59

Waffen SS

преди 4 години

Преди много години слушах едно интервю с кралският инспектор по затворите във Великобритания.Та той каза,че от отмяна на смъртното наказание през 1965 година са правени много опити ,то да бъде възстановено,но европейските директиви го забранявали.А по принцип то е висша форма на правосъдие.В толкова много държави с огромно население то действува:Китай,Индия,Пакистан,САЩ,Япония и т.н.Доказано е,че наличието на смъртно наказание до намаляване на престъпността

58

Хм

преди 4 години

Може би тая активност за намаляване на наказанията и шумут около т.нар. Народен съд идват от страха на управляващите,че времето им изтича и евентуално ще им бъде потърсена сметка!Защото много добре знаят какво са направили!И Народен съд им е малко!

57

БПФ

преди 4 години

В тоя т.нар. "съд" близо половината представители изобщо не са юристи !!! Отделно те не се избират от съответните държави - нашият представител е лицето йонко грозев - един от лидерите на противоконституционната и слава богу разформирована сепаратистка партия ОМО Илинден, тоест в "съдът" по правата на човека ни представлява един индивид, който, ако бяхме държава, щеше да е разстрелян за измяна !!! Ето това е "съдът по правата на човекът" !!!

56

Анонимен

преди 4 години

Ще ги гонят май от затвора тези големи престъпници. Навън било по-зле от затвора.Измислиха нова присъда: 'Осъден на живот на свобода в бедност и болест"

55

БПФ

преди 4 години

Рецидивистите нямат страх от затвора, защото там лежат и ние ги угояваме като прacета - вместо да бъдат заставени да полагат тежък каторжен труд !!! Виждате ли какво ни докара Европа и т.нар. "съд по правата на човека", според който "човешки права" в тая държава имат само престъпниците, хъхpeците, извратеняците, но не и нормалните хора - права имат убийците, но не и жертвите им !!! Не случайно Русия обяви преди 3 години, че вече няма да се съобразява с решенията на тоя т.нар. "съд" !!!

54

ДА

преди 4 години

Аз чакам да се въведе смъртното наказание,те ще отменят и затвора,без право на замяна.....Егати държавата!

53

БПФ

преди 4 години

На фонът на все по-ескалиращата брутална и варварска престъпност, на убийствата с нечовешка жестокост, на плодящото се диво плeме без никакви морални задръжки и страх от закона, да предложиш нещо подобно е направо престъпление, не по-малко от убийствата - това е антидържавна и антинародна политика !!! Вместо да се наложат по-строги закони, за да се озаптят тия зверове - мерзавците в тоги още малко ще предложат парични награди да даваме на убийците.

52

бай Х

преди 4 години

Гледам , че някой ми е сложил минус ! Сигурно е единствения българин , който си мисли , че абисинците плащат глоби !

51

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътАБЕ *** ЧОВЕКА Е ПРАВ ЧЕ НЕЩО СИ СБЪРКАН

50

аз-ът

преди 4 години

ЖАЛКО СИ!!!!---е поне не живе с майка си заедно на инвалидната й пенсия. *** , свикнали сме ти, като свършите пенсията с майка си и 2-3 седмици не пишеш докато не дойде новата да платите нета. И после пак се повтаря.Говори си , свикнали сме ти.

49

аз-ът

преди 4 години

Честно казано стигнах до момента, в който като стане атентат в Запада се радвам. Не се радвам заради убитите хора и мъката на близките, а заради това че САМИ СИ НАТРЕСОХА ТОЯ ......Който не е бил в чужбина той не го е виждал - .......................................- те им се смеят в лицето бе - в Германия, Австрия, Англия,, Франция - тарамбуката го прережда на опашката и му се смее в лицето бе, и оня белия не смее гъкне. Тая либерастия тах ги удря най много.......

48

бай Х

преди 4 години

Ха-ха-ха , когато съберат глоби от абисинците , да ми се обадят !

47

Waffen SS

преди 4 години

Защо за никои голями събития,от които зависи развитието на страната и обществото,никога не се провеждат референдуми.Защо политиците,които са с изключително скромни когнитивни възможности,но тази липса на такива ,заместват с безпределна наглост се смятат за компетентни.Доживотен затвор без право на замяна,дойде да замени разстрела,/на което наказание със съпругата ми сме горещи привърженици/.Нищо чудно следващата стъпка ще е жертвите да бъдат в затвора ,а престъпниците на свобода

46

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътЖАЛКО СИ!!!!

45

българин

преди 4 години

Есента минах през град Панчево , Сърбия . Нямате си представа какъв огромен и супермодерен , чисто нов затвор са построили сърбите ! Защо те могат ( уж са по-бедни ) , а ние не можем ??!!!

44

Snorky

преди 4 години

Гнyсните либeрасти не си губят времето очевидно. Тая планета става все по-лошо място за живеене.

43

аз-ът

преди 4 години

Това което най-ме побърква е, че имаме един ПЪЛЕН И АБСОЛЮТЕН СТРАХЛИВЕЦ, който ни управлява, който се прави на мъжкар, но е мъж пред камерите и джурналистките, които нарича ***. Не смее са опъне на никой навън и изпълнява квото му се каже.

42

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътДобре ли сте?

41

Иван

преди 4 години

До 43 Напълно си прав.

40

Shark

преди 4 години

Що не вземете направо да отмените всякакви наказания за каквото и да било а! Вашият електорат от мургавели ще са най-доволни и ще гласуват за ГЕРБ дори без 50 лв.