31

Анонимен

преди 4 години

до 29 Масово народа си мисли( ти остави децата), че като има пешеходна пътека той не трябва да се оглежда, а си мисли, че шофьорите задължително трябва да ги пазят, а не те първо сами да се пазят. Аз като трябва да преминавам през пешеходна винаги изчаквам колите да намалят и спрат и тогава тръгвам по нея като си вдигам ръката към шофьора като знак на благодарност.

30

ALOOU BULGARISTAN

преди 4 години

60 NEEE BAVNO LYJE A V GRADA V CELIQT ES SE KARA S 30

29

Бай Иван

преди 4 години

Герой на демокрацията, сега ще му дадат условна, а вие се радвайте на евроценностите си и правото на гей парад ;) !!!

28

готина лъжа

преди 4 години

Преди един месец един със същият модел кола спря рязко и в него се забихме 3 коли. Да сме карали със 60. Ама неговият спирачен път беше чувствително по кратък ..

27

Sheri

преди 4 години

Бг само лижат и се оправдават един пит не си признават че са грешили

26

123

преди 4 години

Щом си пешеходец на пътното платно трябва да се пазиш щото ти си уязвим а не този в автомобила. Грешно решение са взели децата и последиците са фатални.

25

Анонимен

преди 4 години

до Стоко На въпрос с колко сте карали той вика: ми 50- 60 км/ч беше. Значи в действителност ги смятай 70 най- малко. Няма как да си признае все пак.

24

Boko bo

преди 4 години

Ако не се крадеше на 100% щеше да има камери особенно на този булевард, адекватно осветление и маркировка, нормален асфалт за добро сцепление и т.нат. Това става с пари. Но смяна на чипа в главите на онези 80% е трудно. Корупцията и възпитанието в България убиват нас и децата ни. Не случайно корупцията е заплаха за националната сигурност във всяка що годе нормална държава. А тук Няма такава Държава. Държавата на ГЕРБ

23

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

*** е ***, аз му пиша формула, той слага минус. Ти формула знаеш ли кво е бе ***, а физика? Те верно тиквите в БГ левитират, ама чак пък толкова

22

Стоко

преди 4 години

Шофьорът навярно е карал с повече от 50, в мантинелата има процеп, а дечицата са пресичали на неправилното място... три грешки, само една от които ако беше поправена нямаше да се случи тази трагедия. Най-елементарното нещо е процепът да бъде обезопасен или на тази скоростна права да има пасарелка за идващите от квартала зад парка.

21

Анонимен

преди 4 години

до 23 До камиларя, К'ва лада те гони? Карам пежо 2014-та производство, ***.

20

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

Абе питам те за нормална лека кола, а не за ладата ти!?!

19

лека нощ ,

преди 4 години

Втора смяна учат до 19.30ч.Как да са си в къчи.Просто трябва да се учи през деня.,както навремето.Уж децата намаляват,а се учи на две смени.

18

Анонимен

преди 4 години

А бе тъпанааар, навигацията винаги ти показва с 8 км/ ч по- малко от километража. Няма значение дали казраш с 40 или със 140...винаги е с 8км/ ч по- малко на навигацията скоростта...

17

Анонимен

преди 4 години

Колата е спряла малко след пешеходната пътека.Явно случката се е случила на пътеката.

16

Анонимен

преди 4 години

Те затова навремето са измислили предаването " лека нощ деца". В 20.00 часа да са в къщи, а най малките и в леглата. Сега при тая разгащена демокрация децата скитосват цяла нощ по улиците, че даже и нощните заведения ги пускат.. Е, какво да очакваме освен такива инциденти. Та те още нямат инстинкт за самосъхранение. Жалко за момичето.

15

Анонимен

преди 4 години

Карал е с над 60 км с оглед на това как се е огънала колата отпред !

14

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

E кин= 1/2 m v2 . 50км е= скок от 10м ( 3ти етаж), 70км/ч е скок от 20м.

13

Агент Гибс

преди 4 години

Пълна лъжа , че е карал с 50-60 ! На този широк и осветен булевард да не виждаш пресичащи и да не можеш да спреш е абсурдно ! Дано криминалистите стигнат до истината .Жалко за починалото дете и дано другото се възстанови....

12

Анонимен

преди 4 години

Ако карам с 200 по километраж, реално са 150 така ли бе ? Другият път гледай навигацията и километража да видиш ква е разликата ?