52

Анонимен

преди 4 години

Из ония дни имаше статия за немскитите ЖП и за плановете им да назначат десетки хиляди за следващите 5 години и да похарчат 11-цифрени суми в капиталовложения .

51

Анонимен

преди 4 години

Пропаганда нон стоп.

50

V

преди 4 години

Сигурно е било за една спирка и после са я взели с лимузина !

49

Анонимен

преди 4 години

Тука е права Гретка, немските влакове са ша*зе.

48

Анонимен

преди 4 години

Всички хора на Земята годишно издишат около 3 милиарда тона въглероден диоксид, което ми напомня на един ютюб виц:Аз: Дишам.Грета: Как смееш?

47

Xaxa

преди 4 години

То добре че корабите не бъркат нафта ми са на антиматерия...

46

шматка

преди 4 години

ХехеАко излезе вярно че е пътувала в първа класа а се прави на Майка Тереза това ще е финиш за Гретхен;))Ще я спукат а и никой няма да и се връзва вече на глупостите

45

Анонимен

преди 4 години

Да обещае да си стои в Швеция и да спасява климата там, че ни надуха главата с нея.

44

Ха-ха

преди 4 години

Хич не е шашаво момето, ами е хванало момента, трупа адмирации и разбира се прави пачки. Матриала, не само у нас, да си мисли, че се работи за велики каузи ...

43

Qwerty

преди 4 години

Мога да пътувам с немските влакове безплатно, и то с ICE дето ходене и въщане на по-дълги дистанции е 200-300 евро и не съм се качвал от поне 3г. Не можеш да ме накараш да ги ползвам. Закъснения всеки път, ведниж отмениха последния влак от Щутгарт до Мюнхен и ни караха с таксита.

42

Анонимен

преди 4 години

Да бе, верно, представяте ли си с толкова багаж да се качи на самолет? Не мое се наплати на таксите хахахаха...

41

Анонимен

преди 4 години

А кой я е снимал в тая съвсем естествено замечтана поза? Психиатъра? :)Толкова плоска постановка, че чак ти става смешно.

40

Анонимен

преди 4 години

Добре че по начало гламавите не са успешни в дългосрочен план.

39

Анонимен

преди 4 години

"На снимката в Туитър Грета Тунберг е седнала на пода в края на вагона с куфари, раници и празна кутия от храна край себе си, загледана към прозореца."Стандартните холивудски трикове. Липсва само саундтрак да подсили постановката. Колко евтин опит да се създаде героичен образ на тази психичноболна пикла и мало умните напъни. Целта на този набързо скалъпен театър разбира се е да я изкарат жертва, за да замажат гафа й с призоваването към гражданска война в петък.

38

:(

преди 4 години

Аз съм доста здрав мъж и си признавам че с този багаж на снимката ще видя голям зор да го нося по влакове и гари... за нея , не знам! Манипулативна статия и снимка! За балъци ама от най големите!

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"После погледнете колко багаж е понесла със себе си. Производството на всички тези дрехи също е свързано с въглеродни емисии, а тя трябва да ходи гола."Ех, че злобарки има на света... :)) Дрехите й са от специална марка, която декларира, че не замърсява. По-скъпи са, но качествени и не вредят на природатаБагажът никой не казва, че е само неин. Най-малкото, момичето пътува с баща си - два куфара+две ръчни чанти+някаква торба - хич не е много багаж за 2 души и за толкова време

36

Анонимен

преди 4 години

Ох, Най-после си замина.Конференцията за климата и тя беше пълен успех-:)

35

Бай х

преди 4 години

Манипулации до край,....,.Тоя номер в България не минава.

34

ПЛОВДИВ

преди 4 години

Тази двойкаджийка няма ли уроци за четене. Нещо ми е пресилено, когато става дума за нея, детето жертва. Съгласен съм за замърсяването на околната среда, но тя нещо ме дразни, може и да не съм прав.

33

Анонимен

преди 4 години

Хитлер се върти като пумпал в гроба, гледайки отдолу на какво дередже са вече немските железници от толкова квалифициран персонал от Тимбукту. Огромна част от влаковите композиции са неизправни. Закъсненията са постоянни. Гарата в Щутгарт не могат няколко десетилетия да я построят. Една прекрасна държава я съсипаха с евро-атлантическите ценности.