13

Анонимен

преди 4 години

Българина разбира от медицина до космос и в същото време копа дъното като нация.

12

77

преди 4 години

В България има имунизационен календар, който се публикува в Държавен вестник и е със силата на закон. Който иска да нарушава закона, но да си носи последствията. Ако си избрал да не си ваксинираш децата, има частни детски градини за такива. Но цената е около 800 + лева за месец. И ми е чудно, ако дете на анти-ваксъри го ухапе бездомно куче, дали ще му направят противобясна ваксина? А ако се убоде или нарани с ръждясало желязо, дали ще му сложат ваксина за тетанус?

11

До ДртПрч 3

преди 4 години

"Ако имам дете в такава градина, ще съдя градината, общината и държавата, чийто съд допуска да поставят детето ми в риск заради нарушаване на правилата."Зависи от това, дали решението на съда ще бъде потвърдено от ВАС. Ако бъде - голям праз - съди когото си щеш. Никого няма да осъдиш.Дори и да бъде отменено това решение, за да "осъдиш" когото и да било, трябва да докажеш, че са ти причинени реални вреди. Което пак няма как да стане.Ама българинът е свикнал да плещи нашироко и да плаши. Смях!

10

Анонимен

преди 4 години

До 2Тук в Германия са задължителни.

9

Musasghy

преди 4 години

Какъв риск бе! Нали твоето дете е ваксинирано и би трябвало да има имунитет!!

8

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчТака е, но Българинът свикна със свободията и си мисли, че в чужбина хората щракат с пръсти и парите падат от небете и всеки си прави каквото си иска.... Обаче там хората спазват законите, защото иначе има глоби...и то солидни

7

Анонимен

преди 4 години

100% от хората които реват против ваксините са ваксинирани като деца... каква пародия.

6

Вярно, пръч си!

преди 4 години

Няма такова нещо, като "на запад". Живееш в епохата на социализма, явно.Във всяка държава "на запад" се изискват различни ваксини и не във всяка те са задължителни. Не обобщавайте - това е една от големите грешки в мисленето и изводите.

5

Анонимен

преди 4 години

Сега чакам вълната от агресивно неинформирани да ни обясняват как всичко дето знаем е точно обратното и сме много *** за да вярваме. Подобни атавистично настроени *** са опасни за всички. Лошото е, че народопсихологията ни е такава.

4

ДртПрч

преди 4 години

До Анонимен 2Абе как да не са изискване ваксините на Запад бе! Айде пробвай да си запишеш неваксинираното отроче в западна детска градина и пак ще си говорим! Аз имам опит от Швеция. Там не става. Хората там имат свобода, но имат и правила. Разумни правила.

3

ДртПрч

преди 4 години

Ако имам дете в такава градина, ще съдя градината, общината и държавата, чийто съд допуска да поставят детето ми в риск заради нарушаване на правилата.

2

Анонимен

преди 4 години

Кунчев е мега некомпетентен! Оставка! Какъв прецедент за Западна Европа е това? Там ваксините не са изискване за детска градина! Айде информирайте се малко поне, срамота е на такава позиция да се говорят такива лъжи!

1

?????

преди 4 години

Писна ми от този поп Евгений, с неговия непрекъснат стремеж за различност! За всяко нещо си има свое мнение! Може да е грях, но с тази малка попска заплата как се гледат 9 деца......!!!??? Даренията за бог помагат....???!!!