66

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Русофилството е новото еничарство

65

човек

преди 4 години

До: ИстинатаТака е, истината трябва по-често да се казва, за да не се заглушава и замазва с дебели лъжи от рода на това, как руснаците ни били "двойни освободители", изобщо цялата тази пропаганда обслужваща интересите на имперска Русия, че България трябва да е най-малкото във васално подчинение на нея!Думата "погром" всъщност е руска. Евреите са бягали от гоненията на руския цар, след това и от Сталин. Имало е "линия на уседналост" отвъд която е било забранено да живеят евреи!

64

Анонимен

преди 4 години

Както е казала една велика българка и която помагала на хиляди българи :Русия пак ке ни спаси . Американците само взимат и нищо не дават.

63

До бай танаска

преди 4 години

Защо да заминавам тук сме православни като Русия, език азбука, обща история, улици, площади носят имената на славянския народ, литературата всичко, на църквите пише в памят освободители, ти отивай при 32 половите, опасния ислям и извратеняци те с Истнбулската конвенция, при англосаксонските *** тука как издържа не знам:)))

62

До 71

преди 4 години

Интересно, а израелския министър председател като направи 9 май официален празник в Израел и застана до Путин на парада, той нормален ли е или просто евреите легитимира ха истината кой ги е спасил, не може да се изтрие историята, камо ли нашата, литературата и да я приближи те до тази на 32 половите:))

61

българин

преди 4 години

До 71. А Тръмп ли искаш да харесваме бе Американофилче малко? 30 г вече ви промиват мозъците че Русия,Китай и останалите соц държави са " лоши"! А там живота си тече нормално и развитието им си следва нещата. Американците не желаят конкуренция в нищо.Но я имат в лицето на тези държави.Е да ги *** ли? Няма начин!-:)

60

Хаах

преди 4 години

Не може да си нормален и да харесваш Путин.

59

Анонимен

преди 4 години

Е по-добре.ББ му подари некво тъпо куче което се ползва от фермери в ранчото.Путин бе пусал *** пикае като слон навсякъде.Тоя поне по ентелегент мина с икона.Отбелязваме прогрес.

58

Анонимен

преди 4 години

Не бях чувал досега за такъв журналист.Явно се е подготвял дълго,за да си докара известност с иконата,щом с друго не е успял..

57

До 57

преди 4 години

Прав си и я честват и са гарант, че ще пребъде, без тях обаче ние отдавна нямаше да пишем на кирилица и щеше да пее тука мюизина. Я виж македонците как учат усърдно албанския за натото, господин мразещ собствената си история, иначе не си плиговрен, хич даже:)))

56

Икона за ционист

преди 4 години

Вовата реши да покаже точно преди западната Коледа кого и какво почита - вчера се изцепи напълно в стила на Дони, че полският посланик през 30-те години в Хитлерова Германия бил *** и "антисемитска ***". Да се знае кой командва в света - и президентът на Щатите е турбоционист, а за да го надмине, Борето в Британско се кани да приравни критиката към ционизма с антисемитизъм и да налага репресии. Честита ви Коледа в този свят на юдеомасонски прислужници, хъ-хъ.

55

what the f*ck

преди 4 години

Заради такива като него се срамувам, че съм БЪЛГАРИН.

54

Анонимен

преди 4 години

Краварски дупедав.

53

Анонимен

преди 4 години

жалък копейкаджия

52

Василев

преди 4 години

Това е истински българин и аз се гордея с него!Какво казва , когато го питат, че е искал от Путин да даде ПЪРВОНАЧАЛНО два милиарда долара за построяването на храма и за енергийните проекти!Това не е ли защита на българските национални интереси да вдигаш икона и да искаш милиарди???От такива българи имаме нужда, които знаят какво правят и какво искат, друг е въпроса , дали ще го получат!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

51

българин

преди 4 години

Русофилски куросмук !

50

Анонимен

преди 4 години

Гледах по руската телевизия още един ненормалник със сурвачка в ръка, поясняваше на руски медии на развален руски, как щял да налага руския президент с дървена пръчка. Охраната на президента реагира и отцепи района.Тази наша традиция, за съжаление в чужбина не върви, не е хубаво да се излагаме и да ходим по света, да бием чужди президенти и монарси със сурвачка - не го разбират.

49

Анонимен

преди 4 години

Колко сте жалки в бойковата ко4ина!

48

NNN

преди 4 години

До кога ще ни занимават с тоя ***!

47

Русомраз

преди 4 години

Благодарение на България руснаците пишат на кирилица, не обратното!Oлигoфpeн!!!