75

amalia

преди 4 години

Госпожа Фандъкова смята и говори, че се е излекувала. Дори да е така, защо един нездрав човек е поставен от ГЕРБ- не е ли това мъчение за този човек ! Нямат ли си друг кандидат ! Оставям настрана всичките грозотии, които се извършиха в София и в крайна сметка я превърнаха в гробищен парк !

74

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че пак Фандъкова ще е кмет. и по добре, че всички други са тежък случай.

73

Анонимен

преди 4 години

Откраднатите пари да ги дават само за лъчетерапия и хемодиализа и накрая да си прережат вените.

72

Анонимен

преди 4 години

Другарко учителке ние хората живеещи на Графа сме много доволни от ремонта който направиха обръчите ти от фирми. Накъдето да погледнем красота. Криво поставени плочки хлопащи като стари чехли. Разногледи фуги некачествени материали. Много сме доволни другарко особено от перките на акули. Те са върховни. Ще те изберем още един мандат да можеш и в другите части на града ни да направиш същата красота няма само ние от Графа да се радваме на творенията ти нека и другите да се радват другарко.

71

Анонимен

преди 4 години

Чак сега предизборно се сети за крачки и то големи, а какво чака до изборите не фандък моме, май досега само крадене и усвояване на парички и незаконни строежи без планиране .Айде стига мафиоти...

70

Анонимен

преди 4 години

zasto bg prokurori i bg sadii ne davat publichni mediini otcheti za svoeto darjavno slujene? te svesteni kravi li sa ili ludi kravi?

69

House M.D.

преди 4 години

Тази програма върви ли под "Соларис"?

68

ай сиктир

преди 4 години

Вместо да приказва празни приказки баце овреме да и уреди едно консулско медстенце за което трЕбва руски език .

67

Анонимен

преди 4 години

Боко-ФанДУПКОва са по-големи измамници от Доган и Мафиянски.

66

тя ще е

преди 4 години

Пак ще е Фандъкова. Просто няма алтернатива.

65

извод

преди 4 години

На всеки град му трябва кмет със здрави топки, но пък такива хора не искат да се цапат.

64

Анонимен

преди 4 години

БКП-ФанДУПКОва са по-големи измамници от Мафиянски и Доган.

63

76

преди 4 години

ГЕРБ победа!

62

Анонимен

преди 4 години

България никога не е била по-добре - първа по смъртност в света и най-бързо изчезващ народ. Икономика нула, цели райони безраборица над 70%, всичко се юрнало в София да работи за жълти стотинки в офисите на чуждите фирми - София е станала едно пренаселено гъмжило от хора дошли да се спасяват и никой не може да оправи този хаос.

61

Бг

преди 4 години

Нямате наяждане!

60

мак

преди 4 години

Тонката, да не си бб под прикритие?

59

Панталей Партизанина

преди 4 години

Докато г-жа Фандъкова прави голяма крачка, г-жа Манолова че дойде с голяма плочка! И ще започне да работи заедно със строителите за едно мъдро преобразяване на София в модерен социалистически град с активната помощ и целеустремен мироглед на БСП разбира се! Победа!

58

бай Тодар

преди 4 години

Другарке и другаре ***! Намерийте ли си некой да ви дигне заплатите като у Люксембург? Я колко мераклии при демокрацията имате, избирайте - Майчето, Ленчето...! Ядете ли банани целогодишно? Ползвате ли мека тоалетна хартия сле ходени по голема нужда? Бегате ли на Запад, то и за на запад още са ви затворени границите още не ви пускат да пътувате свободно, ама ви подхвърлиха все пак нещо като за хора втора ръка.

57

Анонимен

преди 4 години

Противна и некадърна жена.18 минути чакам автобус? Каква програма имаш , овца??? Плащам 1,60 лв билет и стоя права в дъжда. В автобуса пак права. Нагла ***. От кражби пари нищо не остана.

56

2

преди 4 години

При голяма крачка може да се разчекне !Освен това големите крачки се правят от големи личности!