20

Анонимен

преди 4 години

Същото се случи на моите родители и то във Варна ... Дошли нахлули през вратата (обърканата ми майка ги е пуснала), взели пари, не са свършили нищо и са си тръгнали ... Роми разбира се ... Без никой да ги вика ...

19

до 28

преди 4 години

Проблемът е,че ремонти на покриви българи рядко се захващат да го работят. Кой да ти ремонтира покрива. Къде ги българите, вършещи това-много малко са.

18

Анонимен

преди 4 години

До 27Трябва шефът им да ги наблюдава докато ремонтират а не да седи в офиса.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако има документ че е платил 2500 лева за ремонта ще може да ги осъди.

16

Анонимен

преди 4 години

С този етнос се общува по работа само ако са познати или от квартала, с две думи ако са ясни колко и какво ще направят. С непознати-не!Случат е пак неясен, каква е ролята на фирмата?

15

до 23

преди 4 години

И кой да ги прави тези ремонти. То и аз искам професор с два доктората да ми ремонтира покрива, и докато сменя керемидите да случа Моцарт, ама къде да го търся? Българи не се навиват за тази работа, въпреки,че заплащането е много високо-както се вижда.

14

Румео се завръща

преди 4 години

Уважаеми съграждани,Много хора в България бяха измамени от такъв тип майстори на покриви. В накои български села даже собствениците са били бити и тормозени за още пари. Тази схема е измислена от ромите и добре работи, затова внимавайте. Полицията-МВР и синдиката на строителите трябва да вземат спешни мерки. Такива фирми вън от строителния сектор.

13

до 18

преди 4 години

Не знам, ние като помненяхме канализацията ни струваше над 1000 лв, и ги платихме,защото спешно трябваше да се направи ремонта. Тоест има и 1000 лв надник(за един ден приключено всичкоразбиване плюс поставяне нови тръби), но все пак-материалите включени в цената, и в ситуация на спешност(без *** закъде?)

12

Този

преди 4 години

човек под една или друга форма си е потърсил правата. Давате ли си сметка обаче колко възрастни и беззащитни хора са тотално измамени и рекетирани без да посмеят да се оплачат? Та каквото и да ги е правил, малко е било!

11

Силвестър

преди 4 години

Сам срещу четирима? Това и на Динко ще му е трудно!

10

до 16

преди 4 години

Изгодно ти го е продал. Телевизор с дупка струва поне 10 лева!

9

OMG_Lucker

преди 4 години

Кр. Кънев да се задейства, зер 4 броя негови хора са "несправедливо" задържани, а при изясняване на ситуацията ще се окаже, че са и бити.Т. нар. "майстори" в Бг, най- вече в София- *** *** та си тракат! Най- различни са идвали вкъщи, от почти всички съм разочарован, някои заслужаваха не бой, а побой! Но пък иначе вземат скъпо! Един ми обяви за боядисване на 3 стаи и коридор, без таваните, без материали- 1900 лв. За колко време викам ще стане? - За 5 дена макс. Еее.. 380 лв. надник, добре ли е?

8

Анонимен

преди 4 години

вчера на кварталния пазар един римлянин ми вика ..За 5 лева ти давам тоя телевизор, а той с две дупки на стъклото. Викам му ти еваваш ли се с мен ве, църньо? Изчезни веднага, че до 10 секунди ако си тук още и ще те ритам на почивки.

7

Жеко куршума

преди 4 години

Само една грешка е направил ***. Малко ги е бил!

6

бмп

преди 4 години

Винаги съм казвал, че доброто и коректно отношение към определен вид хора се приема от тях като слабост и глупост. Такива разбират и уважават само грубата сила и поведение!

5

преди 4 години

Няма право да връзва и задържа хора. Ако е имал претенции за качеството на работата-въпросът се изяснява в съда. Ако е бил заплашван-подава се жалба в полицията, а не се саморазправяш.

4

Анонимен

преди 4 години

Резидент рътьо радев ветото защо мълчи, а не вземе отношение?!? Оставка, съд и затвор за харманлийския!

3

Баш Майстора

преди 4 години

Доверие всекиму, капаро никому!

2

Анонимен

преди 4 години

Ганчев, браво, брат! Само че как ще ги завържеш със свински опашки без да си им теглил по един бой? Ти че си ги бил е ясно- евала за което, но си кажи истината- бил си ги яко иначе нямаше и на 4-та да им сложиш опашки. Или к'во ти казаха " Бате, вържи ни и си подават доброволно ръцете?")))

1

Анонимен

преди 4 години

Я им дайте снимките на тези "майстори" - Да ги знаят хората !и мен ме изработиха едни роми от Самоков - Да не са същите ?