52

Анонимен

преди 4 години

Да помним мандатите на Борисов и да не ги повтаряме!!!!!!!!!

51

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Международен форум на високо равнище без Борисов... - е като язовир без вода...

50

Анонимен

преди 4 години

Оставка Тикво махай се е добро

49

Ф.С.В.

преди 4 години

СТИГА С ТОЗИ ХОЛОКОСТ БЕ -УМОРЕХМЕ СЕ ВЕЧЕ !! ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ ЗА ДА ПРИЕМАТ НЯКОЙ НА СВЕТОВНАТА ПОЛИТИЧЕСКА "СЦЕНА" ТО ТОЙ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЗА ХОЛОКОСТА И ДА ОСЪЖДА СУРОВО АНТИСЕМИЗМА - АМА НАШИЯТ БАРБАРОН ДАЛИ ЗНАЕ КАКВО Е ХОЛОКОСТ?? И ИМА ЛИ ТО ПОЧВА У НАС?? ЗА НЕГО МЪНИТЕ СА НАЙ ВАЖНИ -ПОСЛЕ Е ВЛАСТТА ДОЖИВОТ -ПОСЛЕ СА НЕГОВИТЕ БЛИЗКИ РОДСТВЕНИЦИ- И НАКРАЯ Е ЖЕЛАНИЕТО МУ ЗА БЕЗСМЪРТИЕ-ЗА КАКЪВ ХОЛОКОСТ ГОВОРИ ТОЯ? ЧЕ ТОЙ ПРЕВЪРНА БГ В ЕДИН ГОЛЯМ ХОЛОКОСТ В КОЙТО СЕ ИЗГАРЯТ ТОНОВЕ БО-КЛУЦИ!

48

ПроСоТо

преди 4 години

истината е,че Мутрьо и неговия Харем са СЪВРЕМЕННИТЕ ЕНИЧЕРИ на България!..Дори и депесарите,които не мога да ги приема като някаква "партия"-тоест ЧАСТ от нацията,не биха вредили на държавата така,както прави СБИРЩАЙНА на Боко Харем.

47

юбералес

преди 4 години

След като България, Дания и Италия не пратиха своите евреи, значи е могло и други държави да го сторят. Поляците сътрудничиха с усърдие затова 90% от полските евреи загинаха.

46

Зозо

преди 4 години

Само не знам що се кефят толкова *** от БСП? Все едно като падне от власт Боко - руската *** и някой ще гласува за тях :)))))))))))))))))))))))))))))))Още бая време гладни ще стоят!!!

45

истина

преди 4 години

съветската армия освободи евреите от сигурна смърт!

44

ПроСоТо

преди 4 години

До ай байако наистина допуснем "шишака"-един ДЕФИНИРАН ***,БАНДИТ и микро-"умник",със зор прочел няколко страници от единствената му позната книжка-"Винету", да седне на президентсткия стол,то...то с пълно право "Всевишния" ще има мотив наистина да ни затрие окончателно и безвъзвратно...Но,ОТ НАС зависи!..-"Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се"..

43

Анонимен

преди 4 години

Тоя си ходи по екскурзийки.

42

Анонимен

преди 4 години

Бай Ви *** в Полша.

41

Анонимен

преди 4 години

Ех, пак избяга като стана напечено... ГолЕм мъж!Крайно време е този самолет да падне.

40

Буга

преди 4 години

Бойко следва примера на другите юдейски *** - Радев, Тръмп и Путин. Да помним една лъжа? Да сте го чули някога да казва "Да помним Батак!" или "Да помним Стара Загора!", които са доказани исторически събития(за разлика от медииния балон, наречен Холокост)?!

39

ПроСоТо

преди 4 години

Мутрьо и тоя път не изневери на себе си:-Зададе ли се някакъв протест,тоя фаща самолета....Наблюдавам със съжаление една ..глупава тенденция:-Недоволните искат да.."разговарят" с ***....Това наистина е глупаво!...Де Била разбира САМО от НАТИСК!!!!!!!НЕ давайте на "калинките" дори и да си отворят устата!..Защото освен СЛОВОБРЛУДСТВА от тях няма какво друго да очаквате.Те /калинките/ имат ЕДНО "предимство":-Усвоили са до съвършенство ..НИЩОГОВОРЕНЕТО!С часове ще плещят без да кажат н

38

asd

преди 4 години

Путин казва на сънародниците си да ражда, а нашия визи за америка тръгнал да им изкарва....гащник. Историята ще го съди този след време...Тошо взе държавата от 7 милиона и я направи 9, тоя за 15 години я затри...в България сигурно живеят едва 5 милиона

37

asd

преди 4 години

Хубаво, спасили сме евреите, а днеска защо е този геноцид над българите....В държава, която преди 20 години 90% от населението беше българско, сега първокланисците са 50% българчета, 50% ромчета......Само за 20 години демокрация, ромите от 2-3 процента, станаха 30%....къде го има това, съществува ли подобен случай в историята на цивилизацията

36

Анонимен

преди 4 години

Ходи си в америка мири.злив диктатор тук си нежелан!

35

Анонимен

преди 4 години

При тази криза в България, Борисов да беше пратил зам премиер или външната калинка.

34

granik

преди 4 години

Ай връщай се дебел имаш сметки да плащаш.

33

-

преди 4 години

А нещо за "перникост"...а???