235

Анонимен

преди 4 години

Защо в един и същ момент, в най-гледаното време, в две от най-гледаните телевизии, се явяват Борисов и Фандъкова.Със сигурност повече са гледали Борисов, но се питам дали целта не е била, за пореден път безличната кукла на конци, да се скрие зад шефа си!

234

Анонимен

преди 4 години

" Баце, що се правиш на ударен? Ромския вот отива при този, който плаща повече..."За тези избори, и то преди втория тур, се спрягат цифри от по 100 лева на ромски глас, предложени от партийни функционери на партията на Борисов и Фандъкова ......

233

Анонимен

преди 4 години

Тук си имаше публикация с анкета миналата седмица и си го пишеше, че Фъндъчката била любимката и фаворитката в гетата.На гласа народен ли да вярваме, или на вожда Борисов?! Някой яко лъже, та маже.

232

До 241

преди 4 години

Ми Кюстендилци си знаят стоката... И за да не стане някоя грешка от раз си избраха кмет от ГЕРБ...

231

Анонимен

преди 4 години

Не бе, да не помислите, че Фандъкова е купила гласове.Просто ромите са едни осъзнати десни избиратели.Те принадлежат към олигархичната върхушка и по съвест са гласували за Фандъкова.Това е.

230

джо

преди 4 години

Тиквошевич може да говори каквото си иска, свенливата крадла Фандупкова вече е известна като Джипси Кмет! Честито!

229

Ми що не

преди 4 години

Ги купи Корнелка.... Ама окраде и партийната каса като Импексите и парички йок....

228

Анонимен

преди 4 години

Ехххх Майче, София не ти е Кюстендил. В София Гольовците не пеят. Ама ти най-добре знаеш как се купуват ромски гласове.

227

Анонимен

преди 4 години

Ами да обявят тогава първия тур от изборите за фалшифициран.Все пак тази ромска подкрепа за Фандъкова е фиксирана в секционните протоколи - има я черно на бяло.38 хиляди гласа преднина, при подадени 42 хил ромски гласа.Елементарно, Уотсън.

226

томи

преди 4 години

До До ТомиСега го въртят по новините, погледни го хубаво и кажи честно, не е ли точно жалък? Клоун с мании, това е Боко.

225

Анонимен

преди 4 години

В една *** секция почти 100% са гласували за Фандъкова. Отидох във ФАКУЛТЕТО да видя как се живее в барака, без канализация, ток и вода, и как се хранят 5 деца без постоянна работа в емблематичния квартал Факултето.Питах жителите там като сте толкова недоволни, забравени от Бога, както твърдите ЗАЩО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ФАНДЪКОВА? Колко пари ви подхвърлиха за това? Схемата за 20-30 лева на глас ми разказа един човек, който не искаше да му снимам лицето. Нож пък едно смело момиче каза 40 лева от Бойко Борисов, докато от упор гледаше в камерата.

224

321

преди 4 години

Цялата червена *** е мобилизирана да пише коментари :D . Но и този път ще е напразно.

223

1

преди 4 години

Най-долната кампания на герберастията! Чупи всички рекорди!

222

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Анонимен228ВСИЧКО е в ръцете на здравомислещия софиянец!!!!!!БЕЗ активното участие на съзнателните и отговорни българи,София ще падне отново в ръцете на ромската Кралица.."фъндъкова"..

221

Анонимен

преди 4 години

Типично за БКП и Май - костинброда.......манипулации, интриги, мръсни номера, кебапчета...

220

Анонимен

преди 4 години

Най-важният извод е, привържениците на ГЕРБ и ромите в София са на един акъл и ценности.

219

До Томи

преди 4 години

До томиЖалка история са тези, които нищо не са направили, но акъли и квалификации дават вякакви.

218

Анонимен

преди 4 години

ФАКТ е че 98% от ромските гласове отидоха за Фандъкова.Повтарям, това е ФАКТ, който може лесно да се провери и вече има официална информация по въпроса.Така че тия евтини номера на ГРОБ, Борисов и Фандъкова са отдавна ясни.Крадецът вика "Дръжте крадеца"

217

Анонимен

преди 4 години

Ром на избори ходи само ако му се плати. Факта, че между 85 и 95% от ромските гласове в София са за Фъндъкова доказва, че там са купувани гласове в нейна полза. Не знам защо някои се правят на застреляни и не видят каква е истината?

216

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Анонимен222и не само за закуска!..това ще е основното меню следващите два дни..........Мръснишката тактика да обвиняваш другия в своите грехове е стара тактика на герб,бих казал-ОСНОВНИЯ КАМЪК,на който се гради тая мутроструктута...Ама само помислете:-Купуванета на ромски гласове се практикува от 1989-та година!!!Отдавна е известно,че гроп купуват такива "гласове" направо на килограм...Обаче сега Тиквун се изпразни:-.."Това е клевета,герп не купува ромски гласове,Манолова ги купува