14

Анонимен

преди 4 години

Променете закона за придвижване по пътищата заради тоя. Въведете ИК за еди кой си. Наложете стратегията. Ало, в тая държава няма ли заведения за душевно болни?

13

123

преди 4 години

Как пък точно третополовия хванаха. Сега ще го изкарат жертва на дискриминация. Нагласена работа.

12

Грета Тунберг

преди 4 години

Всички ученици да бягаме всеки петък от училище и да блокираме Орлов с лежаща стачка фрайди фор фрийдом да защитим тротинетките и природата и белите мечки от затоплянето!

11

до 7

преди 4 години

И аз това казвам, стига с тези репресивни правилници и закони, хората искат да карат тротинетки по тясното, натоварено кръгово при телевизионната кула, и пишат цели статии в днесбеге, как полицаите им пречат! спрете репресиите! Нека всеки трети пол да може да си кара маратонките с колелца на петите по магистрала Тракия! Свобода на третия пол!

10

Анонимен

преди 4 години

Пол Найденов не е над закона нека положи и 1000 часа обществено полезен труд каките ще ми покажат как се върти метлата.

9

Анонимен

преди 4 години

"Как пък точно него глобиха, прилича ми на активно мероприятие на ЛГБТ общността, щедро подкрепена от някое чуждо НПО."Щот` им се е натикал в ръцете нарочно, да търси сензация. Пробвал да я регистрира в КАТ, отказали му, ама той си я кара въпреки това. Щото не можело видиш ли, да му откажат регистрация. Що да не могат? Утре да отиде да пробва да си регистрира картечница в КОС. Пак ще му откажат. Или да регистрира домашен ядрен реактор в МААЕ и после да реве. Джендърска ПР история.

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя 2-3 дена е обикалял за да го глобят,да получи още 10 Мин. Известност

7

Анонимен

преди 4 години

Ако не протестираме сега, ще забранят и кайт-сърфовете на Витошка!!

6

До анонимен 6

преди 4 години

Като порастнеш и вземеш книжка,ще разбереш че има правилници и закони и това не е полицейски произвол.АЯйде стига с тая безнаказана слободия!

5

Анонимен

преди 4 години

Каква изненада, не можело да караш ТРОТИНЕТКА по улиците, нито ролкови кънки, нито летни ски с колелца. Не съм очаквал, че може да има такъв полицейски произвол.

4

Анонимен

преди 4 години

пердедругите си УМИРАТ да са онеправдани, атакувани, онеправдани. Затова парадират при всяка възможност, дано някой ги погледне накриво, и внезапно - цял ден КРАЛИЦА НА ДРАМАТА във фесбук.

3

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с тия *** тротинетки! То път за пешеходци не остана! По Витошка какво ли не хвърчи! Я в коша!

2

Анонимен

преди 4 години

каруци - може.Тротинетки - не.

1

zeus

преди 4 години

Как пък точно него глобиха, прилича ми на активно мероприятие на ЛГБТ общността, щедро подкрепена от някое чуждо НПО.