164

Анонимен

преди 4 години

Каквото му кажат от американското посолство това ще прави... само че забравя, че от там си милеят за техния интерес а не за българския.

163

Iozeff

преди 4 години

Не съм чул още мнението на синоптикът Плевналиефф !

162

Анонимен

преди 4 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!!ВРЕМЕ Е ЗА ОБЕДИНЕНИЕ ПРЕД ДИКТАТОРСКИЯ РЕЖИМ!!!!!ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО ЗА ОПОЗИЦИОННИТЕ КАНДИДАТИ!!!!!ЕЛИМИНИРАЙТЕ ИЗБОРНИТЕ СТРАТЕГИИ НА ГЕРБ!!!!!НА ВТОРИ ТУР ВСИЧКИ ДРУЖНО СРЕЩУ ГЕРБ И ПАТЕРИЦАТА МУ СЛАВИ ТРИФОНОВ И ДПС!!!!ОСТАВА ИМ МАЛКО ДО РАЗГРОМНАТА ЗАГУБА!!!!ДА СИ ЗАЩИТИМ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ИКОНОМИЧЕСКИЯ РАСТЕЖ КОЙТО ГЕРБ ПОТЪПКВА!!!НЕКА ОТНОВО ИМА 10 000 000 000 ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ И РЪСТ НА ЗАПЛАТИТЕ А НЕ КАТО СЕГА 850 000 000 - 14 ПЪТИ ПО-МАЛКО!!! ОСТАВКА!

161

Анонимен

преди 4 години

Борисов, спрете ударите срещу Русия и формирайтте една стабилна позиция в интерес на България. Защитавайте я срещу Запада. И срещу ЕС.

160

Анонимен

преди 4 години

Боко , кажи колко пари иска руснака за лицензиране на оръжейната ни "промишленост" ?? Сумичката кажи...затова ли гледаш като Бай Тодор на 09.11.89...хах....ще остане ли нещо за мазане на асфалт..нещо за крадене..??

159

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Знаете ли какво е общото между Борисов и Фандъкова? Ако са на власт след 20 години пак единия още ще строи магистрали и няма да ги е построил, ще прави първа стотна копка на Белене и ремонта на ремонта на ремонта на граф Игнатиев ще продължава...

158

Анонимен

преди 4 години

Защо изтрещя кьорфишека шпионска афера мутроуправлението???Защото видяха, че ние хората в България, леви, десни, центристи все повече разбираме че сме братя. И общото е повече от това, което ни разделя. А това което ни обединява е да върнем страната при достойните страни. Да не е на 111 о място по медийна свобода а на 36 то като при Станишев или при Костов на 29 о място. Да има растеж от 6-7 процента като при цара и Станишев, а не един процент като при ГЕРБ. Да не се спира радиото, щото някой

157

КАБИНЕТА ПЕЕВСКИ

преди 4 години

Тръбопроводът е с руски газ и тръби, саудитски пари и турско посредничествоВМЕСТО ЮЖЕН ПОТОК НИЕ ДА БЯХМЕ ПОСРЕДНИЦИТЕ СЕГА ТУРЦИ И АРАПИ СА ПОСРЕДНИЦИ. ГАРАНТИРАНО ОТ КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ И ДПС. Знаете ли коя е последно потурчилата се - Ердоганка!!!https://youtube/watch?v=MjhWUfqFYwg

156

Анонимен

преди 4 години

Напротив,накрая се прегърнаха,не мина само с ръкостискане.Както каза и на Путин-големият брат прощава.Нищо,че не забравя.

155

до 170

преди 4 години

Според мене и тръбите ще са шпионски. Сигурно и саудитци ще хакнат някое устройство да следят какво става на Балканите с бежанците. А руските шпиони както някой каза преди това ще се катерят по тръбите да заплашват националната сигурност. Да извикат Динко да разузнае тая работа и да хване някой друг бежанец.

154

Анонимен

преди 4 години

Като сме оставили да ни управлява проста тиква, ще плащаме на всички и ще бъдем бедни това е!Нали не мислите че тези милиарди ги дава Боко от неговия джоб? Не той ги взима от вашия и за това няма пари за заплати и пенсии, за това сме най бедни в Европа.

153

на снимката

преди 4 години

Бойко що едвам подава ръка на снимката? Много посърнал ми се струва,(като неполята магнолия) Онзи другият руският министър доволен,как ли го е изтарикатил само той си знае! Усмихва се доволно.

152

Анонимен

преди 4 години

Отново ще бъдат наляти едни 2 500 000 000 от бедния български народ в полза на Москва,без никой да каже каква е ползата за България, отново клякаме с изути *** пред уш анките.Никакъв скандал нямаше с русофилите, това беше димка която да за ъгли новата гигантска кражба на пари от бедния български народ в полза на Москва. Няма по голям предател на България от Боко! За това не се дигат пенсиите и са по100 евро, за да има за любимата му Русия. А за печалба забравете никой не печелил от Московцит

151

до 172

преди 4 години

ЕК вече даде разрешение за още три руски атомни централи - в Унгария, във Финландия и на още едно място.В момента руските ядрени централи са безалтернативни като технологии, цена и качество.Руснаците ще строят около 40 реактора по света и сега имат технология как да се ползват ядрените отпадъци от атомните централи като гориво за атомни централи от друг тип (с бързи неутрони) а отпадъците от вторите стават за гориво на първите.Кой друг производител има такива технологии и ще строи толкова?

150

Анонимен

преди 4 години

От цялата работа става ясно че , руснака е казал на наш Боко че нямаме лиценз за производство на автоматите Калашников....аха...и нашия ще праща работни групи. За какво беее? Пари искат хората и то много! Това са "прагматичните отношения" за които говори. Иначе името на потока им харесвало много ...хаха ! Е това е руско цакане по прости тикви

149

до 168

преди 4 години

Бойко се отказа от Южен поток като дойде пак на власт след Орешарски. Бойко по времето на Орешарски само викаше Оставка, Оставка,докато не го сложиха пак премиер. Държавата беше на автопилот от платени протести тогава и след като дойде Бацето пак на власт,американски съветници го насърчиха да спре проекта.

148

До 169

преди 4 години

Да, българите пак са прецакани, но в замяна някои "суджуци" ще си лапкат комисионни и от турците и от гърците и от арабите.Само да не преядат като кърлеж, че кърлежа от лакомия понякога се пука, като балонче.

147

М, да ...

преди 4 години

Стига с това "Беляне" ЕК няма да даде разрешително! ЕК прави спънки на Румъния! Бочко дължи /лично/ пари на Русия за проекта, които е взел предварително!

146

до 165

преди 4 години

Не бе, майсторе. Казаха го на последната седянка на платените *** от НПО-тата на Сорос?Да ама не, ти понеже си бил на седянката, затова пишеш тая глупост, да докажеш, че си вършиш работата, за която ти плащат.

145

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Няма напрежение с Русия, ще строим "Балкански поток". Тръбопроводът е с руски газ и тръби, саудитски пари и турско посредничество-----------Значи върти го-сучи го пак "Шпионски газ" в Бг!!!!-)))))Ваййй..., ми ся!?Бойкооо, Бойко...., шопския ти тарикатлък върви само в Бг!Пък за IQ-то на "електората" който те преизбира да не говорим!Да се чуди човек - Как още ни има като народ и държава???Сигурно колкото пъти Бог погледне към Бг и започва да се тресе от смях, та май затова!?