370

-

преди 4 години

Змията хапе най-много когато умира!Сбогом герберясали герберунгели герберасти!

369

Тодар Правешки

преди 4 години

Гадни журналисти, пак ще докарате някой инфаркт на правоверните комунисти с тези писаници!Не се научихте, че за шофьора на самолет трябва да се пишат само суперлативи! Радев, това е възкръсналият Сталин днес,това е новото Индже, а другарката Йотова е поне новата Райна Княгиня!

368

prevrat

преди 4 години

самото запитване за тълкуване на нещо което пределно ясно е че не е "държавна измяна" е вече опит за държавен преврат. Радев да го уволни по тази линия , да го даде на съда и този да заминава в затвора до живот.

367

Тонката

преди 4 години

До Дядо виДядка за нов 9 Септември ли си мечтаеш бе?:):):):):)Нали не си забравил,че България вече е член на НАТО?:):):):)Никва аванта за вас партизанчета:):):):)

366

Дядо ви

преди 4 години

С дребни доноси и интриги се опитват да се окупират във властта. Времето им изтече. И Гешев ще се нареди до подсъдимите. Престъпленията станаха много. Следващото е народен съд.

365

Анонимен

преди 4 години

Работата на Главния Прокурор е да обвинява Ако Радев върши държавна измяна трябва да бъде съден, както при "народния съд".

364

От Германия

преди 4 години

До тонкатаХайде посочи ми сега , кога за последните 20 години са изгонили американски дипломати (шпиони)или те не правят така?Или защото целенасочено затвориха американският отдел на контраразузнаването...

363

apel

преди 4 години

вижте, герб срина всички институции, навсякъде калинки шуробаджанащина, крадене на корем и безхаберие, това не може да се изтрае до изборите, да си заминават още сега и да се сложат читави хора да изчистят тумора ако искаме да оцелееме иначе и последните свестни ще се махнат от тази държава, а отвън помощ няма да дойде - няма вече дядо Иван, няма хъшове и Ботев, коeто беше целта на занятието - смачкани роби без помощ отникъде..

362

Анонимен

преди 4 години

Някой спомена измяна на родината. Резидента изменява на родината в посока Москва откакто е дошъл на власт. Подготвяйте си по-добре опорките, копейкаджии.

361

Анонимен

преди 4 години

Ми то Радев го командва ,освен Путин и жена му Десито бееее..

360

FoX

преди 4 години

Ти си за затвора ***! Който обвинява, че са бити полицаи по време на протест без доказателства и на базата на показанията на двама актьори е клеветник. Клеветата се наказва от закона.

359

Анонимен

преди 4 години

Какъв пиар бе, че е назначил метресата на две длъжности, че си е откраднал апартамент?

358

От Германия

преди 4 години

по време на изслушването на Гешев в Брюксел ,една евродепутатка каза ,че е недоразумение да седи с Гешев в една зала. Това беше показателно какво корумпе е гешефтев

357

Анонимен

преди 4 години

Радев така и не можа да свикне с цивилния живот.Продължава да бърка Политиката с Казармата, Конституцията с Устава на БНА, а българският Народ с пушечно месо, на което за Нова година чете заупокойна литургия като !

356

Като е виновен

преди 4 години

Да си плаща Аз гласувах за него ама без да знам за кого точно гласувам Като прочетох записите се отвратих от това дребно човече Радефф

355

Тонката

преди 4 години

А другарите рИвът та се късат:):):):)Хубави времена за България:):):):)НАТО,Ф16,гоним Руски шпиони на кило,кеффффффф:):):):)

354

Az

преди 4 години

Някои сравняват Гешев с Шрек. Мисля, че това е обида......за Шрек.

353

Анонимен

преди 4 години

Само какъв хубав-направо ПРЕВЪЗХОДЕН ПИ АР за РАДЕВ !

352

xa xa

преди 4 години

ха ха тоя герберски тарикат си спасява мястото понеже ако утре Президента го уволни да каже че те е защото иска да го "разследва",а не защото е момче за мокри поръчки. Ама това няма да спре Президента И ще ти подпише заповедта още утре пък ти обжалвай колко си искаш, *** герберска.В затвора, не просто уволнение, че ни писна от такива хитреци, няма да ти се получи..

351

Анонимен

преди 4 години

Гешефтарите само са изпуснали факта, че Президентът Радев е с железни нерви и психика, а не като предишния г-н Банов, на който бб му биеше чембери по главата и онзи мълчеше и се усмихваше....