303

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да повторя:-Бойко Борисов няма алтернатива!Всички останали са мухи и червейчета в сравнение с моя Генерал.Бойко ще изведе България начело на Европейския Съюз!Той ще бъде и новия Велик Повелител на народите!Да живее Генерал Борисов!

302

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - А сегашния мухх;льо даже и на брантиите не ще да плаща от собствените си пари.Защото с стиснат ***!

301

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Нашият президент крие важни документи и осуетява проверка на контролните органи... - с подчинените си генерали умуват как да замажат положението и заблудят органите... - за такъв президент ли гласувахте... - този ли флагманът за борба с корупцията...

300

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ей,цър/вули,на мен Бойко ми плаща 5000 евро на месец бе!Вие колко припечелвате?

299

ПроСоТо

преди 4 години

До РОСКОедва ли!..защото "Лозето не ще молитва,иска мотика"....Е,дадоха ни възможността да пишем "против",да негодуваме и да се обиждаме едни -други,и..ТОЛКОВА!.."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"..

298

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 311Много неща ви дразнят вас русофилските алкаши.Така и трябва

297

РОСКО

преди 4 години

И ТВОЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ

296

Глас от Курило и 2км

преди 4 години

Консилиум от Курило и 4км офицялно по СНР се извини на целокупния народ че не са били в състояние да убедят Презоцимента че определените му хапове са за орално а не за ахнално поемане.

295

Анонимен

преди 4 години

До 300И това ли е голямата корупция на Радев,че е назначил Десито за секретарка ?Боко и Гербеджийската мафия окрадоха държавата ,а Радевото провинение е бял кахър!Освен това 90% от българите биха назначили свой човек на работа отколкото някой непознат!

294

Анонимен

преди 4 години

Гешев задължително трябва да разследва ,това недоразумение, за двореца който си е построил върху скалите на морето!Преди години му се размина,но сега е време да бъде вкаран в затвора ,там деиствително ще има много почитатели които ще искат ,да го опознаят по -интимно!

293

И неговият ред

преди 4 години

Ще дойде, какво се радва.

292

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до ВихърТи пак си се чудИ, но и помисли... - може пък да се окаже, че е най добрият ни Президент...

291

Анонимен

преди 4 години

Президента Плевнелиев е един изключително умен и интелигентен човек!Това обаче не може да се каже за сегашният такъв!

290

Вихър

преди 4 години

Чудя се, защо най слабият ни президент, постоянно е по медийте и ръси коментари!? Компексите си още ли не ги е избил толкова време!?

289

1

преди 4 години

До Анонимен-292,след бъркането му ,***, и му разцелувай ръцете,може да ти се усладят.

288

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Не е нужно Радев да подава оставка и да напуска президенството.По важното е , че той само за няколко часа ,стана БИТА КАРТА.Това е напълно достатъчно.Ще е наглост,ако пак се появи публично ,и да говори за корупция.

287

Анонимен

преди 4 години

"За да можем да тръгнем по пътя на тези 500 милиона лева и да ги възстановим."...., ами възстанови ги де, ама друг път. Народецът ще е този който ще одерат пак!

286

Радев

преди 4 години

Долна лъжа и клевета е, че поп Киро Гундяев ми е изтеглил ушите... - беше само едното...

285

1

преди 4 години

До Анонимен-250,коя пейка,от кой германски паркинг,дадоха документ,на твоя плювнелиев,че парите му били с доказън произход.

284

и още

преди 4 години

18.08.2011 Министър-председател Бойко Борисов, управляваща партия ГЕРБ, вътрешен министър Цветан Цветанов, министър на регионалното развитие Росен Плевнелиев, главен прокурор Борис Велчев. Холдинг Пътища ще строи и магистрала Марица. Дъщерно дружество на Холдинг Пътища АД сключи договор за изпълнение на нов участък от АМ Марица.Гешеееев, тия другите кога?