29

Анонимен

преди 4 години

До vladyкакъв характер е показал? кот му кажат това прави

28

vlady

преди 4 години

До Аскьой кючекГЕРБ са бивши комунисти от по-ниските нива на номенклатурата - милиционери, фзикултурници, комсомолски и партийни секретари и т.н. Имат свои олигарски, които не са по-добри. Радев за разлика от недоразумението *** Плевнелиев поне показва характер и налага вето върху недомислени закони недоразумения, дело на завършили висше милиционерско образование с претенции за юридически познания.

27

Мунчо

преди 4 години

Радев,радев.Кога Госпид слезнал на Земята да раздава акъл и морал,ти си литнал с айроплана, и сте се разминали.Сега чакаш Корнелия да ти даде малко,но и тя пропуснала,била на Бузлуджа!

26

Анонимен

преди 4 години

Колко са ЖАЛКИ (Г-жа лъжа и грипенчо)..........

25

Анонимен

преди 4 години

Червената Коркондела нарича управлението на държавата едноличен режим на Борисов, а сега казва "живеем в демокрация...всеки е свободен да изразява мнението си" !!!Сега разбрах, защо наричат Нинова "госпожа Лъжа" !

24

ааа

преди 4 години

Имах си хас....че нали речта президентова Нинова е писала....

23

Ивелин

преди 4 години

Довечера в 6 има протест пред Министерски съвет, аз ще ходя, елате повече хора!

22

Анонимен

преди 4 години

Нинова,изпитвам ужас само при мислтта,че БСП може да вземе властта. Вижте се какви престъпници и мурти сте,същите като шайката като наричате опонентите си.

21

Песоглавец

преди 4 години

Радев го подкрепя не само Нинова, но и престъпниците Баневи, Арабаджиеви, Стайков, Гергов, Божков, Митьо Очите и др. които скоро също ще видим в ареста.

20

да попитам

преди 4 години

Заглавието с клоуна Марешки е сериозно,а опозиционерката Нинова дала рамо ,кълка,баджак на Радев - що за мутренска медия е това и що правите публично наколенки на Бибипко!?

19

Анонимен

преди 4 години

Прокурора погна Радев & Со за корупция и шуробаджана, и Нинова & Со се хвърлиха на амбразурата да ги спасяват.

18

Анонимен

преди 4 години

Уууууууу!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Нинова на 51 години отдавна ще я е хванала кризата

16

Анонимен

преди 4 години

Нинка-Аспиринка и Радко-Пиратко в комбина БКП, ах колко сладко!

15

Аскьой кючек

преди 4 години

ГЕРБ не трябваше да допускат комунист от хасковските села да става президент. Само интриги създава и разделя хората. А БСП са озверели, защото половината им олигарси, чрез които от 30 години грабят и тормозят народа са сринати и са в ареста.

14

бай Иван

преди 4 години

Хора без морал искат властта.Скоро ще сме свидетели на октопода,който ни ограбва от 1944 година ,та до днес!Червената мафия е в нервна криза!

13

Край

преди 4 години

С приятелка като Нинова - враг ти не трябва. Само трябва да те подкрепи и губиш 2/3 от изибирателите си.

12

Тодар Правешки

преди 4 години

ХахахаБившият член на СДС и настоящ лидер на БСП да внимава в картинката, че току виж и забранили да стъпва в САЩ, а това ще се отрази зле върху психичното състояние на сина и!

11

Румен

преди 4 години

Другарко Нинова, свалим ли Бойко, връщаме комунизме в БГ

10

Анонимен

преди 4 години

Комунист си душа дава,само на пост да застане,даже огледало лъже, само някой да се хване! Комунистът прав умира,със граната във ръката, може отзад да го чукат,но посмеят ли му взе заплата? Комуниста върл юнак е,гони женките в дружина,той за работа сакат е, но заплатка тлъста взима.Комунистът народ обича,да го на ръчички носи, ало яко си народ остригва, ала лицемерно си се коси.Комунистът най-добър е, щом го няма на земята, той от дяволски казан е,там направен, за да ***.