103

дедо Ташунко

преди 4 години

плювналиев оправдава напълно името си. Това помаче, което ограби хиляди работници от Родопите в Германия, докато спеше по "паркинзите", е за затвора отдавна. Ще бъда щастливТ да разследват офшорките му и да го тикнат за дълго време, където му е мястото. Срамота за България и българите е, че сме имали за президент такова недоразумение като него. Защо му дават трибуна да коментира, на този не.год.ник?

102

rusnak

преди 4 години

Тогава да не се чудят ако пак настъпи Народен съд, но тоя път ще бъде зловещ.

101

Анонимен

преди 4 години

Г-н Плевнелиев , кажете ,когато бяхте президент, какво добро се направи за народа- махнаха се фалшивите скъпи храни , оправи се здравеопазването,на старите хора се осигуриха достойни старини, спряха се убийствата по пътищата със съответните мерки , спря се изтичането на млади хора от родината , преборихте се с демографския срив , имаше честни избори , кому..ни..стите ,които сега нападате беше им потърсена отговорност за преди 1990 ако нещо от това сте свършили -критикувайте иначе мълчете

100

справка

преди 4 години

Баща му е бил секретар на ОК на БКП,а той-щатен комсомолски секретар.Бивши кумунисти на чест и антикомунизъм ще ме учат.Я се скрийте.Знаеше се кой можеше да стане партиен член не от любов към бкп,а да си уреди живата с привилегии.

99

Червонец

преди 4 години

До rusnak (74)"Единственото решение на проблемите е: Разследвания и съд до дупка на целия преход."----------------------------------Би било страхотно, но каква гаранция можем да имаме за обективни разследвания и решения на съда? От къде да си внесем честни следователи и съдии? Ако си руснак, би трябвало да са ти известни думите на велик руски класик в произведението му "Горе от ума". Тези думи-въпрос са "А судьи кто?".

98

rusnak

преди 4 години

Гербераскатапасмина не виждала алтернатива на кражбите им. А дали ако видите за стотна от секундата как ви влиза в челото един грамаж, ще разберете че е имало алтернатива, и тя е да изчевате?

97

ха ..ха

преди 4 години

Най-мразения и презиран президент се изказва неодобрително за на-популярния и одобряван президент.

96

nina

преди 4 години

Тозе, плевнята, пак изпълзя от дупката си.

95

Един

преди 4 години

Няма, няма, Росенчо! Няма, мойто момче! Нидей рива! Вярно е, че никой не те обича, ама то ти сам си си виновен! Вярно е, че никой не ти взема насериозно приказките, ама и ти ако застанеш отстрани да се чуеш, и ти няма да повярваш кво си наприказвал. Избърши си носа и ходи да гладиш прането!

94

Давай, Радев!

преди 4 години

Да се мобилизират всички ресурси и да се използват всички възможни средства за да се попречи на присъединяването на България към еврозоната и към пълната ѝ интеграция в ЕС - това е повелята на Русия!

93

Съсед на Росен

преди 4 години

Всички го нападение само за това че е от помашки род. Къде са сега БХК да се сезират.

92

Анонимен

преди 4 години

До До 73И Нинова е същата манджа.Но има крещяща нужда от промяна.Толкова ли няма млади и способни хора,които да поемат нещата.Поне няма да са бивши комсомолски секретарки и партийни членки.Да,ама не.Защото власт не се дава с "избори",докато има възможност за големи фалшификации.Първата крачка е МАШИННО ГЛАСУВАНЕ.,а после останалото.

91

Анонимен

преди 4 години

Радев е вреден за България. Да се отървем от него докато е време, че кой знае колко глупости ще натвори.

90

путин

преди 4 години

ти си много *** комунистически ***

89

90

преди 4 години

Тактиката е ясна другари! Др.Радев ясно застава зад др.Нинова, като по този начин я подкрепя за провалите в изборите и вота на недоверие както и за предстоящите избори за нов стар шеф на БСП.Явно новата тактика на БСП е преминаване към партизанска война,улични протести и сваляне на правителството чрез пролетарски *** натиск.А стане ли това др.Президент ще реди служебен кабинет и т.н. взимаме властта...че нещо много ни настъпи прокуратурата...

88

Анонимен

преди 4 години

До Защо бе редактори?Забравил е как го дърпа за ушето, и обясняваше пред камерите какво ще му се случи ако не слушка

87

Анонимен

преди 4 години

До ИмпийчмънтМи той я обедини. Просто ви е страх, че я обедини срещу вас кухари, неграмотни крадливи. Не знам защо за вас президент значи пинчер на *** с филиите мас, като това недоразомение. Президента е представител и пряко избран от народа. Буда не успя да назначи Траверса и от тогава виете на умряло

86

Защо бе редактори?

преди 4 години

Защо още ни тормозите с този ***? Радев бил от БСП, а този гривек кой го направи президен, забрави ли, че Боко го издигна и той постоянно беше в краката му?

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Айде, точно вие да не пишете за щуробаджанащина, щото навсякъде назначихте калинка до калинка.

84

Анонимен

преди 4 години

Докато не дойде Плевневлие си мислех, че най-слабият ни президент е Заю Зелев. Тогава си коригирах мнението. Радев може да има кусури, но Плевневлиев е в пъти по-зле.