72

мишо бирочето

преди 4 години

банановата република е пред фалит. младото население до 40г се е изнесло с малки изключения, вече се изнася групата до 60г. от бананите са останали само кашоните ама понеже и тоалетна хартия нема може да ползвате картона от бананите. мачкайте го добре че не е като вестниците едно време.

71

Анонимен

преди 4 години

При положение, че Фандъкова бедства с 4600лв. заплата, но е готова да плаща данък въздух е похвален.

70

Анонимен

преди 4 години

Не може ли новите данъци да са само за избирателите на ГЕРБ?

69

Анонимен

преди 4 години

Лъжкиня с главна буква.

68

Анонимен

преди 4 години

Запомнете едно въведе ли се нов данък той остава за винаги, честито.

67

Браво на Фандъкова

преди 4 години

Истинският политик трябва да отстоява и непопулярни стъпки, но в интерес на мнозинството граждани !

66

Анонимен

преди 4 години

Стигя зяхте бе, кви протести ви гонят. Имахте и други опции освен двете каки преди месец. Сега кой ми таковата в....

65

ДСБ

преди 4 години

Госпожо кмет пуснете този трамвай от Дружба до Младост покрай автокъщите до Дървеница студентски град .1995 е започнато да се строи няма един нормален автобус между тези два квартала един мижав 88 как не ви е срам.

64

самозабравили се

преди 4 години

Абе,какво ви става,като дойдете на власт...Не осъзнавате,че това е изпитание пред всевишния-да ви види колко струвате.До срещи в отвъдното!

63

сф

преди 4 години

Да не забравяме, че Фандъкова е от Самоков. Там всички се отопляват на твърдо гориво, обикновено с бракониерски изсечени иглолистни дървета. Така, че за нея хилядите комини около столицата, които ни тровят не са проблем. За нея проблема е старичкия автомобил на чичо Иван 3000 к.с., нищо, че е с газова уредба.

62

бързак

преди 4 години

Давай,Данке,само внимавай да се не сопнеш на перките,че всичко ойде по дяволите...

61

Анонимен

преди 4 години

Ромската кметица първо да оправи гетата от които беше преизбрана да не горят гуми и пластмаси.Да почнат да плащат,ток ,вода и данъци.Да си купуват билети и карти за градския транспортЧак тогава да ми мисли нетрадиционно

60

?

преди 4 години

Защо не вдигнахте данъците преди изборите !?!?!Нали е толкова важно и хората ще ви разберат

59

men

преди 4 години

за какво си причинявате тези мъки и живэте в софистан. продавайте панелките на други *** или ги давайте под наем на жахалите и се изансяйте. ей де е бакана с малко организация и мерак поне половината може да се изнесете от фандъшката кочинка, особено по младите и да пътувате по 40 минути с колата в едната посока. да ще имате разходи за газчица ама ще живэте на чисто и хубаво място, градинка, релакс и децата ви ще са ви благодарни. ама друго си е била на ъгъла, декатлонче, чалготечки, молчета, ала бала.

58

До 69

преди 4 години

Разликата със САЩ е, че там данъка отива в полза на хората, а в България в полза на мафията, а за хората става по-зле. Това не знам защо не го схващат онези 80% .

57

Анонимен

преди 4 години

Миналата година вдигнаха почти двойно данъка за повечето автомобили, а на товарните до 3,5 тона го вдигната 15-20 пъти. Намаление имаше само за част от автомобилите над 100 к.с., за които започна да важи отстъпката за екологичност, както и за най-новите, на които им падна коефициента за възраст. Сега Фандъкова вдига данъка на всички автомобили, на някои с малко, на други двойно. Защо вдига данъка, само мафията знае.

56

Анонимен

преди 4 години

Всички искат да живеят като в САЩ и да имат скандинавските привилегии... ама никой не иска да плаща 33 или 50% данъци.

55

Анонимен

преди 4 години

Това не е мярка а грабеж. Ето Ви промяна.

54

Анонимен

преди 4 години

Да говориш преди изборите, че няма да се вдигат данъците и два месеца по-късно да искаш повешението им е чиста проба измама! Племеникът с подареният от кръстника апартамент си изми мръсните ръчички като центрира кълбото в полето на кметовете!Веднага в хорът на мръсниците заблея и доктор хонорис гювеча от Filibe muzikal akademi! Честито!

53

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Данче, действай смело... - видя, че народът те подкрепя, а след това те чака Президенството...