214

държавен служител

преди 16 години

Коментарът на Валя е точен и прав. Десислава,има ли много да се мисли пред вид снимката на дипломатката , която цяла България днес гледа из интернет? И не само в България....за голяма, огромна наша жалост. Ти си фотограф, а аз съм държавен служител като Лила, без фамилия ми звучи по подходящо пред вид фотографията и характер на същата. Та, Десислава, препоръчвам ти, по-скоро да намериш Закона за държавния служител и да прочетеш внимателно какво пише. Таз , въпросната Лила, е позор преди всичко за семейството си, после за държавата, чиито служител е тя, но уви на хартия. За самата себе си, едва ли се има за опозорена...щом е стигнала до тук. Това снимка с какъв характер е? Не била порно? Каква е тогава точно? Естетическа? Питам те също, какво ли щеше да пишеш и дали щеше да ни провокираш "да мислим" ако това беше снимка на Надежда Михайлова, бивш външен министър, Меглена Кунева- еврокомисар....на този принцип бихме приветствали фотоси и на тези жени полуголи, полуобърнали се, навиращи ни напращели ***...Ако госпожицата има наглостта да работи на позицията си в момента, то надявам се, шефовете й , със същата сила , с която са я назначили, и да я отзоват, защото това просто си е пълна държавна порнография. Валя, поздравявам те за мнението!

213

Gnf

преди 16 години

то се вижда - на снимката има дебела ***, увила се в мрежа против комари

212

Desislava

преди 16 години

Много хубаво пишете - радвам се, но не съм съгласна,че Лила ,както и аз като фотограф имаме "порно-еротични" напъни!Може би проблема е във възпитанието на повечето пишещи тук,които гръмко крещат "порно","***","свиркадж ийка","шуробаджанащина" и т.н. съдейки по себе си и личните си успехи.Не се ли усещате поне мъничко как ви манипулират и ви правят на маймуни в момента?!Не веднъж вече писах за стадния принцип,но се съгласете,че не винаги е хубаво да се тръгва с тълпата щото някой подсвирнал "дръжте го!"....мислете,хора, МИСЛЕТЕ!!!

211

Mirobg

преди 16 години

Всеки може да си слага каквото иска на личните си сайтове - не е нито външен министър, нито нeщо което да ни представлява официално така че момичето е в правото си да качва каквото си иска в своя сайт! :P

210

преди 16 години

Kato nema strashno, oti manahte sayto, beee.UVOLNENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

209

валя

преди 16 години

преди малко я гледах в предаването на Милен Цветков!Това момиче дори не каза,че съжалява за това,че е изложило институцията,за коята работи и в частност държавата като неин служител-дипломат и гражданин!Подхвърли иронично,че съжалява но "това бил нейния личен свят и светоусещане" ОК,това никой не го успорва,но щом си приел етикета и задълженията на Външното министерство на страната си е крайно неморално да създаваш подобно публично мнение за себе си!Крайно недипламатично и цинично е да се явяваш на екран с татко си,който да те защитава и закриля!Умната жена с дипломатическо обазование и вродено такова,най-малкото би се справила в такава есктремна ситуация и би използвала дипломатически похвати ,за да направи поне по-малко лошо положението в което се намира,което от своя страна говори за слаб интелект и огромна доза инфантилност,която директно я игнорира като добър проводник между общество и държава,каквато позиция заема въпросната госпожица!нека обаче журналистът ,който се е заел с това да разобличава кирливите ризи на госпожизата да продължи историята й като запознае обществото с последствията от днешния скандал!в противен случай това днес ще си е чиста проба реклама ала Моника Люински,в който отново ще е победител ниския морал,шуробаджанащината в съвременната ни извратена приказка,в която ни се налага да живеем!Всяка година в специалностите Политология и Международни отношения се дипломират млади и ерудирани хора без подобни порно-еротични напъни,които отлично биха заменили Лила Георгиева!Дано това даде старт на много подобни разобличаващи факти за стотиците връзкарки с нисък морал,които безпардонно утре ще си покажат "българския си ***" пред света без да им мигне окото!Много добър материал за съвременен разказ в стила Алеко Константинов!Жалко!

