139

Анонимен

преди 4 години

До До161 166ето продължаваш да ми доказваш че не те бива. Въобще не ме интересува какво си искал да кажеш защото просто не ме впечатляваш. Ако беше умен щеше да го разбереш а не да ми се обясняваш. Аз казах каквото имах да кажа. С това контактът ми с теб приключи.

138

Унуфри

преди 4 години

Това, че поне 90% от "коментарите" ПОД СТАТИЯТА са от руски *** е покозателно за СИТУАЦИЯТА !

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 163Не дрънкай глупости. Тази част от българската история няма нужда да се опорочава и изкривява.На Царя Освободител и руските хора, от края на деветнайсети век ще бъда винаги изключително благодарна и това няма да се промени.Нищо друго не ме интересува.Това дали е имало политически игри не е толкова важно. Важното е че накрая се намери някой да отърве задниците ни от турския хомот.Защото на никой от любимците ти и през ум не му е минавало. Тук хейтът е абсолютно неуместен

136

До163

преди 4 години

А интересно Израел като обявиха 9 май за свой официален празник, това позор ли е, че признаха кой ги е спасил, а каквито и глупости да пишете без 3 март, няма нито съединение нито независимост и тя от Русия платена а 3 март е Русия:)

135

Анонимен

преди 4 години

До ВаняДобре, Ваня, обаче политиката не се прави от народа, а от политиците му. Това че в Москва не коментират България не значи че някой не се интересува от нея. Обикновено нездравият интерес не става публично достояние. Хайде да не си изнасяме сега лекции по шпионство. За това всяка държава си има шпионска централа и школи за обучение на шпиони.

134

Тоз наглец

преди 4 години

Пак се е налокал с БоярщникНещо ни нарежда какво да правим?!Да не е следващият наритан в посока Пиздец на АмурскЪ?!

133

Анонимен

преди 4 години

До187Че Граф Игнатиев е зловеща фигура в пред и следосвобожденска България е известно на всички, а че улици носят името му е същия позор, както паметника на съветския окупатор Същото се отнася и за Аксаков - абсолютен българофоб.

132

До156

преди 4 години

То е ясно, че пак те да ти такова ли гащите *** пак добре, че после са ти ги и забурсали, че пак без земи щеше да останеш, малко като работата на поляците, искали Чехословакия ама за малко да загубят земите си и накрая минали пак руснаците да изгонят фашистите, че ония сами не могли ха, ха:)

131

Анонимен

преди 4 години

До До 142 146Що за глупости са това? Дори когато мразиш и искаш да изглеждаш остроумен трябва да се напънеш малко. Защото добрият хейт не се прави от ***. За всяко нещо се иска талант. При теб това го няма. Само порой от глупащини. Ама че досада.

130

Подлизурко

преди 4 години

Тихо влизам в секцията за коментари за да напиша колко обичам майка Русия. Каквото и да кажа за България, няма да ми скочат така, както ако напиша нещо срещу майка Русия. Тъй че пиша хубави неща. Слава.

129

До148

преди 4 години

Има то тук разбирачите и граф Игнатов го имат за шпионин, нищо, че името му носят улици и т. н. :))

128

нямаш лъсмет

преди 4 години

До Анонимен 143Ами ,че след 1989-та сме под американско влияние ,което през последните 10-ина година премина да сме със статут на американска колония

127

Анонимен

преди 4 години

До 139Архивите ,не ги връщат и недават на никой българин да ги чете,защото ще лъсне грозната истина за съветската ку рвенска политика през1938-1941г.,когато таварищ Сталин и неговите слуги ни убеждават ,че трябва да сме съюзници на Германия и да стоим далеч от империалистическа Великобритания!,,Влезте в Тристранният пакт,съюз в който и ние ще влезем",пишат в депешите ,Сталин и другарите от Маскве до нашите дипломати и лично до Царя!

126

До151

преди 4 години

Нито България може да си позволи да го спре :))

125

амииии

преди 4 години

До Анонимен 149 Aми че САЩ шпионират Германия и Израел , и какво от това В света на политиката и парите така стоят нещата

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 90Е това вече наистина са глупости. Не желая никой да ме превзема - нито външно, нито вътрешно. Няма значение за кого става въпрос - американци ли, руснаци ли, разни други ли.

123

До149

преди 4 години

А Македония без да ги. Шпионира америнаците, виж как учат вече албанския:)

122

До142

преди 4 години

За Русия едва ли виж обаче на запад с мигри те и халифата като нищо западните мъже ще забременеят, те вече обявиха 3 пол, бракове сключват, няма да се учудя и осеменители си внесоха :)))

121

Анонимен

преди 4 години

Русия не шпионирала България Ние много се обичаме ,само дето се чудя защо руснаците шпионират сърбите и черногорците които са уж ,,ду *** и ***" с тях,че даже и организира преврат в Черна Гора!А,правете си сметка ,какво правят руснаците заедно с техните русофили в България!

120

Анонимен

преди 4 години

Какво общо имат руските шпиони с Освобождението на България от турско робство !?