17

Зозо

преди 4 години

Кога ще съдят болните-путинисти за антидържавна дейност? Например откровените руски шпиони Сидеров,Р.Петков, онези от Върраждане?Вън руските шпиони от България!!! Чак си купили комуфлажни дрехи, въздушни пушки и си правят на войници по Странджа :)))))))))))))))))))))) Говненковци!!!

16

Пич

преди 4 години

Моля ви, за какво разделение става въпрос? Всеки интелигентен гражданин на РБ знае много добре какво се е случило на 9-ти. Има някаква шепа пенсионери и техните заблудени наследници, които все още не са махнали червените очила. В най-добрия случай това може да е разделение на умни и интелигентни хора и някакви де били. В това разделение няма лошо, хубаво е да знаем кои са де билите.

15

тонката

преди 4 години

и аз много мислим че със САЩ едва ли че сме със затворени граници и че ни вкарват у лагери за вицове за бате Бойко или бате Тръмп. Нормалните ора не са притесняват от тесни връзки със САЩ, само изпилените червени мозъци

14

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоРазграбването на активите на държавата не стана ли по времето на премиерите на БСП - полуруския гражданин Луканов и Виденов?

13

Анонимен

преди 4 години

До 3По-добре САЩ отколкото Русия.Виж къде са децата на русофилите.Не са в москва. А на Борисов къде е дъщерята бе. Бойко да не е русофил! Той е американофил.

12

Анонимен

преди 4 години

При комунизма(социализма) не беше много добре,но при сегашния капитализъм е много зле...защото истинския капитализъм е съревнование за повече и по качествено! Но не и див капитализъм с невероятна експлоатация и корупция!...Един пример: Хенри Форд.

11

Анонимен

преди 4 години

"Разделението" е форма на медийна пропаганда на постъпки на шепа крайномислещи граждани, които си мислят, че с постулати и лозунги в едната или в другата посока са свършили големи обществени дела. Хората, които ценят и уважават свободата, честния труд и човещината, ги е имало и преди 9-ти септември, и след него, и след 10-ти ноември. Няма да ги намерите обаче пред камерите на телевизията, или пък в парламента и МС - те са сред всички нас.

10

Анонимен

преди 4 години

"...и експерт по геополитика Нина Дюлгерова."Експерт по геополитика е този, който може да й повлияе, в този случай това е Вова!

9

До 3

преди 4 години

Екатерина Захариева предложила на Тръмп да ни направи американски щат, ама не питала Бойко и сега той мисли в Банкя.

8

До 3

преди 4 години

Със САЩ едва ли ще сме със затворени граници и ще ни вкарват в лагери за вицове за Бойко или Тръмп. Нормалните хора не се притесняват от тесни връзки със САЩ, само изпилените червени мозъци

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Хубаво,хубаво,колко да е...хубаво след 10-ти ноември.Хубавото е за...разграбилите активите на държавата нарочени нашенски...парвенюта -капиталисти,обслужващите ги партийни слуги от всички цветове и борческите силови главатари.Те последните се...поизбиха и не останаха,но най...важния остана и сега ни...управлява.

6

Анонимен

преди 4 години

До 3По-добре САЩ отколкото Русия.Виж къде са децата на русофилите.Не са в москва.

5

Анонимен

преди 4 години

Голямо БРАВО за преместването на парламента. Стига са заседавали пред паметника на руския цар. Колкото по далече от руската свин щина, толкова по- добре

4

Анонимен

преди 4 години

До технологКой това?

3

до 1

преди 4 години

САЩ полека лека затягат хватката благодарение на герб и бОйкУ...

2

технолог

преди 4 години

Абе, РАЗДЕЛЯЙ по раси, класи, религии,нации, етноси, партии, фракции... полове, поколения... столица-провинция, град-село... полицаи-учители... по всички възможни линиии, насъсквай ги едни срещу други, гледай им сеира И ВЛАДЕЙ.

1

Анонимен

преди 4 години

Москва лека полека изпуска хватката благодарение на ГЕРБ и Бойко и слава Богу