170

марш

преди 4 години

До До 173 от ТрявнаМарш на село, София се напълни с мякащи, че сега и водата й искат да вземат понеже всичко извън София е тотал щета и некадърно и дори тръбите си не може да оправи .

169

напредък в ком мисъл

преди 4 години

Очевидно има напредък в комунистическото мислене.Преди комунистите поставяха бомби, взривяваха влакове, вдигаха въстания.Сега са усвоили приьомите за масово поразяване: Източват язовири за да предизвикват масови безредици. Последното напоследък не им се отдава. Това е защото народа трупа опит и си знае с кого си има работа.

168

Анонимен

преди 4 години

А когато източиха язовир ,,Искър'' и взехте водата от Джерман-Скакавица ,пратихте еничарите да пребият старци и бабички които протестираха , добре беше !Тогава това го направи друга,,железна лейди'' -Инджова !

167

Анонимен

преди 4 години

От отпуснатите 25-те мил лева едни 2-3 милиона държавни пари веднага отиват в джобовете на к..радливите гербера..стки министри, които би трябвало да се в затвора, ето това са схемите на герп, създаваш проблем и кра..деш от парите за решаването му, Перник защо мълчите??!!!

166

Българин

преди 4 години

Дали плюещите тук комунисти знаят кой е инж. Иван Иванов и дали щеше да има язовирите "Бели Искър" и "Искър" без него? За всичко, което е направил за София през десетгодишния си мандат, комунистическият "народен" съд му дава доживотна присъда!

165

ПроСоТо

преди 4 години

замина ли си "Т"?..Сега ще проверя..Та:-както написах,но О,коментара ми изчезна "за нула време" :-Началника на Фъндъчка казва:-"Че дадем вода на Перник от софийската"....Добре,но как ще реагират софиянци?...Едва ли "с радост и ура!"За това Изпечения в далаверите тури в устата на фъндъчка думите:-"При първия проблем,спираме водата към Перник"....И така и Перник "обнадежден",и стрлахът на софиянци-туширан.А всъщност НИЩО ПО СЪЩЕСТВО няма да се направи!..Поредния КЪРПЕЖ когато ножа

164

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е комунистка и учителка по руски. Тя съсипа София!!!

163

Анонимен

преди 4 години

Режимът на водата в София беше при Янчулев, не при Софиянски, но и двамата са едни и същи м..афиоти

162

Анонимен

преди 4 години

А чухте ли мутраф..пньо какво каза - да сложели постове да следят водата на София, това да не ед да следиш автомибилите по кал..павите му магистрали, няма друг такъв пр..ст премиер в Европа

161

Иван

преди 4 години

Тези *** и некадърници и софия ще оставят без вода мамка им!

160

СТРАХ ТРЕСЕ

преди 4 години

някой и винаги слага червена точка на ПП Възраждане, защото най-верочтно е далавераджия. А какво иска ПП Възраждане - Да се върне Златото на България, както и водещите отрасли, да се премахнат помощите и насърчителното размножаване за сметка на по-високо заплащане на истински работещите. Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ! Инзвънредно положение и крадците в затвора!!!

159

До 178

преди 4 години

Стой си в Трявна и не се меси в тукашните дела. Там си имате много по-сложни проблеми.

158

wffff

преди 4 години

правилно, въпроса не е само ще има ли вода а и кой плаща сега и ще плаща водата на всички тия частни вецове, частни предприятия и разни герберски отрочета, които си прибират печалбата в джобчето а ние плащаме ли плащаме техните сметки.защото през стомана се насочва водата на язовира към веца безплатно а сметката я плащат перничани. А на бас че това е в цялата герберастка държава. калкулират я като загуби, течове и ние си плащаме ли плащаме, така става като управниците работят за бизнеса, не за хората, нас овцете само ни стрижат.

157

ПРОТИВ проблема

преди 4 години

За да се реши проблема всички на протеста, който ПП ВЪЗРАѝДАНЕ организира на 27.01 от 12.00 пред МРРБ. това е изходът да се освободим от продалите ни ГЕРБ, БСП, ДПС и псевдопатриотите. Само Възраждане е против колонизацията. Искат и водата да дадат на чужденци и както ЧЕЗ ще ни съдират по 10 кожи. Четете, защото сега ще скрият статията, като видят статия против слугинажа, трият и скриват!!!

156

6

преди 4 години

" Я го тражим у Перник , а он к,ро му - у Софию !" Ааа , бил там за водата ! Браво ! Нали сме солидарно общество - нека сега и "софиянците " да почустват малко водната криза ! Така , така , така ...мамата си трака !

155

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

ГЕРБ превърнаха БЪЛГАРИЯ в депо за чужди отпадъци и върнаха българския народ в каменната ера.Гледам сега по новините пуснали водата в Шумен и хората изпадат във възторг ...Докъде ни докараха !

154

До 173 от Трявна

преди 4 години

Смръдльо софийски,от Обеля,сигурно си хвърляш *** през балкона ,изпикаваш кучето си на вратата на входа или в асансьора.Не съм от село,но има дошли в София от провинцията в пъти по чисти и отговорни за обществената хигиена от вас.Хайде,почисти си смръдливите маратонки и си пии ракията.

153

Анонимен

преди 4 години

и откъде една учителка ще знае какво е 100% гаранции?

152

yes

преди 4 години

да, язовирите се източват от частните вецове които осигуряват ток за частните предприятия , само дето не плащат и стотинка за водата а всичко се прехверля на гражданите и хоп пак увеличение на водата, ами е със съгласието на държавата, хич не е от безхаберие а напълно съзнателно товари гражданите да плащат на вецове и предприятия водата уж под форма на "загуба" например. ще дава софия вода ама и ще плаща сметката, това дали го каза кметицата? няма и да гъкне щото я интересува поста а не нашия джоб.

151

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНямат избор хората. Софиянци таковаха мамата на предприятията.Между другото, баш Софиянци са доста по-големи и мързеливи рогачи от баш рогачите.