28

Анонимен

преди 4 години

Било обозримо? - и как така е обозримо за най-бедната държава в ЕС?

27

Гост+

преди 4 години

"Еврозоната разполага с ресурс от 800 млрд. евро за защита от евентуална криза или атака" - добре е да се знае как планира да се къта Еврозоната при криза. А по-бедните в ЕС ще издухат супата. Иначе всички сме "братя"

26

от написаното

преди 4 години

"Не мога да си представя конструктивно обяснение защо за нас е зле да имаме 800 млрд. евро", продължи коментара си Георгиева."-----ехаа , излиза че като влезем в еврозоната ще ни подарят 800 млрд. евро Съвсем на ******ти ни правят

25

Tengrianin

преди 4 години

Няма лошо да сме в еврозоната, ама нали се сещаш че за да влезем трябва да се махне измисления фиксиран курс на лева. Затова са пуснали Сталинка, да убеждава овцете, колко полезно ще бъде като изгърми левчето.Но ако стане, за нас българите в стратегически план е добре, защото отиде на ГРОБ стабилността. Първи които ще се вдигнат против Тикваря ще бъдат милиционерите и чиновниците

24

бръмчо

преди 4 години

Защо искат да ни набутат в еврозоната - те си знаят .Определено не е заради интереса на хората . А ето , че според поправката "Менда" / ако се приеме /, може да се стигне и до по-голяма обезценка на лева - примерно 3:1 . Ще има яко обедняване

23

княгиня Елисавета

преди 4 години

За какво ви е това евро ? Ще си обезцените лева , ще ви откраднат спестяванията доколкото ги имате, ще ви скочат цените, недвижимите имоти ще станат както в западнала европа. Всичко ще поскъпне и после ще скачате ама късно. За *** народ спасение няма.

22

Анонимен

преди 4 години

то и за Шенген беше обозримо... ей го на утре влизаме! да ама НЕ! Лойколандия ще чака завинаги на опашката и ще изпадне дори от последните места на всички класации, които съществуват докато заспалото племе не се събуди от хилядолетния си сън и не измете с ритници лъжливите крадливи дупетати!

21

Анонимен

преди 4 години

До Маркиз дьо Нов Гад/20И що да не влезем в еврозоната? Някоя от държавите с евро да е зле?

20

ДЕ БИЛИ

преди 4 години

КриСталинка с кристалната топка се евава пак с България ....

19

Маркиз дьо Нови Сад

преди 4 години

Как ярко блести и колко силно изпъква лакейската същност на лелчето на тая снимка. Как мазохистично и раболепно е присвило устни готово да обслужи господарите си. Сравним с нея в сервилниченето беше само Росен Плевнелиев. Титаните на блюдолизачеството.

18

Анонимен

преди 4 години

В днешно време, каквото и да питат някого, той ще говори за климатичните промени.

17

Анонимен

преди 4 години

вестник Сега е бсп-ски

16

Tengrianin

преди 4 години

Вижте в в-к Сега как ГРОБ тихомълком искат да променят валутния курс заради еврозоната и ще разерете защо сатанистката ги дрънка тия приказки колко полезно било.

15

Фил

преди 4 години

А за чий?????

14

Анонимен

преди 4 години

Вие сте в пустинната буферна зона, а не в еврозоната. Садете кактуси и пасете камили.

13

Въпроси

преди 4 години

Навярно трябва да си психично болен за да си кръстиш детето Сталина. Лошото е че обикновено психичните заболявания се унаследяват. Та в тази връзка кой и даде на тази болна жена този пост редно ли е съдбите на милиони да се решават от луди?

12

Анонимен

преди 4 години

Мен тах таля баба.

11

Аха

преди 4 години

" Най-важно за България е да инвестира в хората. В образование на децата от 0 до 5-годишна възраст, когато много от това, което те ще бъдат един ден, се формира. "Много им се иска на джендърските НПО-та да промиват мозъците на децата още от детската градина.

10

Анонимен

преди 4 години

Що питат Сталинка, а не мосю Лагард?

9

Анонимен

преди 4 години

До Ха-ха-хаНапълно си прав. Трябва да се прави точно обратното на това което казва тази.