87

Анонимен

преди 4 години

Аз гласувах за ГЕРБ,но никога няма повторя тази кардинална грешка,-да гласувам за некадърници и продажна мафия=унищожители на вековна България.

86

Анонимен

преди 4 години

До ГолКрим е руски. Въпросът е затворен.

85

Анонимен

преди 4 години

По време на евроатлантическия просперитет и американското партньорство България стана една от най-бедните страни в света и първа по смъртност.

84

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.

83

Гол

преди 4 години

Руското робство превърна българина в мързелив, оплакващ се неблагодарник очакващ някой да го оправи и обвиняващ някой за това, че е беден. Русия щяла да ни оправи. Моля? Та те руснаците са по зле от нас. САЩ били виновни за бедността в БГ, а зависим на 100% от русия за петрол и газ и имаме 4 руски партии в парламента.

82

наблЮдИтел

преди 4 години

я генерал Деси да пуска Кукавицатаи който разбрал...разбрал

81

Данков

преди 4 години

До СпокойнаВярно е че понякога прекалява, но Бойко ли е крепител на нацията според тебе.Ако е така освен да се смея друго не мога да направя.

80

Недоволен

преди 4 години

Не съм доволен от ГЕРБ и Борисв и този път искам да гласувам за някой друг. Кого предлагате - Доган, Местан, Симеонов, Нинова, Манолова, Трифонов, Сидеров или някой друг. Предварително благодаря за предложенията, ще ми бъдат от полза да се ориентирам и да избера най-доброто за България.

79

аз-ът

преди 4 години

Тръпна в очакване на новогодишното слово - колко му отива на Радев да се плюнчи,----Лелче, тръпни колкото си искаш, но е важното да си СПОКОЙНА !Той Радев ще си каже словото, ще ви вгорчи шампанското преди ЧНГ-то ще се смеете,ама вътрешно ще ви разяжда и много добре го знаеш.А па ако наистина си спокойна - може ти излезе късмета Бокича да дойде и у ваше село,та ощипи по г*за, да се снимаш с негои да се постенш у фейсбукя, докато търсиш с мъжлето евтина почивка у Халкидики още от януари...

78

Българин

преди 4 години

Бойко дигни мерезето бе, дигни мерезето да зимаме мерезета като у Люксембург да зимаме люксембургски мерезета да живееме като бели хора бе!

77

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ не спряха да се заяждат, провокират и конфронтират с президента, защото точно и правилно им показва недостатъците и престъпленията.

76

Анонимен

преди 4 години

Ако се махнеме от ес и пак се върнеме под руско ще се изключи психотропното оръжие и живота ще стане по благ

75

Спокойна

преди 4 години

Тръпна в очакване на новогодишното слово - колко му отива на Радев да се плюнчи, дори когато хората се веселят. Няма позитивизъм в този човек - да, знем си проблемите, негативите, простотията, лицемерието и всичко, но! Но Радев - обединител на нацията, крепител на държавността - не! Кога този държавник, главнкомандващ и лице на България се е изправил на празник, и е казал нещо позитивно? Кога успя да застане над злободневието и да бъде оптимист? Не, той не успя да стане моят президент.

74

Кольо

преди 4 години

Когато руската мишка Радев ни казва какво трябва да направим, точно обратното е правилното. Има полза от него. Който е с русия е беден.

73

Анонимен

преди 4 години

Няма по- голям разеденител на българския народ от Герб.С тяхното некадърно и продажно управление затриват България.Всеки,който не е съгласен с тях и ги критикува е комунист и ако имаше Белене другомислещите щяха да са натикани там.

72

Данков

преди 4 години

До аз-ътНяма как да ти отговори, има хора които изцяло зависят от ГЕРБ.Няма ГЕРБ, няма ядене.Те не че БСП или другите партии са различни, но тез *** се оляха.

71

българин

преди 4 години

Ами.ако не му беше толкова вирнат носа на д-р Борисов.Че цялата власт е в ръцете му.Нямаше да е така! Но...А и в работата на президента се меси! Абе кьор сурат си е д-р Борисов!

70

Анонимен

преди 4 години

Тая по какво е професор?

69

Смъртна Литургия

преди 4 години

Господ изгони ангела си Луцифер защото той искаше християните да не бъдат слаби и пожертва Исус за да може ние да сме послушни овчици и да обръщаме и другата си буза... Докато Луцифер искаше християните да бъдем смели и категорични ако ни предизвикат! Да отмъщаваме подобаващо на враговете си! Затова Граф Дракула е разбрал напълно люцеферския орден и за това е бил толкова жесток, но справедлив!

68

Василев

преди 4 години

Президентът е против политическаста и икономическа олигархична система, където офшорните банки и корпорации диктуват правилата!Но за да заявиш такава позиция, ти трябва да имаш план или финансов и индустриален гръбнак!Няма как, да няма течове в системите, защото те функционират така, че по-голям процент от печалбата да отива в определени поставени едри бизнесмени васали!Това е целта , така трябва да функционират, че да има един съвършен модерен геноцид!Животът е жесток, селяни прости!Хю!ЦРУ