85

Анонимен

преди 4 години

Писнаха ми гнусни либерастки конвенции, които единствено деградират обществото ни, създават несъществуващи преди това проблеми, нагнетяват излишно напрежение! Писнаха ми кух лозунги, писнаха ми ревливи активисти на заплата, да ми налагат как да живея, писна ми ненормалниците да се възхваляват, а нормалните хора да се тъпчат - не на всякакви деградантски конвенции, те не ни трябват!

84

Анонимен

преди 4 години

Някой чел ли е ИК? Не, нали. Обаче иначе сме големи експерти и понеже съседката от горния етаж или Пешо от кръчмата казаха, че според нея ще ни взимат децата или не знам си какво и ние вече сме против. Тъй де, те съседката и Пешо всичко знаят и мнението им се чува из целия квартал! Та щом те са казала, със сигурност е така!

83

Анонимен

преди 4 години

Приемането на тази конвенция ще има последици сравними с турското робство,и комунизма след тях вече няма сме същите,а по-зле. Това е престъпление срещу хората и децата.

82

Анонимен

преди 4 години

ES STANA V PYTI PO ZLE OT SSSR NIKVA SVOBODA

81

Анонимен

преди 4 години

До До аз-ътСпрете вече с тези сороски опорки. Не познавам мъже,които да парадират със своята хетеросексуалност,не ходят на хетеропаради, не тръбят ,че са хетеро,и искат права...

80

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 4 години

аз-ът го разкриха и се покри

79

Анонимен

преди 4 години

Запада разбра как може да изгони мързеливите държави от ЕС !

78

Капалъ Чаршъ

преди 4 години

Е то точно турците си смачкват жените от бой.

77

До аз-ът

преди 4 години

Не, не се правиш, просто не си истински хетеросексуален и затова врещиш така. На нас, истински хетереросексуалните хора това просто не ни е тема, а такива като теб и Волен, които само гейове са ви в главата, имате и подсъзнателни хомо позиви.

76

аз-ът

преди 4 години

Вече е 100 % ясно, че си неосъзнат гей!----така е, прав си ! Нарочно се правя !Само, че както ти обясних вече НЯКОЛКО ПЪТИ - ТЕБ НЯМА ДА ТЕ ОГРЕЕ ! Аре чезни сега.

75

Долу друг пък

преди 4 години

си въобразява, че знаел испански. Душко, "SEXO" означава "ПОЛ", а "GÉNERO" - "РОД" (на съществително име примерно). В интернет има достатъчно онлайн речници. Преди да пишеш "умности" - проверявай, за да не се излагаш.

74

аз-ът

преди 4 години

между другото имам чуство че е някаква зараза... разбира се, че който си реши да си ляга с кой иска...Аз имам друго в предвид !Забелязвате ли през деня си - колко хора, срещате на КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОПРЕДЕЛИТЕ ПОЛА! Имаше един ... не знам как го определя от Първия Бигбрадър... сещате ли се... Пацо си мислеше че е жена и му беше дал да хване за патката :) Ей за такива говоря, сещате ли се за това момче?! Огледайте се през деня, колко много такива ще видите - аз им викам безполови ?!!!!

73

До аз-ът

преди 4 години

Вече е 100 % ясно, че си неосъзнат гей!

72

Мачо

преди 4 години

Организираме официален протест пред паметника Александър Невски, против жендърите които искат да си мерат жендърчетата. Ние сме мачУвци, пием по два литра мастика за закуска, лупаме жените си за да си правим густото и учим дечинЯта да стрелат с пушкало за да станат като нас...космясъли айдуци.

71

аз-ът

преди 4 години

Правя само една забележка - наистина трябва да се направи нещо по отношение на крайно разглезените, агресивни деца, дето сега е модерно да ги наричат хиперактивни--Категорично ЗА !Моята идея е, че ако родител следва да дава отговори пред ОТОРИЗИРАН ДЪРЖАВЕН ОРГАН! А не пред всяка втора хормонално сбъркана 120-кила кака (да не кажа лез*йка) от НПО, дъщеря на комсомолци, която си е присвоила моралното и законово право, да ме вкарва в режим на обяснение за децата ми !!!!!

70

До тоя със "скр

преди 4 години

геЮве": да бе, да, а расистите до един са скрити негърчета;-)!!!

69

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътЗа всичко се съгласявам с теб, много неща в тази уж правозащитна инициатива са недомислени и вместо да изпишат вежди, ще извадят очи.Правя само една забележка - наистина трябва да се направи нещо по отношение на крайно разглезените, агресивни деца, дето сега е модерно да ги наричат хиперактивни.Ако някой родител не ще да му вземат детето, нека да му стяга юздичката, вместо да му се радва, когато то притеснява хората и да го насърчава "Ох на тате, сербеза! този няма да се дава никому!"

68

Правилно!

преди 4 години

Т. н. "ИК" е тъкмо за "гении", пиещи "ШАНПАСКО" [запазен е оригиналният кривопис;-)]!!!

67

До 64

преди 4 години

ИК е за либерасти деграданти, не и за нормалните интелигентни хора.

66

До 64

преди 4 години

ИК е за либерасти деграданти, не и за нормалните интелигентни хора.