55

Тая фитка.

преди 4 години

Да вземе да се стегне в кръста, само на белите държави реве. Китай замърсяват океаните и въздуха, на първо място са. После е Индия и накрая САЩ. Нито една бяла държава. Само дърдори. Един колан по дупето и и с лице към стената.

54

Кашчей Безсмъртни

преди 4 години

Гледа лошо като Бойко Борисов пред турски завод на Фолксваген.

53

Анонимен

преди 4 години

Скотро някой първолак мое да излезе и д акаже че трябва да се пусна атомна бомба в северна корея!

52

Анонимен

преди 4 години

Кукурукукукукукукуууууу

51

Бай Ой

преди 4 години

А бе що лице на екологията се превърна точно тая?Откъде изпълзя?

50

Анонимен

преди 4 години

Чудя се ,колко човека от всички в България,които защитават това момиче ,бяха по-доволни ,че им санираха апартамента за това,че са спестили замърсяване на планетата като ползват по-малко енергия или ,че пестят собствени средства !?

49

нормален

преди 4 години

Абе хора ,момичето е със Синдром на Аспергер,селективен мутизъм и обсесивно-компулативно разстройство На 8 години тя получила прозрение!?!?. Вижте в Гугъл,направете си изводи и тогава коментираите.В нейния мозък витаят натрапчиви маниакални мисли. .....По важно е кои и какви мощни организации стоят зад нея и я използват ,за да я ,,качат" чак на такова ниво. И всява страх,защото в днешно време тинейджърите само това чакат,ще стане като с гей парадите! Нобелова награда ли??!??!??!

48

Анонимен

преди 4 години

Като ви чета коментарите направо ми се повръща. Общаци и безделници.

47

Анонимен

преди 4 години

Малко вече се прекалява с това момиче! По-добре да си ходи на училище за да научи някои неща. Най-големия проблем за света според мен в момента е пластмасата, ако с това се с правим, ще помогнем на природата.

46

Анонимен

преди 4 години

ЗЕЛЕНИТЕ ЛИБЕРAЛИ КЛИМAТИЧНИ ИЗМAМНИЦИ И ЗЕЛЕНИТЕ ДЕЦA ЕКО AКТИВИСТИ СЕ СКAРAХA ЗA ПAРИ

45

;-)

преди 4 години

Шведската Жана Д'Арк. И тя е чувала гласове.

44

Анонимен

преди 4 години

Това момиче има психични отклонения,вижте мимиките и жестовете на Хитлер,не ви ли напомня на човек в болестно състояние,който трябва да е лекуван от психиатър!Това момиче вече е заплаха!

43

мери

преди 4 години

Когато им говорят истината право в очите винаги намират отговор Сега е Страх това политиците са наистина дори и в светоен мащаб са безморални хора нямат никаква представа че трябва да работят за народите си Просто начина с париите вече не е ефективен трябва друг подход за управление на държавите

42

Анонимен

преди 4 години

Какво иска тая ? Да се върнем при димозаврите ? Ами с какво обикаля света ? С дилижанс ? Значи вози се на самолет,автомобил,ползва интернет и изобщо всичкият комфорт на еволюцията( тези неща няма как да функционират без т.н.човешка намеса върху планетата ) ,а същевременно тръгнала да пропагандира,че ще затрием Земята.Гнусна постъпка на родителите й,че я използват ,за да трупат девиденти на гърба й .Държавите мислели за икономика.Ами ,патк(),нали през това минава ел.автомобила,например.

41

д-р Хаус

преди 4 години

"За хората, имащи синдром на Аспергер, често е типичен силен, почти маниакален интерес към дадена област" "Те трудно създават и поддържат приятелства, защото най-често са вманиачени в своите интереси, говорят само за тях. Възможно е поведението им да бъде неловко и социално неприемливо"Това озлобено създание на снимката е типичен представител на хората страдащи от това заболяване. Не е ясно само защо точно нея бутат за лице на екологията. Няма ли нормални хора?

40

Мегачеп

преди 4 години

"Поредното доказателство какво става когато жените не се бият."И другото, баце, и другото.

39

Анонимен

преди 4 години

Не е бито !

38

Darth Sidious

преди 4 години

Искам я тая за ученичка. Тъмната Страна извира от нея. Гневът и я прави силна и фокусирана. От нея ще излезе могъщ тъмен ситски лорд.

37

Анонимен

преди 4 години

Всявала страх???? Муахахахааха...тоя австралийски *** преди нея трябва да приберат в лудницата.

36

Али-кюмюра

преди 4 години

бате,таз много ме страхува бе...