38

Чебурашка

преди 4 години

След това до 1948 Аушвиц е бил концлагер на НКВД.

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До пияница мистикАз знам, че си невеж, но не се излагай пред останалите !Ако руснаците нямаха основната заслуга за победата щяха ли да получат от Рузвелт и Чърчил половин Европа ?Да ти изброявам ли колко европейски държави остават под съветско влияние след Втората световна война ?Руснаците са победител. Главно действащо лице във филма.САЩ и Великобритания са помощен персонал по време на войната.Исторически факт !

36

Анонимен

преди 4 години

Хора.На 70 години съм.Като юноша съм ходил там.Още сънувам видяното.Ужасно е!!

35

Анонимен

преди 4 години

Евреите оцеляха и си направиха държава дори.Българиге обаче няма да оцелеем след 75 г комунистическо иго.Факт,днешните ни партии са наследници на червените убийци.И продължават напред до пълното унищожение на народа.

34

Hellios

преди 4 години

До пияница мистикОтсъствал си от уроците по История.Сталин моли, англичаните и американците да открият втори фронт още през 1942, но те се ослушват до последно и едва когато става ясно, че Хитлер губи войната със СССР тогава се включват. На 22.06.1944, Съветите започват операция Багратион, с която унищожават цялата група армии Център на германците и пренасят войната извън територията на СССР.Последната нападателна операция на германците е Курската дъга през 1943, която губят и са само назад.

33

Анонимен

преди 4 години

Това ,което направиха с нацията ни българските комунисти е пример за света как се унищожава цял един народ.

32

Анонимен

преди 4 години

После пак са били гонени защото след войната са пращали пари за създаването на Израел.

31

До26

преди 4 години

И друга хаха има тук, докато се мотаха щатите за 2 фронт колко евреи изгоря ха да ги смята пасито има архивни кадри, а кой ги спаси евреите сами си казаха с 9 май

30

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

29

Василев

преди 4 години

Собствениците на фирмите, които са използвали безплатен робски труд в лагерите, извършили ли са престъпление???Втори въпрос, ако се разкрие самоличността на собствениците, да не се окаже , че имат еврейска жилка???Агент Юкоб Шимонси!ЦРУ!!!

28

До20

преди 4 години

Абе хаха, без Сталин нямаше да има Израел, а 9 май от 2018 го направиха официален празник в Израел, те Сталин ли бранят или истината кой ги спаси

27

Анонимен

преди 4 години

Хайде пак дежурните глупости за газови камери, крематориуми и 6 милиона евреи обгазени с препарат против въшки... който се е ползвал даже и в американските домакинства.

26

пияница мистик

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Абсолютно вярно. Ако американците и англичаните не бяха открили втори фронт и да ударят в гръб немците, сега Москва щеше да е немски град. Защо мислих, другарю пенсионер ха-ха-ха, след края на войната на една маса сядат Сталин, Чърчил и Рузвелт на Ялтенската конференция, за да си разпределят зоните на влияние в Европа? Защото нищо не са направили ли? Айде сега се смей на простотията си.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всъщност някои от идеите на Хитлер никак не са били лоши. Например - чиста нация и изтребването на вредни и безполезни нации и етноси.Чичко Ади е щял да прочисти Европа и да я направи най-старият континент образцов. Немска дисциплина и ред е щял да цари навсъкъде.Грешката му е била, че е причислил славяните към безполезните етнолингвистични групи.Нападнал е СССР ...И останалото го знаем.Жалко !Една нацистка Европа доминирана от германците би била подобрена версия на днешния Европейски съюз

24

Анонимен

преди 4 години

Всичко се превръща в съвременна политическа митология.Всеки се кланя,но не вярва много на лицемерието.Почитаме жертвите,а сегашния световен елит произвежда нови методи на насилие над хората.Е?Осъждаме ама сме като тях дето осъждаме.

23

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

25 000 роми и синти"", и от Аушвиц ли оцеляха. Тия са безсмъртни и испанците и французите и шведите са ги трепали и тия като зайците се размножават. От там явно идва и митологията за "хидра" режеш едната глава никнат две. Трепеш един ром а се появяват трима. Няма оправия с тия, затова ще пием по един студен ром.

22

Hellios

преди 4 години

FCK Nazi !

21

ПЕРНИК

преди 4 години

След 75 години ще има Помен за Пернишките Жертви - ТЕЦ РЕПУБЛИКА с Газовата Камера и ЖАЖДА ЗА ВОДА .

20

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз осъждам както Хитлер така и Сталин. И двамата са масови убийци. Но видите ли нашите "морални" алкашами, стоят на абмразурата и яростно бранят Сталин!

19

Snorky

преди 4 години

"На втората група от хора са нареждали да се съблекат напълно голи и да отидат до душовете за "обезпаразитяване". Такава процедура няма, душове няма, а има само газови камери. Вместо това надзиратели от така наречения "Хигиенен институт" са пускали отровния газ Zyklon-B и са чакали хората да умрат." - Всяка дума от това е откровена лъжа!