254

Пенсионер

преди 4 години

Макрон става все по неадекватен.Бабата до него е доказателство, че този човек е извратен.

253

Анонимен

преди 4 години

Нотата да се връчи от Коиловските пъдари!Наше дело правое!Победа будет за нами!

252

Хахаха

преди 4 години

Абе дайте да й сменим Президента на тая Франция.Тоя не става.Да си назначим наш човек там.

251

Анонимен

преди 4 години

Да обявим война на Франция,как тъй ще ни омаловажават.Те си нямат хабер на какво сме способни.България на Три Морета!

250

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя Макарон нещо не ме кефи.Само проблемни изказвания и закони прокарва.Дали бабичката му ги диктува тия или той си е такъв?

249

Анонимен

преди 4 години

Човека говори за реда в собствената си държава,нали!Той е Президента на Франция,нали!Той не говори против българската интелигенция,ясно е нали?Казва,че не иска наши бандити с нелегалните им канали.Да се молим на Господ,че само още една,две от старите членки,ако потвърдят същото,ще ни се види тясно в к.о.ч.и.н.к.а.т.а която обитаваме

248

Анонимен

преди 4 години

Да не съм видял повече бял президент във Франция!!!!!Иначе излиза,че се гварят с нас!!!

247

Анонимен

преди 4 години

Искам афропрезидент на Франция!!!!Нали ги харесват?!!!Да си изберат един!!!!

246

Анонимен

преди 4 години

до 255Тя статията е така написана,че да няма обдени.Извъртяните думи не са реалните думи.И утре ако ти пишеш Историята ще напишеш,че няма такова нещо нали?Всичко зависи как ти го поднасят и колко е истина.ПП не защитавам никой

245

Анонимен

преди 4 години

Всичко е ясно Макрона е разконспириран търси си африкански жребци за разплод.

244

Анонимен

преди 4 години

Става въпрос че Франция не иска българск роми! Всички знаем те са в основата на проблема. Но той не може това да го каже това директно защото ще го обвинят в расизъм и му скочат една камара НПО-та. Затова казва не искаме българи.

243

НЕА

преди 4 години

И ние не искаме български банди(ти) . Защо се възмущавате?

242

Анонимен

преди 4 години

От статията не можах да разбера къде Макрон е казал -български лекари, инженери,медици.Напротив никъде не е споменал за тях.Казал е банди.Ясно е за какво се отнася.Няма нужда Джамбазки и Шкембето да извъртат.

241

Анонимен

преди 4 години

Аз незнам защо изобщо тоя е президент на Франция?Още от едно време френския национален отбор по футбол са афрофрансета.От 11 само Бартес и Зидан бяха бели.Защо не е афрофрансе френския президент?Повечето във Франция са афро вече.Ето в САЩ Обама имаше преди Тръмп!

240

Иван, До джони уокър

преди 4 години

Джони, по-добре не можеше да го опишеш Париж. Между другото, това важи и за цялата им страна ! В марсилия като видиш бял човек се учудваш.

239

Африкана

преди 4 години

Сега приятела на боко ще се извини единствено на него и гледайте само как тиквата ще литне от кеф, а нас кучета ни яли.

238

Влашки Рицар

преди 4 години

Романия подкрепя на 1000 процента Франция .Ние сме Римски ЛАТИНСКИ ДАКИ, ФРАНЦИЯ НИ ПОМОГНА МНОГО ПОСЛЕДНИТЕ 200 ГОДИНИ .РОМАНИА = ВЕЧЕН СЪЮЗНИК НА ФРАНЦИЯ !

237

Анонимен

преди 4 години

На западняците не може да се вярва! Може да видите че през цялата история винаги са били против нас и многократно са ни забивали нож в гърба. Като се почне още от турско време когато са подкрепяли османската империя и са били против нашето освобождение и независимост и се стигне до днес където продължават да ни въртят мръсни номера в ЕС.И това са основно Англия, Франция и Холандия. Тези ни мразят най много. Германия са смесени настроенията. Понякога са с нас, друг път не...както им е изгодно

236

Анонимен

преди 4 години

Стига е увъртал да си каже, че иска африкански ерген без да хули по българи и украинци.

235

Джони Уокър

преди 4 години

Бях във Франция това лято . Спокойно мога да кажа че в Париж вече няма нищо френско . Красивите френски кафенца от преди 10-на години масово са затворили , но е пълно с дюнерджииници и съмнителни пицарии. Мръсотията и разпиляните *** по улиците са навсякъде . възрастните французи са заменени с мърляяви араби с дебелите си жени и още по-мъърляви деца . Основния цвят на хората е от черно до кално-кафяво . Джебчии, дилъри, просяяци , скитници ,опикани ъгли на сградите .... мизеерия и упадък.