542

Георги

преди 4 години

Вземайте си демокрацията, вземайте си гей парада и бегайте с триста от Европа

541

Наблюдател

преди 4 години

Да си гледат кравите краварите и да не се бъркат където не им е работа

540

Пян_Гъ

преди 4 години

Да си довърша мисълта. След като САЩ виждат, че вече не могат да удържат първото място, би трябвало да направят следното (ако са умни) - да сменят цялостната концепция за ролята си в света: изтегляне от всички конфликти по света, приемане на Индия, Русия, Китай за равноправни партньори (то пак ще стане, въпросът е дали с, или без кютек и резил), съсредоточаване в/у кухата им икономика, чието БВП е 2/3 от финансови операции и изграждане на отношения на равноправна основа. ЕТО ТОВА Е ДЕЧОКРАЦИЯ!

539

хмм интересно

преди 4 години

До Анонимен 593 не разбра нещо май затова съм се писал "минаващ ", за да разбереш , че не аз съм писал думата - а просто изказвам мнение Защо мислиш ,ч е не съм българин и как работя против България ?Какво те тревожи ? Защо се вълнуваш толкова ?

538

Оф мале

преди 4 години

Що ни смятат за такива *** тез хамериканци,,,

537

Лашкане

преди 4 години

Все каквото ни каже тоз и оня а ние трябва да си гледаме интереса нищо че е руски ний тр фа не слушаме америка щото те са през колко океана от нас

536

НЯКОЙ

преди 4 години

Както е тръгнало скоро ще седим на тъмно и студено, но ще ни е демократично на душите, че не купуваме руски газ. Демокращията е хубаво нещо, но най-демократично е когато САЩ определят какво може и какво не. Сетих се, че когато убиха Скрипал гониха руски дипломати, сега когато убиха иранския генерал ще гонят ли американски дипломати?

535

Анонимен

преди 4 години

Ми нека САЩ подпишат договор с нас, а и с цяла Европа, че ще ни доставят газ следващите 20 години примерно, но винаги на по ниска цена (да кажем 5-10%) от тази, която в този момент е готова да предложи Русия през Северен поток 2 и Турски поток, и ще си купуваме от тях... Нали искаме свободен свят, нали искаме истинска конкуренция, нали искаме "честна игра" и т.н. Аз мисля, че съюзниците са за това - да си помагат. Започнат ли да си пречат е въпрос на време да престанат да бъдат съюзници...

534

Анонимен

преди 4 години

До минаващТвоят проблем е, че ползваш изцяло турска дума за която си има българска - "НЕ".Че не си българин и работиш против България е ясно, пиши поне на български ***!

533

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 90Найш кво, анонимния, м/у другото си много прав, само че аз досега не съм видял договор за доставка на газ, ПУБЛИКУВАН В ИНТЕРНЕТ НА СВОБОДЕН ДОСТЪП. Ти ми кажи защо. Е, веднага почват - тайна-майна, национална сигурност и пр., но това означава, че каквото ти кажат, трябва да приемаш за чиста монета. Нямаш право на информация. А ТОВА ОБЕЗСМИСЛЯ ПУБЛИЧНИЯ ДЕБАТ.

532

минаващ

преди 4 години

До Анонимен 585 В един език , по исторически и географски , и разни други причини има думи с чужд произход . Така е и в българския , немски , английски , руски , и всякакви езици , за които се сетиш Какъв е проблемът

531

Пян_Гъ

преди 4 години

Много харесвам някои американски къщи, тамошния хъс за раздаване на годишни бонуси във финансови компании, напращелите им "актриси" и т.н., но истината е, че вместо да раздават преценки от "последна" инстанция, САЩ трябва да намерят начин елегантно да отстъпят от "първото" място, за да не се излагат. По-добре да приемат истината и да се адаптират по-бързо, отколкото да затънат в безсмислен военен конфликт, за който нямат нито ресурси (22 трл. дълг!), нито техника (видяхте Виетнам, Ирак!).

530

жалко

преди 4 години

Нямаме ли правителство , нямаме ли външен министър , нямаме ли министър -председател. Нямаме ли опозиция , патриотични партии. Няма ли журналисти , телевизии , които да попитат политиците ни , какво мислят за това изказване Май нямаме , защото няма реакция никаква

529

Анонимен

преди 4 години

До aweйок е турска дума, ти русофил ли си ислямист ли или и двете, в зависимост кой дойде пръв, *** или руския ботуш?

528

Анонимен

преди 4 години

До aweЗа разлика от предателите русофили и сащофили, ние сме БЪЛГАРИ и ще останем такива до последния дъх, както истинските българия преди нас!

527

awe

преди 4 години

Като ФАЩ се отръпнат и ви разпределят на Турция или Русия, всички атлантистчета внезапно ще сложите или чалмата или ще станете най-модерните псевдо русофили...Е такива са атлантистчетата...Свободен пазар йок, демокрация йок, свободни медии йок, но те най-големите евро-атлантистчета с европейски ценности...само службицата и измамите ги интересуват, като оня министър димов

526

Анонимен

преди 4 години

Искаме турски поток и не искаме фашисткия украински поток,просто е като фасул!А руската газ е най-евтина и най-качествена и няма и не може да има конкуренция,а ние трябва да изберем най-евтиното и качественото,най-изгодното за България!

525

Истукан

преди 4 години

САЩ не може да се меси в Европа, да си гледат Америка. Не е тяна работа да казват какво ще става в България, Русия и ЕС. Никой не ги пита и нямат думата. Всичко е уговорено и САЩ нямат думата.

524

некой

преди 4 години

Доколкото разбирам от статията - искат още повече да ни 'демократизират' - дори и за Конституцията ще ни "помагат"!

523

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 228 Аз пък призовавам ДАНС да те намерят и да те вкарат там , където ти е мястото.