134

До 158 Кранист

преди 4 години

Докато всеки ден програмистите оправят по няколко пъти служебният компютър на жена ти по нейно искане, сещаш ли се тя какво иска да оправят, че ти нещо си нефелен.

133

Анонимен

преди 4 години

Няма по-важно отнпаричките в съвременния живот...Париичкиииии аааа как ги обичаме да ги ги гушкаме!Ако нямаш пари са мафкай, шот не ставаш!

132

IT worker

преди 4 години

Този сектор се насити с кадри тип наш човек пълно е с роднини, селски, познати , на познат познататаскоро фирмите ще им пресъхнат проектите и ще стане като строителите game overИ не се лъжете,ч е тук се създава някакъв продукт.Просто дфирмите майки си перат парите в България и имитират някаква дейност.*** в сектора са много.Това е сектор без смисъл и без бъдеще като програмата Къщи За тъщиТова ще се види още тази година заради корона вируса, който натисна икономиката и продуктите

131

Анонимен

преди 4 години

единствените ИТ които стават за нещо и на които донякъде завиждам са фрийлансърите, добрите от тях наистина изкарват яки кинти, ама тях нема да ги видите по форумите да се хвалят колко изкарват, а тия на заплата и особенно па тия към с д-ри към разни ХР агенции за пренаемане към разни изнесени офиси и центрове са пълни нули, ама нули отсекаде, мечтаят си там за некакви заплати и това е

130

Анонимен

преди 4 години

Тука само мачовци, програмисти и разбирачи ...

129

Анонимен

преди 4 години

До 157Значи ти си програмист с 47 години стаж, дето много знае, ама младите не знаели. А и вече е 21:00, а то бодуеаш и Опел тука ... щоооо ли не ти вярвам нещо :)

128

Кранист

преди 4 години

То понеже ИТ-тата немога да го дигат, та затова едиственото с което могат да избиват комплекси е като почнат да си измислят ултра мега супер заплатите по 9-10 к, а иначе като ги видиш какви са ***, почваш да се чудуиш тия бездомници ли са какви са

127

Анонимен

преди 4 години

Програмист съм от 1973 година. Сегашните програмисти много знаят и нищо не знаят. Заплати над 5000 лева са рядкост.

126

Анонимен

преди 4 години

Аз съм програмист в село Долно Нанагорнище и месечната ми заплата е 11 милиона лева преди данъците. Брат ми е програмист в съседното село Горно Нанадолнище и получава 21 милиона лева брутна заплата месечно.

125

Прошляк

преди 4 години

Не съм ИТ,,,,взема 1500лв....гледам порно през работно време .....и се чуда на кое ИТ женаму да изблъскам хамалската,,,,че те топките им изъхнали ...сорс кодове

124

Анонимен

преди 4 години

Е хайде сега измисляш.В Швеция било асоциално да имаш пари..Не е асоциални да имаш пари, а да си навираш успеха в лицето на всички, особено с изказвания за това, как трябва да са като теб, търсейки признание.Има и аз в класа едно дете на богаташ. Един път изцепи, че не бил уморен, защото пътувал в Бентли, а това било кола, която така те отпускала, че ти се променял живота и те карала, да си починеш ... Аман бе!

123

Чурк0_

преди 4 години

АСз съм програмис от 5 години и взимам чисто 4000 имам бонус 5000 на година еднократен и толкова няма купони за храна, няма карти за градския ни почивки. Средно се пада 4400

122

Анонимен

преди 4 години

Според НСИ заплатите в сектора, в който ИТ специалистите са около 60%, е около 3000 лева за 2019 година. По принцип останалите 40% от този сектор са по-високоплатени от ИТ специалистите. Това са фактите. Реално средната брутна заплата на ИТ специалистите е около 2600 лева.

121

Анонимен

преди 4 години

До 147А как да живея? Кажи ми, как трябва да живея със ... 6000 лева на месец, промерно?

120

Анонимен

преди 4 години

До 142Бе си живял и ден в Швеция. Никой не ти кзва, че не харчат пари. Просто никога няма да го водиш да се изхвърлят с парите си. А това с лично самолети няма да го коментирам. Инако си мислиш, че повече от 0,1% от населението си има хубави имения то се надявам, да ти помогнат с тяхната социална политика, че определено имаш нужда.

119

Анонимен

преди 4 години

само един чалгафон може да живее в републиката на чалгата

118

Анонимен

преди 4 години

До 143Е тея па са най-нещастните *** ...Едни е да си на 20 и да ти е смао секс, наркотици и алкохол в главата, друго е на 50 още да си така. И не, не е до възможности.

117

Анонимен

преди 4 години

Добре да приемем че сте неква странна секта.Хвалите се със заплати по 5000-10000-20000 лв месечно обаче живеете като бабички и дядовци. То това наистина си е проклятие.

116

Обективен

преди 4 години

Всеки пример за държава различна от България е отклоняване от темата, за да се направи някой на много велик, а реално е нещacтник.

115

дедко

преди 4 години

До Анонимен 144:лъжеш или си отскоро и не познаваш много хора в този сектор.