369

Анонимен

преди 4 години

До Анонименна много места в провинцията, цели градове

368

Анонимен

преди 4 години

защо и премиер, и бивш президент се напъват да докарат ФолксвагенЗащото се започва от 1500, но с течение на времето стават доста повече, когато им вършиш работа - справка заводите Ауди в любимата ви Орбанова Унгария, или заводите в Словакия. Впрочем, ти колко получаваш, та 1500 са ти мизерни?

367

Анонимен

преди 4 години

Я да видим сега на яз.Копринка пак ли ще палят българското знаме другарите?Гешев дебне...

366

питам-питам

преди 4 години

Някой да знае от какво се опитват да ни отклнят този път с тези палячовски арести!?

365

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпо големи контра санкции от това да ни продават газ три пъти по скъпо от на ГерманияМи не купувайте скъпо газ от Русия бе, нали обявявате санкции, санкционирайте я Русия, забранете вноса на газ от Русия, кой ви кара да купувате от Русия, пазара си е пазар, ако купувате 10 пъти по скъпо, и 10 пъти по скъпо ще ви продава всеки, не само Русия, купувайте евтино шистова газ от САЩ или втечнена газ от Гурбангули от Татарстан, що купувате скъпо от Русия?

364

Анонимен

преди 4 години

Можете ли да отговорите само на един единствен въпрос, бе, памперси????Какво има да се шпионира в Бг????))))))Може би, бъдещия кмет Милко Кавалджиев (Я, елате пиленца при батко....)-))))))***---ли!!!!!!Бг е субект на Шахматната Дъска, (за памперисите които не разбират - пешка)

363

чуй ген.Атанасов

преди 4 години

"Тъй като се очертава Борисов да загуби местните избори, а Гешев се притеснява от това, че се надига протест срещу неговия избор за главен прокурор, тези хора си служат със злоупотреба с власт, за да могат да манипулират общественото мнение. Това е елементарна акция за задържане на отлива на десни избиратели към ГЕРБ. Тази история е абсолютен кьорфишек. Борбата е за сърцата и умовете на определен кръг хора и то особено на евроатлантически ориентираните на предстоящите избори, да подкрепя

362

Анонимен

преди 4 години

Наближават избори. Време е за подгряване на анти-руската истерия. Другарите не са научили нищо ново, но и нищо старо не са забравили. Само са сменили посоката на покланянето

361

Анонимен

преди 4 години

И къде е 45%, освен в някое ромско гето? :D

360

Анонимен

преди 4 години

Ми като има толкова много работа в България, защо и премиер, и бивш президент се напъват да докарат Фолксваген да открие 3 хил работни места и да плаща мизерните 1500 лева заплати, когато в Германия за същата работа плащат 4 хил евро.

359

Анонимен

преди 4 години

по големи контра санкции от това да ни продават газ три пъти по скъпо от на Германия има ли, те могат и без нас като клиент само че ние трудно без техния газ, де го тоя течния от незнам си къде и на каква цена

358

Българин!

преди 4 години

Намираме се между Турция и Русия и ако продължаваме за глупости да унижаваме Русия не ми се мисли каква беля могат да ни измислят *** с Ердоган! Не го забравяйте ГОСПОДА!?!?! Американците ще ни изгледат, както направиха с Крим и Украйна! Не подценявайте опасната комбинация Русия Турция, а иначе съм българофил и след това съм русофил. точка

357

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията умните и кадърните са добре и имат високоплатена работа, само простите и некадърни социалисти са безработни по провинцията където безработицата стига и до 45%, в София при демокрацията е под 3%!

356

Ала-Бала

преди 4 години

Защо си губихме времето да подскачаме по площадите. Искахме свобода и демокрация. Докараме я да ни управляват остриганите глави. Навретемето се стрхувахме да минем край витрините на американското посолство, днес да кажем нещо за Русия. Американски подлезурци. Нашият народ от 10 години се унищожава защото в 80% е благодарен и обича Русия, защото е православен и говори славянски език. Излизайте по площадите. Долу мафията ГЕРБ!

355

Анонимен

преди 4 години

А Анексия де.Момченцето от крайнио квартал нещо А. Той гяволо кат си нема работа си такова децата.

354

БКП/БСП

преди 4 години

Понякога седя и си мечтая пак да дойде Червената армия на Дунава и да налапаме властта. То се видя, че с избори не става.

353

Анонимен

преди 4 години

Виновен е Макрон, който ходи в Русия, и дори щял да присъства на парада на 9ти май. Това е просто удар от САЩ по Русия от другия фланг, а българския слугинаж изпълнява, какво да прави, вижте че всички си мълчат, даже и БСП не смее думичка да каже, защото утре може да падне ГЕРБ и БСП ще слугуват.

352

Анонимен

преди 4 години

И това затваряне на българските стоки към Русия колко работни места струваше? Освен да е намалил работа някой цех за производство на лосион за вана, друго надали е имало. В България продължава недостига на работна ръка и то все повече.

351

егати глупостите

преди 4 години

управляващата колониална администрация изпълнява поръчки на американкото посолство

350

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапротив, България обяви санкции на Русия, а Русия и обяви контрасанкции, какво се прави сега България на ощипана, сега била членка на ЕС, какво я интересува Русия? Има санкции, има и контрасанкции, няма метър.