55

Анонимен

преди 4 години

Смърт за тиранина Борисов и НАТО!

54

Анонимен

преди 4 години

Колко комисионни в долати и евро взеха при това поредно навеждане до земи?

53

до ПроСоТо

преди 4 години

и за това вият от руското оръжие вече и в Турция.

52

Анонимен

преди 4 години

От НАТО и ЕС понасяме само загуби и вреди. Печелят само властимащите, на които им се плаща, за да им изпълняват заповедите.

51

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми сънародници, според този субект ние сме първа икономическа, политическа и военна сила в Европа, всичко е растеж и просперитет.... Моля, свалете розовите очила!Истината обаче е видна за всички и у нас, и по света!

50

Анонимен

преди 4 години

НАТО ВЪН!

49

Анонимен

преди 4 години

Не мога да се изразя нецензурно и затова ще му кажа да си купи от аптеката специалното лекарство "за възпиране"!!!!!! НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

мислещ

преди 4 години

До ФактДържавен преврат в Украйна, опит за държавен преврат в Сирия, изБити стотици хиляди най-вече християни, милиони бежанци, това ли да видя гл...ко тролски без мозък

47

Веско

преди 4 години

Явно има нужда от разяснение за "патриотите" готови да вадят саби. България е наименование на данъчната служба на територията с все по-малко говорещо български население. Населението работи за чужди работодатели и плаща данъци с които се купува оръжие за армия кото да защитава имуществото на същите работодатели. Какво всъщност ще защитават нашите деца: американските тецове, руския нефтохим, италианските банки или канадските концесии!? И от кого?

46

Бате Гойко

преди 4 години

"Когато ни доставят Ф16 блок 70 всички съседи ще завиждат и цъкат с език."ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА... Кои точно съседи ще завиждат? Пък като купите и двете утилизирани подводници от Норвегия, направо ще се пръснат от яд.

45

Анонимен

преди 4 години

Въоражаваме се с вторичните суровини на америка, турция или русия да духнат и са ни изварнили със земята

44

До всички

преди 4 години

Слави идва да се учи на ваш гръб, глупачета. Зашеметяваща е любовтта на народа към Бойко и неговите глупости.

43

Няма

преди 4 години

Я ми кажете за успешна мисия на НАТО?!

42

Пак

преди 4 години

До 51,Да виждаме точно там НАТО,донесе хаос и смърт.

41

Гросмайстор

преди 4 години

Пешката БОрисов с радост ще се пожертва в името на НАТО, за да се прероди като ЦАРИЦА....в Симитли.Турция превзе половин Кипър и нищо.Турция ежедневно тормози Гърция и Кипър и ги заплашва и нищоТурция нападна и унищожи съюзниците на НАТОвския шеф САЩ в Сирия и нищоТурция говори за планове да си върне земите в България, защото били техни и нищоНо съм сигурен, че за Тиквата специално и великия НАТОвски член/съюзник България, ще направят изключение :=))

40

Активист на БКП

преди 4 години

Въоръжаваме се за да ти купим индулгенция за невинност от USA ,че ти държат досието на трупчета и може да гримне всеки момент и затова слушкаш !

39

До 49

преди 4 години

Нали се сещаш, че нито една военна техника не е произведена пред поръчката? Две държави, ако поръчате един ф16, тези ф16 няма да са едни и същи. Всяка държава има различни претенции. Ако бяхме поръчали грипен, пак щях е да чакам 8-12 месеца за първите самолети. За Русия щеше да е същото, плащаш, произвеждат и донасят.

38

факт

преди 4 години

Типична бананова държава,управлявана от марионетно правителството,което харчи пари за глупости с цел да остане на власт!

37

Факт

преди 4 години

НАТО пази България от рускотурския тероризъм !за справка: виж Украйна, виж Сирия

36

Дръж ми бирата

преди 4 години

Разбирайте,въоражаваме се за да може ББ да глътне няколко детестки(защо не стотици) милиони $$$ Евро и друга валута :) Как може да го възпръъъъ.