62

Анонимен

преди 4 години

Никакви доказателства за сега не показват.Малинов бил финансиран под различни хорми от руски орел на Решетников и РИСИ, а няма доказателства. Освен това Сорос, саЩ и Германия също финансират и влияят на бг политика. Малинов бил писал доклад за полежението на БГ и как тя да се обърне към Русия. Много хора говорят и пишат същото,е БГ е зле и трябват промени.Това престъпление ли е? Малинов и русофилите са вън от властта и не могат да влияят на .политиката.

61

teo

преди 4 години

Другарю Румен Курнелиев Путинов, разединител на България, съдебната система и прокуратурата е независима и не търпят такива УЛТИМАТУМИ !!! Когато решат ще изложат и ще запознаят народа и всички, особено тези, които са слуги на Путин, като теб. Руският посланик те чака на яз.Копринка в неделя, да ти издърпа ушите!!!

60

Анонимен

преди 4 години

Трябва да арестуват този мухъл.Той не е по различен от арестуваните вчера .Излъга два милиона Българи че е независим ,и ще работи за България А всъщност прави точно обратното изцяло зависим от комунистите ,и обслужва интересите на чужда страна.

59

Анонимен

преди 4 години

До 49Да махнеш руснаците от държават ?!Интересно а такива като мен които са женени омъжени за руснаци а децата и бабите с дядовците които живеят от 40-50 години в България !!!?Всяка общост си има хора които им обслужват интересите както на ромите, турците също и руснаците !!!!Германия е пълно с руснаци, но те не правят подобни изказвания !Правилно е казал президента че правителството е некадърно и си търси враг !!!Ще го намеи но ще страдат обикновените хора като мен и теб !

58

Хахахааааа.

преди 4 години

Тоя пък червен льольвец..... ХАХАХААААА......ТИ СИ СЪЩИЯ БЕ РАДЕВ.....!!!!!!

57

TT

преди 4 години

На този московски назначенец няма ли кой да му обясни,че тук за разлика от русия имаме разделение на властите и нито от прокуратурата,нито от следствието са длъжни да му докладват с какви факти разполагат...***==

56

Анонимен

преди 4 години

oste ne e razkazal gospodin DDiakov zasto napusna bg prezidentstvoto svetkavichno...veche trima bg dushi svetkavichno napusnaha bg pensionersko prezidentstvo, respektivno bg narod suveren po niakakvi si taini skriti korumpirani planove i proekti...zasto niama prozrachno obiasnenie kakvo raboti bg prezidentstvoto, kak, kolko, koga, zasto...visokiat kadrovi bg personal se izstrelva korumpirano v offshorni zoni...neprozrachno...

55

Анонимен

преди 4 години

питам се какво точно у младежта у нас ще защитава сигурно пушенето в наргиле баровете където точно сега у нас остатъкът от младежта се събира ,защото друга младеж у нас няма -избяга .Та какво точно ще работи тая кукла на конци -ще работи за себе си -заплата 12000 евро -това ли се домогва явно да

54

човек

преди 4 години

Както винаги, генерал Радев е прав!

53

Анонимен

преди 4 години

Разликата между Радев и Борисов е ,че единият е НАТОвски генерал ,а другият е произведен в генералско звание за заслуги към Симо Хазарта !

52

Анонимен

преди 4 години

Целият държавен апарат на Бг е от бивши членове на Комунистическата партия.Самият Бойко Борисов колко години е членувал в БКП?А?Тринайсет години.13 години.Айде ся много ви поздрави за Цирка.

51

Гoшу

преди 4 години

ХАхахаха, този пък пухльо в зелени ч

50

Отец Николай

преди 4 години

Единствения Президент в света, който защитава шпионите против неговата страна. Това не е срамно, а е предателство спрямо народа. Анатема на такива хора.

49

До 46

преди 4 години

Съдебната ни ситема е назаначена от прест-пника от Банкя и неговите господари от САЩ които са окупирали България.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45 - не са толкова глупави, просто се е получила някаква арена на кръстосване на интереси, вероятно от финансов характер. А и не им пука дали ще се докажат обвиненията - данъчната тежест ще ги покрие в най-лошия случай.

47

GG

преди 4 години

Крайно време е да се махнат руснаците от нашата държава ! Повечето бивши соц държави го направиха отдавна и си живуркат добре. Стига с това робство вече ! Вярно е , че са помогнали за турското робство, но пък ние им даваме писменост ! Все трябва да сме им длъжни с нещо ?! Махайте се долни манипулатори !!!

46

Козяк е причината

преди 4 години

Ние сме управлявани от неоколониална американса окупациона адмиснстрация. мечтата на тази адмистрация е Българите да умираме във война с Русия . Това са еничарите назанчени от американското посолство.Свобода за България вън окупационата американска войска

45

Анонимен

преди 4 години

Балалайка, Руски музикален инструмент.....

44

Анонимен

преди 4 години

Ееее, вече това обвинение в шпионаж ми идва малко в повече.Чудя се какво ли още, като свързани мисли може да се роди в Ганьовата кратуна.Наистина деградацията тотално е обхванала най-висшите етажи на властта.

43

Анонимен

преди 4 години

Самият факт, че е русофил е доказателство. Русофилите пречат на обединенито, внасят само разединение. Обединиение може да има само на условията на 100% лоялност към нашите западни патньори от ЕС и НАТО и твърда конфронтация с Русия. Внасянето на разделение и разединение на нацията вече е вид престъпление!