208

преди 16 години

въх и аз ще хода да ям че огладнях

207

преди 16 години

Ma naistina ubavo prasence! Dobre zakrugleno!!! I rozovko ...! U-f-f-f gladna sum!!!

206

преди 16 години

Фотогрфката си е свършила работат перфектно, но некой хора са се самозабравили и си милят че са недосегаеми и могат да правят каквото си искат. Не убивайте фотографката а тъпата българска бюрокрация, изградена на принципа "шуро-баджанащина". Ей за това е цялата патардия. Май! както казват журналята.

205

Анонимен

преди 16 години

до: агент на ДСти наясно ли си какво са актови снимки ???

204

Desislava

преди 16 години

вече ставате смешни..анонимки

203

преди 16 години

Десславо ти си правила колинарна фотография! Браво като гледам снимките на розовия трътляк започвам да отделям слюнки и се хващам за вилицата и ножа

202

преди 16 години

Десиславо, що си скира снимките на трътляка? Нали са мноо убави ?

201

Каква актова фотогра

преди 16 години

Каква актова фотография бре хора. Това сие е натурално фото на прсенце с розови панделки. нема нищо повече

200

агент на ДС

преди 16 години

Че не е дипломат,не е,не съм казвал такова нещо! Ама можеше да стане! Тя е държавен служител,и то не на ниско ниво! Самото събитие е грозно,не снимките! P.S.А що чини лична информация в нета,а?!? Вижте ме коя съм! С 6(шест) езика се става полиглот,това,че можеш да се запознаваш на даден език е нищо!

199

преди 16 години

Колко пъти ще ви разправям че трътляка е парашутист ама не дестнтчик. На мамината глезла и изядоха супата. Ужас и тази тупа кифла ще ме оправя в чужбина.Ало татето не сем 1970-та . Ако някой ще съди някой то няма да си ти. Префурцунената ти щерка да си отговаря да делата а не да и бъдеш ненает адвокат. Що скъпата ти щерка като знае 6 езика /в което много се съмнявам/ не отговаря сама за дивотиите си, а за капак се появявате по телевизията да ръсите още простотии. Като имате претенции има съд а не да губите ефирно време. Вече сме 2007 а не 1977 година другарюгенерал и обикновените гражадни вече търсят отговорност за делата на държавните слижители. тговори какво ще направиш ако гръцки вестник ги беше публикувал първи. А както гледам това май утре ще стане. И пак да слушаме каква дипломация имаме.

198

Desislava

преди 16 години

Разбрахме,че страстно си се заел да очерняш момичето..ровиш в Интернет и изнясаш лична информация..типично за низсшо същество!(дали ти не си и автора на статията?!)Само да те открехна лекично - Лила няма актови снимки и за вечно недоразбралите,но бързащи да пишат - ТЯ НЕ Е ДИПЛОМАТ!Божкеее,събери си вересийте,Божкеее!

197

агент на ДС

преди 16 години

Актовата фотография е едно,държавния служител - друго! Несъвместими са! Снимките са качествени,(Photography by Elrisha),вярно,обаче много грозни неща могат да се заснемат с качествена камера и професионално осветление,нали?!?

196

ra1nmak3r

преди 16 години

Майко.. искам тая да ме оправляваа :))

195

zina

преди 16 години

Не се учудвам, че са се появили такива снимки и държанието и е на лека жена.Във външно се разхожда и облича, като леко и не отговорно момиче. Защо се чудите, че българските граждани имат толкова проблеми в Гърция и Кипър, та кой да ги защитава тази *** ли? Би трябвало веднага сама да напусне тази длъжност а не да излиза пред тв зрителите и да се прави на хрисима.Баща и какво да каже? За това това момиченце кара мерцедес и БВ-е.Нима няма външен министър и няма ли да вземе мерки срещу такива като Лила.Беше престижно да се работи във външно сега ме е срам да кажа, че съм дипломат.Защото такива кукли, като Лила ни сриват авторитета на всички жени работещи там.....