40

Анонимен

преди 4 години

Днеска къде ще е на посещение да лаппа крехко агнешко печено на аванта?Сигурно ще прескочи до Симитли

39

Шопо

преди 4 години

ПОздрав и на тебе,другарю Бойко Борисов !!! Да се множат милиардите ти ,островите ти,хасиендите ти !!!

38

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Съединението - справедлива победа!И това е нашата заслуга, рекъл ***...

37

Анонимен

преди 4 години

В администрацията на Борисов, който е по-умен от него се отсранява. :-(

36

Анонимен

преди 4 години

Съединение с такива-никогиш!

35

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Да живее Съединението ! Да живее другаря Борисов!!! Да живее другаря Спас Гърневски ! Да живее другаря Антон Тодоров !!! Да живее другаря Биков !!! Да живеят всички другари в ГЕРБ-които носят идеите на БКП !!! Слава! Слава! Слава!!!

34

Умерен цесекар

преди 4 години

Вийте *** червени времето беше ваше ама до 89 година после времето за вас спря :D

33

Анонимен

преди 4 години

Баcu лицемерието!*** дето се чуди как да ни затрие,ни поздравявал!Я си гледай работата!

32

Анонимен

преди 4 години

Хора ,българи спрете да гласувате за партии ,четете има толкова мажоритарни кандидати на светлинни години по-умни ,по-стойностни хора спрете да дават гласа си за партии-кожодери...България чезне и то със голяма скорост ...Мислете преди да дадете гласа си ,особено пък такива които години наред са ни лъгали дали трябва да ни представляват и решават съдбата на нацията !Ако искате децата на България да се върнат мислете...Никой не иска тройкаджиите на нацията да ни решават съдбините...

31

избирател

преди 4 години

До ковачаНе съм ни умен ни красив!Предполага ,че ти си такъв,имайки предвид оригиналния завършек с ПРИЯТЕЛЯ......Това с приятеля се изтърка,опитай с друго!

30

Анонимен

преди 4 години

Било ниско образованието днес а какво да е след като начело на държавата си имаме толкова елементарен човек ,който говори на нацията с изрази като фъш -фъш,този човек не се обръща към никого с фамилии той сякаш е на пазара и всеки ден е на екран и сипе такива простотии ..И не ни казвайте ,че България няма хора умни с интелект ,но във властта не се допускат такива ,там който стърчи веднага го посичат неграмотниците ,никой не иска да е очевадна разликато в нивата на ценностите !

29

Анонимен

преди 4 години

До 28Да преди Борисов с оня очелат руски хамстер България тънеше в пари :) Направо не излизаме от градовете, защото улиците бяха заринати с пари. Да е а смешникаа ти дърт.

28

Анонимен

преди 4 години

Рашааа неуспя да раздели България на две. Едната част на България е управлявана от Сърбия... Само по себе си показва, кой седи зад разцепването на България. Поклон за всички смели Българи, които не са били Фили и са запазили България цяла!

27

Ухилена Тиква

преди 4 години

Тоя простият много си е повярвал.Закотви България наждъното, но си вярва, че е успешен премиер.Няма разум да види и проумее истината.Няма съвест да го загризе, че унищожи народа ни.Няма срам.Един силно наведен пред господарите си самохвалко.

26

Източна цигaнopия

преди 4 години

И съединението е заслуга на ГЕРБ, да го напишат и в учебниците по история, и без това вече никой не чете. Защо да учиш и да се образоваш, когато и най-простият нагъл цъpвyл може да стане депутат, министър, премиер.

25

Анонимен

преди 4 години

До До 32Днес е на власт най-некадърното ,най наведеното правителство за пари за къщи за гости на своите папагали. Днес не са ли на власт охраняващите бай Тошо ? Изобщо защо не се скриеш ,защото България никога до сега не е била на толкова да не кажа на всички най-срамни за всички нации места във всички международни класации....За това ли бяхме по площадите денонощно след есента на 1989 г. да дойде на власт бай Тошо 2 !

24

ковача

преди 4 години

До избирателАми след като е премиер нормално е да назначава този,който ще му свърши работа,нали!?А иначе мераклии за служба колкото щеш!Ти случайно да не си "умен и красив"!?За един приятел питам!

23

Анонимен

преди 4 години

До До 32А ти на коя партия си слуга не е ли на същата БКП чиито производни са БСП и Герб Кого пазеше твоят вожд и мислиш ли че в цялата партия Герб има поне 10 грамотни БЪЛГАРИ ?Само като се сетя за правосъдният министър ,калинките на Бойко Захариева дето запълва всички дупки ,Николинка баба Цецка, а вожда с неговия език на учителя му сякаш е на пазара.....такива интелекти бъкат от Герб че да те е срам да кажеш че си от България..

22

факт

преди 4 години

Време е за Ново Съединение сред българските граждани. Има и различно мислещи между нас, които имат желание да се съединят с друга страна. Според процента чуждоезично население има голяма вероятност да се изиска съединение с Майката Турция. Повечето турци, помаци и *** искат това. Според притежавните от тях имоти дори и международните съдилища ще присъдят това. Остава да видим решението на САЩ по този въпрос.

21

Анонимен

преди 4 години

Хората от онези времена, ако видят каква тиква ни управлява ще се обърнат гробовете си.