56

Анонимен

преди 4 години

америка това си ти !

55

Анонимен

преди 4 години

До пецатаНяма промяна от оно време. Бачкаторска държава пълна със сухари. Въпрос на време е на някой да му се пръснат нервичките. Като мияч на чиний взимах 2000$ чисто, това за най-мизерната работа. Сам си прави сметката хората с образование колко взимат.

54

BG СМЕШКИ

преди 4 години

свършила е дрогата ....или пък е трябвало да разпределят по - между си пратката и няколко човека са били излишни ...и у нас наркопазара се преразпредели отдавна ! вече парите не са вЪВ ВИС И СИК а в ГЕРБ !

53

Анонимен

преди 4 години

За мъртвите или добро или нищо. С коментиращи които викат браво на убиеца не съм учуден че тая държава е турски клозет.

52

Анонимен

преди 4 години

до 68 Тасиметров шофьор в САЩ са ми казвали че изкарва между 3500 и 4000 долара. 5000 докара може да изкара ако кара и извънредно. За Шамара не знам, но по принцип може и да го докарва тия 5 бона, но трябва да се убива от работа.

51

Иванов

преди 4 години

До пецатаПеца, много ги знаеш ти шансовете какви са. Интересно, защо никой не идва у нас, а всички напират за САЩ? Нещо да кажеш?

50

пецата

преди 4 години

в сащ шанса да изкараш пари е вече много по малък спрямо шансовете да те утрепят ,опандизят или да свършиш на улицата тотално BROKE както те казват, демек без пукната пара

49

Анонимен

преди 4 години

до 63 Е ти к'во мислиш му дават в Чикаго като таксиметров шофьор? 2000 долара?Това да не ти е скапаната София и да въртиш геврека за 1500 лева?

48

Анонимен

преди 4 години

След 30 години демокрация и американско парнтьорство България се напълни с хомосексуалисти, евроджендъри, педофили и всякакви почитатели на евроатлантическите ценности които те обявяват за враг на демокрацията ако не си съгласен с тяхната политическа линия а прокуратурата съответно ти издава заповед за арест и обиск.

47

!!!!

преди 4 години

Жалко за хората!Съболезнования на близките!

46

Анонимен

преди 4 години

Простаците са избягали в САЩ, но са си останали същите чалга простаци.

45

Анонимен

преди 4 години

До 58Шамара нищо не му пречи да каже ,че изкарва не 5000 ,а 500 000 долара на месец от такси!Стига да има кой да му вярва!

44

Селяндур

преди 4 години

До 24 АнонименВ Европа също има държави, в които почти всичко ти е забранено или струва непосилна сума пари. Няма никаква свобода, вилнее страшна бюрокрация, а Бай Брадър знае кога си сменяш и гащите. Робството на 21 век. "Уелкъм ту дъ Мейтрикс", разбирай НСР.

43

BI JI Kordestan

преди 4 години

Трябваше гордия американец да хване няколко турчина в Чикаго и да ги опатка , а не братята българи .

42

Анонимен

преди 4 години

Провинциалистите си мислят че в САЩ е като на село и може да правят каквото си искат.ВолумИтУ на маХ и удрИ..... ама бай ха Ерика ЕЦ не търпи като съседите на село.или в панелката.

41

Варненец

преди 4 години

Шамара беше шеф на транспортна фирма с тирове в Чикаго, но ортакът му го заева и сега кара такси в Чикаго. Сам си го признава...никога не е имал категория за камион и не е карал камион. Но пък си кара таксито от което изкарва по 5000 долара на месец. Човекът се бори и оцелява, не го мислете Шамара с 5 бона в долари на месец в САЩ. Вие гледайте как оцелявате с 1000 лева в България на месец, папагали.

40

Анонимен

преди 4 години

До Ха хаха хаВсичко е много относително. В България е пълно с расисти, хомофоби, русофили и тн готови да те смачкат само защото си различен от тях.

39

Анонимен

преди 4 години

убиецът е поляксъсипали са му нервите с чалга на Слави Трифонов и други простъотиии човекът е сложил точка на чалга- тормоза

38

Анонимен

преди 4 години

A какво става с визите за САЩ, паднаха ли след 30 години демокрация, свобода, банани, тоалетна хартия и навежданена САЩ, и даже купихме страрите им машини за 1.2 милиарда долара? Отворени ли са сега границите да пътуваме свободно, или?

37

Анонимен

преди 4 години

До 20Убийствата били малко в САЩ!!!!Алоо,годишно около 40 000 души са жертвите на престъпността!