11

Анонимен

преди 4 години

Омбутсмая "спаси" софиянци от ракета на кремълската дъщерна фирмаТоплофикация и се хвърли да отвоюва София за червената Мафия.

10

така е когато

преди 4 години

50% заблудени офсе гласуващи за кака им Фъндурка и ГеПще плащаме на Порнофикация прескъпо + 20% ддс за измислено задължително порнои никой от умниците не каза начисляването на порно сметките да става на изразходвано количествокато софийска вода и чезей от такива завблудени офсе ще я караме така подлъгани за съществуващи *** от 30 годиниА чобан Вуда е бил пазач на бай тошо и идва от БКПДано Манолова се яви на парламентарни избори на мястото на Геп

9

Възмутен

преди 4 години

До АнонименСградите строени по време на соца са с вертикални инсталации.Няма как да се топлиш без даго плащаш ,след като тръбите минават през жилището ти и има топлоотдаване.Като не ти харесва купи си имот без такава инсталация.

8

Гербераст ПатрЕот

преди 4 години

Браво на госпожа Фандъкова. Само тя проявява съчувствие към мръзнещите дечица.Затова пак я избрахме.

7

Анонимен

преди 4 години

Средноденонощните температури отдавна са под 12 градуса.Среднодневни - 16 градуса, среднонощни - 6 градуса.Така че средноденощните са под 11 градуса.Аман от червени мрънкачи.

6

Анонимен

преди 4 години

Шопи, ако имате някакви жалба относно Топлофикацията ви, адресирайте ги до Фандъкова. Ако тя пак се е скрила, може и до Арменския поп.

5

Анонимен

преди 4 години

Нали уж за да пуснат парното трябва да бъдат изпълнени 2 условия. А не виждам нито едно от двете да се е случило?

4

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, ГЕРБ трябва да понапълнят касата. Доста се поизпразни покрай ромския вот. Липсите трябва да се наваксат.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами ще го пускат - доста се поохарчиха покрай изборите и особено покрай Филиповци и Христо Ботев.Иначе всички знаем кой командва в Общинското дружество ТОПЛОФИКАЦИЯ и кой прибира паричките - Юрданка Мръндъкова.

2

Анонимен

преди 4 години

Еее, разгеле - най-после.Измръзнахме като Вакарелски спирачи.Какво чакаха до сега. Да дойде Нова година ли ?

1

zeus

преди 4 години

Така ще е, Трябва да се рекетират умните столичани, които пак си избраха Компирка.