69

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

68

Анонимен

преди 4 години

До анонименТо има и деца които пребиват и майките си,че дори и ги убиват,не само жените си,има и деца от много добри семейства,които стават престъпници,няма гаранция,това си е до индивидуалността и средата в която живеят.Отделно и битието определя съзнанието.Но съм против ИК,има закони,има полицаи,да спазват законите и толкова.

67

Анонимен

преди 4 години

Бият ги тези, които си хващат *** за мъже, защото са мачовци в дискотеката, а на практика са нереализирани палячовци, които седят по цял ден във фитнеса. И това е правилни, защото ...?

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66ГОВОРЯ ЗА СТРАНАТА,В КОЯТО КОМШИЯТА ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ.

65

стар мъж

преди 4 години

Защо бялата християнка от 50-60 г. отказа да ражда деца?Защо мили жени не си задададете тоззи въпрос?Нима вашите баби и пра-баби са били малтретирани от дядовците си,били са пребивани,унизявани,та са раждали по5-6 деца?Настъпи ТЕЖКО МОРАЛНО ИЗВРАЩЕНИЕ В НАШИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ,и затова стигнахме до това"дередже".Днешната жена иска не свобода и равенство с мъжа,а безконтролност.Резултат-стари моми,егоисткии детемразки.

64

Пепи

преди 4 години

Ако трябва да си кажеме истината за домашното насилие. Една от причините е, че момичетата масово се с доста мъже преди брака! Да, на някой мъже не им пука за това, но на много им пука и постепенно жената до него му става отвратителна! Опитайте да се огледате за семейства, при които жената е била девствена преди брака и ще видите, че при нито едно от тези семейства няма никакви проблеми и живеят в хармония!

63

Анонимен

преди 4 години

Насилието над жени, е абсолютно същото като всяко друго насилие, но едни долни социопати искат да изкарат доста пари около него - проблема се изопачава, нагнетява се напрежение и разделение. В сама ИК е предвидено НПО-та до получават огромни сили, за да борят един проблем, който те създадоха и за нищо на света няма да го решат - пари и власт, това е всичко! Европа затъва жестоко, вълна от либерастки секти ни съсипват, разума е демонизиран, не следваш ли шаманите си враг.

62

Анонимен

преди 4 години

Все пак сме малко народ и се познаваме добре в блоковете и кваталите където живеем,и сами занем къде има скандали иккъде не.. Говориш за страната в която всеки лъже и гледа, да не се изложи пред другите.

61

Анонимен

преди 4 години

До 63Има и една огромна част от мъжете, които просто не им пука и гледат, да се освободят от децата.

60

не ни лъжете

преди 4 години

Това са пъли лъжи. Жната в БГ не е подтискана в семейството си,това се случва в разни маргинални среди,които не се мнозинство. Все пак сме малко народ и се познаваме добре в блоковете и кваталите където живеем,и сами занем къде има скандали иккъде не.. И тези случаи са нищожно малко. Таа ли ще я караме 30 години от сутрин до вечер ЛЪЖИ,ПРОПАГАНДА,СОРОСКИ ТЕРОРОР?!

59

Наблюдател

преди 4 години

До Анонимен 54:Щом виждаш жена си "на калъп" или не "вършиш работа" редовно, или е некачетвена. То лошото качество си е характерно за българската работа, де.А щом си против разкарай я, що ще я биеш?

58

Анонимен

преди 4 години

При някакви простаци , дошли от затънтени села в големия град или живеещи при строго патриархална и еснафска обстановка !Дори не знаеш, какво е това ...

57

Мъж

преди 4 години

За нищо не стават днешните жени. Знаят само да ядосват мъжете. Друго не могат

56

Ганя

преди 4 години

*** е статистик. Кажи му, че най-говореният език в света е испанския и той ще те обори моментално с "Аз не познавам лично никой, дето да говори испански". Та те така и тука...Що харчат пари тия т.нар. учени, ами се не допитват до ***?

55

Дзъ

преди 4 години

Д-и-в-а-ц-и сме си и това е. У нас конфликтът между страните не се изговаря, за да се разреши, а се прибягва до физически и психически тормоз и ней-притеснителното е, че повечето семейства живеещи в подобен ад, са на хора с образование, социално положение и "авторитет"

54

Анонимен

преди 4 години

И кое кредитира твърдението, че всяка трета жена страда от домашно насилие ? Казва се като факт без да се пита въобще как са го измислили. Не е от официалните данни със сигурност. Тоест някое НПО е седнало, съчинило си е цифричка и е тръгнало да върши обществено-полезна дейност на нейната база. Такива стакмистики много.

53

OMG_Lucker

преди 4 години

"Слуховете за моята смърт за силно преувеличени"- Марк ТвенТа и слуховете за битите и пребитите жени са силно преувеличени. Аз лично такива случаи не знам, не съм чувал. Със сигурност има, щото *** има всякакви, ама всяка трета ми звучи твърде много.

52

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКО КОЕТО ЖЕНИТЕ ПРАВЯТ Е ПРАВИЛНО НАЛИ (Ха-Ха)

51

Анонимен

преди 4 години

А някой задал ли си е въпроса защо са тези насилия. Ако видите жена си на калъп дали ще я погалите. Всяка трета е . По времето на бай Тошо нямаше толкова . Всяка жена бачкаше и не и оставаше време за . А и жените бяха други. Сега тези жени са на 50,60 и 70 годишни със семейства деца и внуци.

50

Анонимен

преди 4 години

Хубава снимка. От Пенка обаче струи интелект. Направо излаза на талази.