20

Анонимен

преди 4 години

То хубаво да се изявяваш като Нострадамус,ама първо в собствения си двор погледни каква кочинка е,пък после ще мислим края на ЕС..

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 16-тая республикаВъншният дълг при падането на Живков не е бил 10, а под 8 милиарда.Сега колко стана при Бойко ?25 000 000 000 ? 30 000 000 ? 35 000 000 ? Или повече ?Може и некачествени стоки да сме произвеждали, ама произвеждахме. А, сега всичко внасяме.По онова време за некачествените ни стоки имаше огромен пазар в СИВ и най-вече СССР.Българските градове бяха пълни с работещи предприятия. Работа за всички. Заплатата стигаше за всичко.Дори по селата имаше цехове и хората работеха.

18

Анонимен

преди 4 години

Има чудесен коментар на Илиян Василев в тубата на тази тема.

17

Анонимен

преди 4 години

Путин има предвид държавите от Вишеградската четворка. Нищо чудно и да напуснат ЕС, Орбан ще ги поведе.

16

Анонимен

преди 4 години

Пакистан през 1950 са били 33 милиона, сега са около 217милиона. Ей там е най хубаво, след тях са някои африкански държави дето също така се множат значи е страхотно и там.

15

партайгеносе

преди 4 години

До 16-тая республикаСамо не се заричай!Бедна ти е фантазията какви дивотии може да ти сервира бъдещето!

14

Анонимен

преди 4 години

Путин е двойник на робота 3РО от Междузвездни войни. Освен, че си приличат, е същата тенекиена физиономия - те го плюят, той се прави, че дъжд вали.

13

Анонимен

преди 4 години

Още колко пъти има да ни натрапвате това изказване на кръстника на руската мафия?

12

16-тая республика

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Просперираща, просперираща.....колко просперираща? С 10 милиарда дълг, с производство, което можехме да пласираме само в държавите от СИВ, с откраднатия "Правец" с технология на Епъл, с "великите" мотокари, които изнасяхме за Виетнам и Албания. Айде стига с тоя мит за силната ни икономика тогава - държавата наливаше народна пара в безидейни предприятия, вместо да ги остави на принципа на пазарната икономика да фалират.

11

Дай им

преди 4 години

А съюза Пъпеш-Фандък-Сокол кога?

10

До 6

преди 4 години

Пакистан и Бангладеш се множат най много, *** там да се радваш на просперитет

9

Комюнике 2050г.

преди 4 години

На полско-китайската граница - нищо ново.

8

Анонимен

преди 4 години

Европата хич не е добре, ясно е че е пред разпад, но като гледам Путин и той не ми харесва - напълнял и уморен. Това със сигурност е негов последен мандат защото реално в момента го подкрепят около 25% от руснаците. Дано неговия приемник да бъде кадърен защото при едни катаклизми в Русия ще се отразят негативно и на нас.

7

Анонимен

преди 4 години

отново ще сме под шапката на Рашка.Оле!!Ще има водка и компоти за всички.

6

(-_-)

преди 4 години

Истината говори. ЕС е картел на вече само Франция и Германия.. България е в положение на, както беше я оприличил някакъв художник - тоалетната на Европа {и то без тоалетна чиния}.. Абе жалка история :(

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 16-тая республикаКогато бяхме руски сателит България беше далеч по-просперираща държава, отколкото днес, когато е американска колония.Народът ни благоденстваше и се множеше. България макар и под могъщото крило на СССР си беше БЪЛГАРСКА.Днес никой не знае каква е ... Всичко друго, но не и българска.

4

Ходил в Масква

преди 4 години

Не могат да преглътнат разпада на СССР. Когато си бил империя и загубиш студената война, загубиш влияние и гражданите ти ядат картошки целогодишно - почваш да искаш другите да са зле.

3

Анонимен

преди 4 години

Руснаците сами се ***.аха. Преди време можеха и те да натиснат и да влезнат в ЕС. И сега и тяхната икономика щеше да расте с 4-5%, а между Москва и Петербург щеше вече да има магистрала.Ама те - не! Ще слушаме Командира!

2

16-тая республика

преди 4 години

И да се разпадне ЕС, никога вече няма да бъдем руски сателит. Никога означава никога!

1

Анонимен

преди 4 години

Русия - най-велика на света.