24

Turk

преди 4 години

Всяко нещо си има начало и край!Изключение на леко мислештите фашисти:-)

23

Господ

преди 4 години

да Пази Кралицата! Британската Империя се Пробуди!! Господ да пази Кралицата!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Лошо че рухват мечтите на поколението израстнало с мечти за превръщане на ЕС в една държава дори обединена със САЩ. Лошо и че си развалихме отношенията с естествения ни съюзник Русия. Сега все повече чувството ще е че оставаме само сред вълци с натрупани огромни дългове и пълзящата диктатура на тиквите

21

От Манчестър

преди 4 години

И аз се радвам, че излизат. Ако Европа е разграден двор за всякакви, то тука не е и двор, а по-скоро общинската мера. Който учи, работи или е завъртял някакъв бизнес няма от какво да се притеснява, все пак плаща данъци и им вдига БВП-то. Но дано поне се ограничи безконтролното влизане на какви ли не индивиди, нелегални, без документи търтеи. Примерно родните ганчовци, дошли 4-5 години преди мене, а ме търсят да им превеждам най-елелментарни неща, че и се оплакват от страната, но още си седят.

20

до Анонимен 22

преди 4 години

Предлагам да кандидатстваме за членствовъв Обединеното Кралство незабавно.-----------------------YES SIR!!

19

SS

преди 4 години

Помнете ми думата това е началото на края на ЕС.След това се чакат революции или голяма война.А ние искаме да влизаме в еврозоната.По това личи колко им е капацитета на нашите политици.Чака ни голямо обедняване ако влезем в еврозоната,но това *** не го разбира.

18

иха

преди 4 години

Сер Боко какво каза по случая, какво ще посъветва британците, какво заяви, какво подчерта, какво отсече? Моля, информирайте ни. Благодарим.

17

Вън от чадъра

преди 4 години

Те вече ще са ни сексопартньори .Незнам кой ще е разклецания ?Секса обаче продължава .

16

БеГе Екзит

преди 4 години

Сега! БеГе Екзит Веднага!!

15

до Брюксел

преди 4 години

Комунизмът си Отива!

14

химна

преди 4 години

47 Години Брюкселско Р0бство Стигат, Стигат! Времето е Наше, Наше!!

13

Валентин Тодоров

преди 4 години

Правилото е,че от две злини се избира по-малката.В Европа двете злини са националната и общоовропейската политокрация и бюрокрация.Нормалните европейци даже нямаме право на избор между двете.Британците обаче избраха.

12

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да кандидатстваме за членство във Обединеното Кралство незабавно.

11

аа казвай

преди 4 години

Абе *** няма ли свой самолет да изпрати в Ухан Китай да си прибере българският гражданин от там че са помолили турските братя да го приберат?

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Дори ние надживяхме Атака и клоуните й, а сега тяхната Атака ги управлява, че и с мнозинство даже. СмЕх........Ами хората просто не желаят манталитета на българския лайню-атакист и лайню-консомолец, това е голата истина! А тяхната "Атака" е наистина атака а не българска клоаака! :)))))

9

Анонимен

преди 4 години

Дори ние надживяхме Атака и клоуните й, а сега тяхната Атака ги управлява, че и с мнозинство даже. СмЕх...

8

Анонимен

преди 4 години

ами случи се ....за съжаление на брюксел

7

Анонимен

преди 4 години

До Питър 8Прав си - очевидно и ти си *** на "образУвателната" система в България. Ей такива сте, чуждите патриоти.......Абе много правописни форумни гурута ама правописа няма да ви изчисти реките оссссрани от самите вас а държавата ви Гуувннярияяя ще ви го набута традиционно заедно с правописа и родоглупието! Правописа няма да ви спаси от плиткоумието с което сте надарени, вижда се ясно.:))))

6

Анонимен

преди 4 години

аз пък отчаквам наглия бай балгар да започне да плаща поне толкова колкото присвоява от европейския бюджет вместо да се прави на най- големия европеец и да строи къщи за гости с парите на другите народи

5

Питър

преди 4 години

До Анонимен 6Прав си - очевидно и ти си *** на "образУвателната" система в България. Ей такива сте, чуждите патриоти