22

Анонимен

преди 4 години

Е как ше го е яд нали казА че ранени от катастрофи не му трябват ,трябват му само мъртъвци защото ранените му взимали от парите а парите на дуржавата са неговите пари.Сам каза "като трябва да давам пари сякаш живо месо с щипки ми късат парче по парче" И как така бмв с 38 километра в час удря дете тежащо 40-50 кила колкото 2 торби цимент и тоя удар кара предницата на колата да хлътне 50 санта навътре детето да изкурти предното стъкло и после да отлети 4-5 метра напред като си чупи кости от полет?

21

Анонимен

преди 4 години

Лицемер

20

Анонимен

преди 4 години

Думата "яд" е в основата на цялото ти поведение.Не съчувствие и помощ,а яд!Яд те е на президента,че те превъзхожда по ум,интелект и морал.Яд те е на целия български народ,че оцелява,въпреки теб.Яд те е на всички,които те критикуват и не ти целуват ръка и други части.Ядът е обхванал цялото ти същество и те изяжда отвътре.Смири се и отиди на църква,но без камери и придворни репортери.Помоли се за спасение на душата ти,разядена от злоба и завист.

19

си

преди 4 години

Не се оправдаваите защото никаква важна или неотложна рабата на никои във нашата държава не може да оправдае смърта на едно дете . Няма смисъл да подсмърчате ами махни тия простотии със това НСО защото на хората взе да и писва от вашата важност. Ще ходите и ще се връщате на работа като всички нормални хора ,не сте по заети нито от лекарите,учители и всички които работим ,живеем и ни е страх за децата ни

18

избирател

преди 4 години

Другаря Борисов,винаги съм бил против политиката Ви,но....Когато сте прав,прав сте!"Гавазите на Борисов",преминава жадуваната свобода на словото!Въпреки това дочух,че и там в НСО заплатите се въртят,откъм 1000 лева?!Е няма,как да намерите читави ВОДАЧИ на подобна плата, Другарю Борисов!!!Вероятно в ЧИСТОТА,взимат толкова......

17

ЯДец

преди 4 години

Резултатите от мъдрото управление през последните десетина години приличат на война или природно бедствие.Спокойно могат да си сменят логото на партията, като вместо еврозвезди сложат мухи и съответно това, което е в средата.

16

Софиянец

преди 4 години

Ми твойта послушница Фандъкова да беше изградила там пасарелка над булеварда и да не може да се пресича скоростен булевард на платното. Ама освен да вдига данъци и билетчета за градски транспорт и да харчи милиони за ГАФА на ГРАФА, мрънкащата даскалица за нищо не става, въпреки че пак й купихте изборите в София с ромски гласове.

15

Анонимен

преди 4 години

Нагличък е този полиглот, изчел от три вагона с книги, на винету корицата, и то до половината. Негови са думите, че големият брой загинали в катастрофи не са проблем, проблем са големият брой трайно увредени, защото натоварвали социалната система. Явно за това съжалява, че няма сто процента смъртност при ПТП.

14

Анонимен

преди 4 години

Значи,похвалил се е,че ще участва в среща за западните балкани и между другото прояви съчувствие към удареното дете,за пореден ден,нищо,че в страната станаха още няколко тежки инцидента със смърт на дете и други млади хора,но за тях и дума не обели.

13

Владислав

преди 4 години

За един ден в София 4 инцидента с един смъртен случай и три пострадали деца, които ще носят травмите цял живот.Борисов, какво направи ти и Фандъкова за безопасността?Защо сложихте копчета на светофарите и колко милиона струват.

12

Анонимен

преди 4 години

"Можем да сложим пак на всеки светофар полицай, но това ли е решението" Да, точно това е решението. Поддържаме изключително голяма полиция. С какво се занимава тя, след като никога я няма когато ти трябва? Няма я по светофарите, няма я патрулираща между кварталите, няма я да предотвратява обири и побои. Тогава за какво ни е? Или да ги уволняват, или да ги изпратят наистина по всеки светофар и квартал. А не да се крият в храстите с радари и да пращат честитки. Да са видими и навсякъде.

11

Чичо

преди 4 години

Аха. А да половин милион млади българи с децата им, които изгони от България ти, естествено, не си виновен!? Баси дебелокожия де..бил!

10

Анонимен

преди 4 години

*** всеки ден страда за по едно затрито дете, избиват ни като кучета гербаджийската шайка както турчин не е, по нареждане на господарите си от запад!

9

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов, това което може да се направи е на всяка пешеходна пътека да се сложи хубаво ярко осветление, истински дебели очертания, сигнализация, а не тъмни и завоалирани пешеходни пътеки с избледнели очертания. Повечето хора ходят с тъмни дрехи и е изключително трудно да ги видиш на улиците, а пешеходните пътеки са повече от трагични

8

Анонимен

преди 4 години

На тоя не му е мъчно за детето,а го е яд.Яд го е,че рейтинга му пада,а на президента-не и затова всячески се стреми да го атакува-директно или индиректно.

7

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Яд ме е за детето! Истински страдам за него! А за едно друго дете преди време не Ви ли е яд, че там се возеше е една голема особа на власта. За това дете тогава не се чу нищо. Защо.

6

Анонимен

преди 4 години

Този бездушен лицемер,защо не говори за другите катастрофи,при които загиват също деца и млади хора и защо не му е мъчно и за тях?При това има съмнение,че детето е минало на червено.Дано да се оправи,за радост на своите родители.А подобни инциденти са се случвали и друг път с колиоте на властта(с Цвета Караянчева),който случай не можаха да го покрият.Така че,никой не е застрахован.

5

Анонимен

преди 4 години

Несменяем е защото в България кандидати за власт са :Доган ,Дърева,Станишев,Дончева ,Радан и тн .... С такава алтернатива той е несменяем .Трагедия впрочем ,но ....

4

Анонимен

преди 4 години

Оставка на руския пудел Радеф

3

Анонимен

преди 4 години

Велик и несменяем