115

Коларов

преди 4 години

Да се върнат и мините по границата,през 50 м да има картечари и за всеки убит,който бяга от България да му се дава пакет от 5 кила наденица и 3 литра Троянска сливова и три дена отпуск да оноди булята за разпускане.Ено време пиле не можеше да избега от соц.-рая НРБ....Сега не им се работило за 120лв на месец,не им се ходило в казарма,демокрация ми искали,екология ми искали -такива на времето изчезваха в пещите на Кремиковци или ги биехме за кеф в Белене докато не им окапят зъбите и бъбреците..

114

Благомир Иванов

преди 4 години

Казарма е нужна, но кратка и с предимно обучителен характер, не като нас навремето две години тъпотия и да берем по нивите. Едни модерно и стегнато обучение на момчета и момичета е полезно. Не за да пазите бойковите имоти, а за да не си загубим държавата ненадейно, защото в момента нямаме никаква защита от никой! А държавата ни трябва, колкото и да не я харесваме!

113

Е аре дъ въ видъ

преди 4 години

Който иска в казармата и сега може при това ще му се плаща желаещи за платено нема ,а за безпари едва ли всичко ще избега за Холандия и Канада?!

112

!!!

преди 4 години

Каракачанов във вечен сън и сънища ! Да му помогнем да се събуди/......./и изтрезнее!

111

Анонимен

преди 4 години

Казармата първо е място за голямо разхищение на пари, доживотна работа за разни полковници, майори и тн., крядене. Всички сме го виждали това на живо. Второ е основен пазач на властта, ако народа повече не ги иска. Не случайно всеки режим има голяма армия, която нищо не прави и в един момент пази вожда си :)

110

Каракольо

преди 4 години

Няма желаещи за тия заплати и вместо да вдигат заплатите ще карат аматьори да вършат работа за без пари.Вместо да хвърляте едни милярди на вятъра вдигнете заплатите с 50% на военните и ще се попълни бройката,а за 6 месеца в 21 век войник не се става ставаш само пушечно мясо...

109

Ко речи ?

преди 4 години

Е ако незнаете кой кога ще ни нападне защо сте ни ?Дайте по един АК 47 на всеки здрав неосъждан имотен гражданин както е в Швейцария и сами да се пазим.Швейцарците нямат армия и никой не ги напада въпреки ,че има кво да се краде...

108

Анонимен

преди 4 години

Щом като ви трябва казарма, дайте ни пример с децата и внуците си! Вашите деца и внуци трябва да са първите наборници.

107

Анонимен

преди 4 години

Голямо усвояване (крадене ) ще има затова така ревът да се върне казармата.

106

иии

преди 4 години

лично аз не мисля да воювам за да пазя имотите на тиквите

105

Генерал киро

преди 4 години

За да има казарма трябва да има и хора!Помислете първо как да върнете хората обратно!

104

Sicht Punkt

преди 4 години

Никога няма да се съгласим да се върне скапаната казарма!Вие и да се съгласите, то реално няма как тя да се върне. Практиката показва, че платената армия е по-ефективна от до наборната.По-важно е в момента да се обучават добри IT специалисти отколкото да се хвърля на вятъра готова пара. Информационната война е най-мощната защото врага неусетно се превзема отвътре.

103

Анна

преди 4 години

Няма децата ни да бъдат пушечно месо! Никога няма да се съгласим да се върне скапаната казарма!

102

К6

преди 4 години

Идиотщина , горките момчета за пушечно месо , вместо казарма инвестирайте в иновативни отбранителни системи. Ако някой ни нападне ще бъдат дронове , войници с пушки са излишни

101

пазете си сами колни

преди 4 години

Ние все едно сме нападнати и окупирани вече. Който и да ни нападне и окупира ще е по-добре от сегашните. Пазете си сами тази колония бардак.

100

Sicht Punkt

преди 4 години

*** султан Ердоган ако реши за 24 часа завзема татковината ви барабар с вас.Е Борисов за какво му ходи на крака. Борисов може да няма богат речник, но не е *** и знае, че най - добрата война, е по-лоша от най - лошият мир.

99

хе

преди 4 години

Мащабната модернизация се изразява в купуванвто на 6 самолета и 3 кораба.Голям смях.Направете заводи за тази техника и да се спрат да се дават луди пари за тези машини.Държавата може и има ресурси за това.

98

Анонимен

преди 4 години

*** султан Ердоган ако реши за 24 часа завзема татковината ви барабар с вас.

97

Sicht Punkt

преди 4 години

До Да, ама не,Много си прав! Армията е най - скъпата разходна част от бюджета на една държава. За България ще са нужни милиарди само за да се поддържа, а пет пъти повече за да се изгради наново материалната база, поддръжка, донаборни комисии, докторе, писачи, шивачи на униформи, и още много работи, които реално нямат възвръщаемост.И кой ще ни бие? Този който има вероятност да го направи, ако реши, ще мине през нас като слон през бустан.

96

Анонимен

преди 4 години

То дьржава няма те казарма ! Алоооооооо лудницата.