52

Joko

преди 4 години

Не знам тази бяла птица от кое лозе я докараха за МиниСтерваШа, но грешно е дефинирала проблема. А той е много ***: какво да направим за да спем изтичането на работна ръка.

51

Анонимен

преди 4 години

г-жа вицепремиерката, защо не коментира загубите на частните пенсионни фондове за 2018 г. па закон, всички родени след 1959 г. внасят 5% осигуровка от внесените за за 2018 г. около половината са загубени от фондовете къде е контрола, къде е финансовия надзор, ново КТБ ли ни спретват ? и защо никой не взема отношение ???

50

Анонимен

преди 4 години

Това не е ли онази лелка с бонусите?

49

Анонимен

преди 4 години

Другарко това не се прави от днес за утре а се мисли поне 30 години напред. Защото тези които сме 30 годишни след 30 години ще сме пенсионери. За да има кой да ни плаща пенсиите трябва да се раждат деца. Колко млади хора в момента раждат деца. С колко са нараснали децата които след 20 г. трябва да работят и да плащат пенсиите на тези които сега са на 45 години. Имаш ли Сиво вещество да мислиш другарко. Или ти дреме на Стафидата ти след 30 г. ще си гушнала букето да му мислим ние с гайдите.

48

Анонимен

преди 4 години

1.Младите БЪЛГАРИ напускат потъващия кораб и постъпленията в хазната стават все по-малко,въпреки високите данъци. Имаме отрицателен прираст!2.Развъждането на малцинство с нашите пари не е инвестиция в бъдещето на БГ с интелигентни и работни БЪЛГАРИ,които да внасят в хазната,а наливане в каца без дъно.3. За да няма срив трябва чудо,например като това да накарате ромите да работят. Колко % от населението ще бъдат ромите след 20г? Кой ще ги храни тях тогава? Кой ще внася в хазната за пенсии?

47

Анонимен

преди 4 години

Meтресо-простакесата на Валери Симонов, оная дето твърди, че имала "АЙ ТИ КАРД".Моме, тя тая работа не е като оная.....

46

Сократис

преди 4 години

Всеки който е станал пенсионер за прослужено време и възраст, е заслужил държавата да го осигурява пожизнено, и не може да бъде упрекван за това.Какво им давате на пенсионерите, за да ги обвинявате в тежест? Намалена потребителска такса при лекаря и намалена карта за пътуване, а в Англия, Германия и др. всичко това е безплатно за тях.При смърт им взимате голямата част от пенсията и оставяте една четвърт за живия съпруг(а) и дори не им се полага безплатно скромно погребение...Недостойно е!

45

Minuva42

преди 4 години

А на нас, работещите дължите достойна перспектива!Били гъвкави, стигало пари да има...Отвратително изказване на абсолютно незаинтересовани чиновници!

44

Kурти Вълчев

преди 4 години

Доста по-вредни хрантутници има в системата. Например Пацо Терасата - отива на отдих с 7000 лева заплата, служебно жилище и кола, абе на курорт в Испания за наша сметка. И колко са такива като него, знайни и незнайни?

43

селянин

преди 4 години

глупав въпрос няма как да издържи казвате пари имало но се крадеаз ви казвам друго крало се е и при бай Тошо и преди него и от как се помни историятано няма как в един впряг да изадиш 3 коня да претовариш каруцата и на куция да разчиташ

42

Анонимен

преди 4 години

Как да издържи системата - ведомства на хранилка, пенсионери със супер високи пенсии на хранилка, и продължават да се бълват, гласуване на разни пожизнени пенсии на заслужили деятели, народни артисти, народни певци и каквито се сетите, и още... и т.н.

41

Анонимен

преди 4 години

Ами когато спрете да крадете,системата ще издържи.Пари има,но сте мнооооого алчни.

40

Makedon

преди 4 години

BEGETO E .... zemja na stari penzionei -prdlovci

39

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че няма да издържи с теми темпове на застаряване на населението.

38

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Споко, госпожо министър !Нашите бъдещи пенсии ще ги изкарат ромите дето ги размножихте, за да могат да гласуват за Фандучката и Тиквата.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34не са виновни емигрантите. всеки си избира дали терминал 1 или окаяна българия. виновни сме всички дето спим и не търсим правата си. докато пазаруваме от лафка, така ще е

36

Max

преди 4 години

Да поканят специалисти от Холандия да помагат.Холандия има най-добрата пенсионна система в света.Може и да научат нещо.

35

Фен на Герп

преди 4 години

Сигурен съм, че експетрният екип на г-н Борисов ще се справи с това предизвикателство.

34

gf hf mf :>

преди 4 години

Хората, които сега са пенсионери са обречени докато са живи да получават малки пенсии. А тези които ще са пенсионери след около 20г. няма да има кой да им плаща пенсиите. Замислете се защо? - тенденцията е българите, които са в чужбина да раждат повече деца от колкото тези в България, с изключение на ромите, които отсега раждат половината от всички новородени без това малко в България. А те не подлежат на интеграция, защото не желаят да учат. Кой ще изкарва пенсиите е въпросът? :)

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29А при убавите БКП/БСП кво казваш не бягаха а? Не бягаха защо ги разстрелваха на границата.