156

Ха ха ха

преди 4 години

Господа либерасти, хареса ли ви как подтичваше нашия да се обяснява пред Путин, ами нали и за аеца ще подтичква или си мислите, че смяната на дипломати е кой знае какво, тя и Меркел гони ама и тя при Путин скоро на крака ходи:)))

155

Анонимен

преди 4 години

$185 млн. годишно за Сърбия от "Турски поток". Доходите на Сърбия от транзит на руски газ през сръбския участък на газопровода "Турски поток" ще бъдат 185 милиона долара годишно.

154

Анонимен

преди 4 години

През 2019 г. населението на България е намаляло с колкото през двете световни войни.

153

Анонимен

преди 4 години

АБЕ ГЛЕДАМ НЕЩО РУСНАЦИТЕ СИ НАРИТВАТ ПОТОКА...

152

Ф.С.В.

преди 4 години

Знаете ли че шпионите пратени като дипломати по Света (дали посланици консули) са очаровани от България- ами тук не им се налага да шпионират- Самите държавни мъже (включая и висши генерали и политици и хора от ДАНС ,,та дори Пеевски бе шеф на ДАНС) отиват при така наречените шпиони и почват да дават информация срещу няколко пачки!! За какви шпиони говорите?? каква информация има в БГ? Та НАС не ни смятат за държава - всички ни се смеят- Дори Иванка Тръмп))ахаххахаха

151

До ФСВ

преди 4 години

То не сме чули и СК или Китай или Куба да са изгонили руски шпиони, ама какво, да ги търпим да си разиграват коня както им нареди жужето ли?!? малко топки трябват за тая работа. не като ***, дето са осрах.а с Крим обаче викат не мирише от нас, а те устенцата им пълни с ***.ца догоре, бате!

150

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

БЕНКОВСКИ--Е АГЕНТ НА граф ИГНАТИЕВ , ИЗИСКАЛ ОТ ТУРЦИЯ ДА СЕ ОБЕСИ ЛЕВСКИ !ИВ.ХАДЖИПЕНЧОВИЧ--ГЛАСУВАЛ ЗА ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ , Е НАЗНАЧЕН ОТ РУСКИЯ ГУБЕРНАТОР ЗА УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯ, В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ!РУСИЯ --НЕ Е ИСКАЛА ДА ИМА "НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ"!РУСИЯ Е ИСКАЛА--"ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ"!!!

149

За 171

преди 4 години

И секретните доклади са достъпни?!Ти къде работиш ?В ЦРУ или си клиент на специални клиники?!:)

148

До 165

преди 4 години

Русия го била шпионирала само! *** смотан, намери и прочети секретните доклади на ДАНС, колко и какви шпиони работят у нас! Няма да отварям очите на неуки и необразовани драскачи тук!

147

Анонимен

преди 4 години

защо само двама са изгонени?!? трябва да изгоним повече ватенки миризливи. очевидно е и многократно доказано, че те извършват подривна дейност в целия ЕС. защо трябва да ги търпим и да ги улесняваме?!? изгонете 10-15 накуп, не 2-***. защо им цепим басма???

146

Анонимен

преди 4 години

МОСКВА ДА СЕ ОПЛАЧЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОП!

145

Ф.С.В.

преди 4 години

До Анонимендо 159 -Ти дори не знаеш абревиатурата за която говориш -а ТЯ е ФСБ!

144

БЕНКОВСКИ ЛИ?

преди 4 години

ЧЕ СЕ И ГАВРИШ! САМО РУСИЯ НИ ШПИОНИРА БЕ- ЕЛЕМЕНТРНО БЕ!!!***! ИНАЧЕ ДРУЖБА , БРАТУШКИ, ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ, СЛАВЯНИ, БЛА БЛА

143

Бенковски

преди 4 години

Абе гонят руски дипломати шпиони ! Защо не гонят американските, английските, френските, турските, гръцките, немските, румънските, сръбските , китайските шпиони? Много тенденциозно новия прокурор по заповед на Борисов разработва тази поръчка! Глупаво е! Всички виждат , че това е фарс! Властта се е продала тотално на чужди интереси!

142

Анонимен

преди 4 години

Събота и неделя до колко работи Гном центъра на ГЕРБ, че само минуси раздават тези анти-българи.

141

Анонимен

преди 4 години

АЛО, НАХАЛНИКА С НИК КАТО АБРЕВИАТУРАТА НА РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ, ЧУДЕСНА РАБОТА ВЪРШИШ СРЕЩУ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СИ, МНОГО ДОБРЕ НИ ОЗЛОБЯВАШ СРЕЩУ РУСИЯ, ПРОДЪЛЖАВАЙ! И ТАЗИ АБРЕВИАТУРА НИ ДРАЗНИ!

140

Знаех си

преди 4 години

Щом Бойко седи всеки ден в американското посолство при Херото Мустафа, нищо хубаво не чака България. От САЩ само потупване по рамото, ще получи Бойко, но до като при Русия можем да взимаме милиарди от тръбопроводи, то от Сащ, само 4-пъти по-скъпи самолети можем да видим и плащаме скъп ток, заради централите им.

139

Ф.С.В.

преди 4 години

За да влезете в Световният политически елит- първо трябва да говорите за Холокоста за антисемизма и да сте прочел всичко за това- И после стигаме до извода че- Американски евреи гонят Руски евреи от България с помоща на български неевреи наречени Бай ДАЙ й Бай ***

138

Анонимен

преди 4 години

Нарушили са чл.104, ал.4 от НК. Просто и ясно. Понял?

137

ХААХА

преди 4 години

ВУШАНКИТЕ ЛУДИЧКИ СТАВАТ ОТ БЯС КАК НЕМОГАТ ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ ТУК В БИВШАТА СИ КОЛОНИЯ. ТЕ СА СВИКНАЛИ ТУК ДА СА ГОСПОДАРИ, АСЕГА ГИ ГОНЯТ КАТ ПАРЦАЛИ ХАХАХХАХА