165

Анонимен

преди 4 години

Симеончо няма нищо общо с баща си цар Борис само генетично и наследвинически .Така че стой там дето си Симеон заедно с принцовете и принцесите си и си гледай живота не и България .В Швеция кралят лиши от титлите принцове и принцеси 5-те си внука ние тук още на тоя ме викаме цар какъв Цар е тоя освен гол

164

Скептик

преди 4 години

Господин Никой.

163

57311

преди 4 години

Щом и тоя чворец се пише, че разбира от марксизъм, значи призракът на комунизма още броди някъде, в нечие равълзнувано въображение. . Българинът никога не е бил обсебен от нито една идеология - за добро или за зло. Дори на трапезата до Бога българинът реди малки божлета. А тоя варилечко алчен и покварен, седнал да ктоментира българинът какъв е и що е...

162

Историчка

преди 4 години

Благодарен съм на комунистите, че организираха референдум за република и изгониха Кобургите от България. Сега щяхме да сме в гражданска война както в Каталуния!

161

Анонимен

преди 4 години

да се бием заедно с турците слещу румъния и русияи резултата е на лице стотици хиляди убити българи---------И как така сме се били с руснаци при Тутракан?И в Македония?Да не би пък да е обратното - руснаците да са дошли да се бият на наша територия, а идьоте?

160

Анонимен

преди 4 години

дО 182 Какъв цар е този мадридски мошеник? Той никога не е коронясван за такъв!

159

Анонимен

преди 4 години

на дядото на тоя алчен кобург немците плащат обезщетение до смърта му затова че вкара българия във първа световна на тяхна странаи си заплати обезщетението с българската кръв пролята по фронтоветеи баща му беше същата стока от 23 година когато отрязват главата на законния премиер на българия - стомболийски до 44 година само терор и убийства и не прати войски на източния вронт защото знаеше какво ще стане- каквото стана със словашкия полк- просто преминаха от другата страна-

158

Анонимен

преди 4 години

Когато гласувате за някого, загледайте се в оснката и изражението на лицето и се запитайте "Може ле този човек да бъде Цар?" Не диктатор, не главнокомандващ, а именно Цар. Ще направите по-добрия избор.

157

Анонимен

преди 4 години

още неможем да се оттървем от последствията на кобургитесляпото следване на германия ни доведе загуба на чисто български териториинаселени с българи които просто бяха прогонени или претопенида се бием заедно с турците слещу румъния и русияи резултата е на лице стотици хиляди убити българине случайно че всички бежанци от одринска и беломорска тракия имат роднини в гърция които вече 2 и 3 поколение са гърцитая фамилия е просто зла прокоба лошото е че българина не иска да го разбере

156

у лево

преди 4 години

Марксизмът създаваше блага и просперитет.драги ми родоотстъпнико.

155

Анонимен

преди 4 години

Напротив, марксизмът е именно идеология на кражбата и деградацията.

154

Анонимен

преди 4 години

Така ли? Само,че МАРКСИЗМЪТ никъде не учи как се крадат чужди блага, КРА...ДЕЦ НИ....ЕДЕН!

153

Martin Bormann

преди 4 години

Марксизъм никога не е съществувал в България или където и да е на друго място по света. Системата която ни управлява 45 години не се различава от нацизма или фашизма по нищо освен етикета "равноправие" и факта, че група престъпници наричайки се "комунисти" управляваха държавата както и финансите. Абсолютна диктатура, но не на пролетариата както пише Маркс а на няква си групичка криминални елементи. И в Куба бе същото и в Китай, Съюза както и в Корея.

152

LZ3FN

преди 4 години

Бе да е...ба тоя отпечатък... 30 г. минаха. Още малко и 45 ще станат. От *** не можем да се отървем.

151

Сата НАТО

преди 4 години

Единствената годна форма на управление на човешкото общество е монархията.

150

Наблюдател

преди 4 години

Май не му се иска да си спомня, че тейко му и деда му докараха три национални катастрофи на България. И то, когато марксизма беше в немилост по нашите земи.

149

опетков

преди 4 години

До Анонимен Китайската дивотия се нарича "държавен монополизъм", който няма нищо общо с "комунизма". Никой не знае какво е туй комунизъм, нито го е виждал, нито мирисал. Това, че една шайка мързеливи крадци и убийци са се кръстили "комунистическа партия", яхнали са народа си и го доят както си искат въобще не ги прави такива. А успехите им се дължат на това, че други шайки крадци са изнесли производствата и технологиите си, като са ограбили собствените си работници в името на огромните печалби.

148

Анонимен

преди 4 години

При марксизма българите живееха добре и България беше сред 30те най-развити страни в света. При демокрацията е оскотяваща мизерия и България е най-бедна. От какво трябва да се отърве?

147

Анонимен

преди 4 години

В Китай не се провеждат избори и страната се управлява от Комунистическата партия която авторитарно решата колко от икономиката да е държавна и планирана и колко частна на пазарен принцип. Със този социалистически модел без демокрация и избори за 30 години Китай от бедна държава се превърна в първа световна икономика.

146

Безпартиен

преди 4 години

Еднопартийното управление в Китай, не е никакъв комунизъм, чиста пазарна икономика просто има здрава ръчичка и закони, които имат добри механизми развити от Китайската Комунистическа партия от времето на Дън Сяо Пин....