56

Анонимен

преди 4 години

Разни Менди и Горановци, дето нямат нужното образование и опит, а са се издигнали с партийна протекция и наглост, като забъркат хаоса, ще се измъкнат по чорапи навън и ще гледат сеира на държавата.Ей това е национална измяна. Гешев да ги лови, докато са му подръка.

55

Анонимен

преди 4 години

На 01 януари гарантирано влизаме при евро за 1.95583! До края на 02 януари еврото е 19.55830

54

Анонимен

преди 4 години

Дефакто еврозоната е един голям валутен борд за всички членове от ЕС.Дадем ли си лева за евро няма риск от КТБ,но има тояга и морков.Трябва слушкане за да има папкане,иначе рязане като при гърците,докато си вземат надхарченото.За да сме добре трябва да сме като немците-ДИСЦИПЛИНЕН!!!

53

Анонимен

преди 4 години

България в еврозоната, Ф-16 на позиция, руснаците вън!

52

Тони

преди 4 години

Опитват се да ни кажат : Обръщайте си спестяванията в чужда валута. Аз така и направих.

51

Анонимен

преди 4 години

Притрябвало ми е да плащам сметките на така наречените PIGS в ЕС.

50

Анонимен

преди 4 години

После ако се чудите защо е бил Народния съд,вижте лицето на снимката и ще разберете защо :)

49

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден на Режима Борисов на власт е фатален за България. Може би си заслужаваме съдбата.

48

Анонимен

преди 4 години

Добре че се дигна пътардия иначе жална ни майка !

47

Ал Коджакафалията

преди 4 години

и да паднем и да бием пак ще ни таковат .Гледайте някой видео в ютуб за латвия и литва след приемането на еврото какво става , 2 г цените на стоките са завишени почти с 50% , латвия е приела еврото 2013 , сега цените на стоките са изравнени , сравнявах по лидл каталозите там и в бг , Улиците са празни , по 20хил човека се изнасят от латвия ежегодно а са 1,8млн , колкото софиямлад човек не можеш да се види по улиците, същото ще е при нас , за съжаление ще нир изгонят колкото и да се борим

46

Анонимен

преди 4 години

От Европата да си оправят разпоредбите! Било прецедент! Като са си писали разпоредбите, не са имали предвид, че България ще кандидатства. Въобще сме им били вън от полезрението. Плаващ курс не може да е формален. Могат да ни изнудват отвсякъде. Почнем ли да се оправдаваме, пиши го - край. Ние винаги за всичко сме отстъпвали все в наша вреда. Какво добро сме видели от влизането в ЕС?Взеха ни младежите, съсипаха ни образованието с изискването за свобода на университетите,сринаха армията, границте

45

Анонимен

преди 4 години

Малко, че за всичко наклон ни дават западняците ми сега трябва да ни вземат и валутата, която е малкото ни останал суверенитет.

44

Бай Иван

преди 4 години

Мен влизането в еврозоната не ме притеснява. Притесняваме махането на валутния борд и последиците които ще има. Да не стане така че нито еврозона нито валутен борд, тогава ще гризнем дръвцето. Има и две съмнителни банки които са раздавали на "батко и братко" кредити и там не се знае какви ще ги сътворят.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Португалия не Портогалия.Разбира се че сме с много добри показатели, ти вярваш ли им?

42

Анонимен

преди 4 години

А сега де! И що троловете три дни си чупиха пръстите да пишат как курса ще се сменя?? Ххах!

41

Анонимен

преди 4 години

За да влизаме толкова спешно значи левът не е стабилен и ГЕРБ лъжат. То и в ЕС влязохме бързо с надежда за светло бъдеще и сега не можем да излезем, а както се вижда няма деца и населението се топи бързо.

40

Анонимен

преди 4 години

Еврото може да се въведе като платежно средство без да сме в зоната. Между другото то е въведено и е с име 1.95583. Та други неща се целят с това упражнение.

39

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че преди 20 г. вземах решение да се евакуирам от тази ко'чина България ! Намерих си живота когато бях в средна възраст и сега се гордея с това, че навреме осъзнах, че комунистите си менят само партиите, но мисленето и нравът си никога няма да сменят ! Живеете в нов по-страшен комунизъм г-да герои останали в България и на хабера си нямате, че ще става все по-страшно защото избирате все по-алчни и некадърни комунисти да ви одират кожите !

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Да бе референдум и да стане като БРЕКСИТ или с отхвърлените референдуми за лисабонския договор в Нидерландия,Франция,Ирландия и т.н.

37

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми аз от 10 години договарям заплатата си в евро. После ми я калкулират по курса.