393

Смях

преди 4 години

Кой брои жертвите на капитализма?Милиони изселени,избити,без храна,без вода,без болници,без работа,без бъдеще.

392

Анонимен

преди 4 години

СТИГА ЛЪГАХТЕ !!! ДА ПОЧЕТЕМ ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И МОНАРХО -ФАШИЗМА !!!

391

Смърт на фашагите

преди 4 години

"Смърт на фашизма" е лозунг на партизаните от Балканите. Това са последните думи на сръбския партизанин Филипович преди да бъде обесен от германците. Тук има много продажни германски ***, почитатели на пред.ер.аста Фердо и *** му наследници.

390

Анонимен

преди 4 години

До Стига бе, бандити438 Всички евреи,които с български пастпорти/български граждани/, са били спасени-тях 50 000. Други 15 000 евреи,които са потърсили помощ в български легации по света,също са били спасени. Факт. Затова,бе и отровен Българския цар Борис Трети.

389

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев отново доказа,че не е президент на всички българи,за "обединител",да не говорим.С неприсъствието си на отбелязването ,на годишнината от убийствата без съд и присъда,погрома над невинни български гпраждани,извършен от българските комунисти ,по заповед на Москва, "осъдени" от престъпния Народен съд през 1945 година, Радев препотвърди,на кого служи,със сигурност,не на България.

388

Анонимен

преди 4 години

До Стига бе, бандити 438 Но са останали живи, докато в развити демокрации и съседни нам страни,всички евреи са били избити и изпратени в лагерите на смърта.

387

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен435 В България не е имало фашисти. "Фащисти",комунитите нарекоха българския елит и героите си,които ,по заповед на Москва ,бяха избити и тяхните пари и имущество бе присвоено от цървуланите-кръволоци от БКП/БСП. Съдиите в Русе,например са по образование,обущари,шивачи..с образование-първи клас/тогава отделение/?!

386

Стига бе, бандити

преди 4 години

Егати жертвите, обрали до шушка 50 000 евреи български граждани - фабрики, земи, жилища, злато, скъпоценности, та и дрехите им. Те да се радват че толкова тънко да му нали. И това е едно от малките им престъпления.

385

Нещастник

преди 4 години

Поклон за жертвите. А живите как сте? Май на тази територия всички сме жертви.

384

Анонимен

преди 4 години

НЯМА значение, дали се карат по между си хората от Българските партии. Всеки е длъжен да у.б.и.в.а Враговете- турци араби, сирийци, н.е.г.р.и, китайци. Който не го прави, е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо. Разтрел за Предатели !!!

383

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Великобритания налагат на България да осъди фашистите в страната.

382

Анонимен

преди 4 години

А Съветския КПСС, както и всички руски царе след 1881 г(като сменят руския цар Освободител -Александър Втори) са ПОДКРЕПЯЛИ Сърбия, при Съединението на България и Източна Румелия, когато Сърбия нападна България. А после и преди Първата Световна война, когато сърбите ни откраднаха Македония и Западните покрайнини и убиха австрийския император. Затуй Сърбия стана Югославия, а България си остана малка. А сега живеем още по- ЗЛЕ, заради турците и турската партия -ДПС.

381

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев отново доказа,че не е президент на всички българи,за "обединител",да не говорим.С неприсъствието си на отбелязването ,на годишнината от убийствата без съд и присъда,погрома над невинни български гпраждани,извършен от българските комунисти ,по заповед на Москва 1945, "осъдени" от престъпния Народен съд през 1945 година, Радев препотвърди,на кого служи,със сигурност,не на България.

380

Анонимен

преди 4 години

НЕ е било Руско робство, а просто Тодор Живков, както и президентите на държавите в Източна Европа- ГДР, Унгария ,Чехословакия са били СЛУГИ на съветския КПСС. Имаше и един филм- ""Вчера" от 1988 г. ТОдор Живков е бил като оня Директор на училище спрямо КПСС. И затуй когато в Чехия и Унгария вдигат въстания, руснаците( КПСС) нахлуват- 1956 г и 1968 г. А в държавите, където хората САМИ правят Революция- Куба и Северна Корея, Комунизма там се запа

379

Анонимен

преди 4 години

Смърт на комунизма!

378

Byde]e = Tikwari]e

преди 4 години

Институтът по Български Език и Литература кум БАН е публикувал актуализирано обяснение на думата Будеще. Това е русицизъм, казват от БАН, и за да се дерусицира, а не както казват да се премахне, главният експерт по Езикознание е посочилБудеще да се пише Тикварище а разбира че целокупната майка наша си е (мръснадума) майкаtа

377

Анонимен

преди 4 години

Това, което наричате "комунизъм" в същност е руско робство, което в някаква степен продължава и до днес.

376

Анонимен

преди 4 години

Вие ся като кажете комунизъм!Комунизма е хубаво учение!Хората, за които говорите вие не са комунисти, а български продажни и корумпирани ***.Като влезнала Червената армия в Бг вие си мислите, че е настанал комунизъм! Ами не е!Просто най-долните и гадни продажници са помагали и почнали да управляват в интерес на освободителите.Много комунисти са жертви на "комунизъма"!Трябва да се разбира същината на нещата, а не да се лепят етикети.

375

фа-ком-буд

преди 4 години

с доблестната си смърт фашистите преди 9 IX 1944 и забележителната смърт на нацистките колаборанти м/у българските генерали,професори и адвокати след 9.9.1944 е най-яркият и естествен принос на тези хора за победата на социалиатическата революция.Смелостта на тези хора е била толкова силна че малко преди смъртта си подписали договор за сътрудничество с Народната Милиция и въпреки че като образовани и интелигентни хора те останали верни на фашистите и комунистите с надеждата че ще дойде БУДА

374

Анонимен

преди 4 години

До ДиректенНа тези хора са посветени предостатъчно паметници. Едва ли някой от тях е останал без паметник. Не знам какво се преподава в десети клас, но едва ли някой учител ще започне да убеждава учениците, че преди 09.09.1944 г. не е имало загинали по политически причини.