11

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоТия ги разправяй на баба ми, със склерозата, че някой чужденец може да дойде и да омагьоса с приказки 80 милиона и да ги убеди доброволно да нахлуят в друга страна и да избият 20 милиона братя славяни. Ама баба ми едва ли ще ти повярва.

10

Анонимен

преди 4 години

Хитлер щеше да е най- великият, ако не беше нападнал Русия, а беше изчистил света от мангалярите и евреите. За жалост манията му за величие и това да иска цял свят да е негов го опропасти. На Сталин изобщо не му пукаше дали Хитлер ще превземе цяла Европа, но Адолф го нападна и нямаше избор, за да го гони до дупка до Берлин.

9

Анонимен

преди 4 години

Баварците и германците бяха, но вече не са, поучиха се от грешките си и впрегнаха мощта си за да станат непреодолима мощ. Русия беше и все още е... суровинен придатък на Германия и Европа.

8

Анонимен

преди 4 години

От САЩ и Анлия - финансирането. От Чехия - най-мощната военна индустрия в Европа минава в ръцете на Германия която е загубила войната и няма право да има гори армия над 200 хил. От Франция - тил и логистика и напред към Русия!

7

ПроСоТо

преди 4 години

та не е било никакъв проблем австрийския бояджия да омагьоса цалата нация....Е,те сега си плащат..И ще продължат..

6

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е един чужденец провинциалист който идва в Германия без пукнат пфениг в джоба, може само да говори пламенно с бляскав поглед. И изведнъж в най-голямата криза и инфлация намира пари незнайно от къде (валута) за партийни клубове, униформи, пропагандни материали, заплати на функционери и цяла германия гласува за Хитлер! Айде моля ви се... Без САЩ и Англия никога нямаше да дойде на власт с цел унищожаването на Русия. Приказките за нацизма и нацисти са басни за наивници.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Въпросът НЕ Е защо идеите на нацизма покълват добре в Бавария преди 80 години.Въпросът е защо идеите на нацизмът покълват добре ДНЕС в България и цяла Европа !А, отговорът може да бъде само един - на всяко действие има противодействие.На нас нормалните, белите хора, европейците, християните ни писна да пълнят нашия континент с хора, които нямат нищо общо с нас - нито религия, нито произход, нито цвят на кожата ... Нищо ! Е, как тогава днес да не се пробуждат идеите на Чичко Ади ?

4

ПроСоТо

преди 4 години

е,някакъв "турлю гювеч" видях аз тук,за вас не знам...."Алкохола" бил съдействал на Хитлер.....-Първо:-Бирата никъде по света НЕ се категоризира като "алкохолна напитка"!-Второ:-Бира пият НАВСЯКЪДЕ в Германия и то яко!-Трето и най-важно:..-Дойчовеца страда от две "болести"..-Първата:-Много е стриктен..и втората:-ПОДАТЛИВ Е НА ДИСЦИПЛИНА повече,отколкото е необходимо...Поне по онова време..Сега с тия няколко милиона...външни "фактори",нещата започват да се променятТа не е било никакъв

3

Анонимен

преди 4 години

Точно баварците са най-истинските немци.

2

Неонацист

преди 4 години

Хитлер за канцлер само на Бавария ли е избран под въздействито на бирата, или аз канцлер на цяла Германия - под дулата на нацистките калашници (иначе те германците не са искали да гласуват за него, нееее, да не си помисли някой, само една малобройна нищожна нацискта шайка около Хитлер с калашниците са ги принудили, германците не са такива, моля ви се!)

1

Анонимен

преди 4 години

Нацизма е измислица. Не е имало никакъв нацизъм. Въведен е като понятия десетилетия след войната.