337

Анонимен

преди 5 години

Не ни е нужен неонацистки прочит на историята. Българските неонацисти в Освиенцим и Дахау да пуснат сапунена пяна там

336

Другаря Живков

преди 5 години

Тясното икономическо свързване със съветската страна още повече ще увеличи силата на нашата държава, още повече ще издигне нейната независимост. Заедно с икономическата независимост на страната ще укрепне и нейната политическа сила и влияние, защото тя все по-пълно ще се опира на гигантската мощ на Съветския съюз.

335

Анонимен

преди 5 години

До 363Володя, ти ли се *** сине !?

334

Анонимен

преди 5 години

Русия дори не е Русия - отдавна комунистите и видяха сметката, за България още има надежда.

333

1 Рубла=3 Стотинки

преди 5 години

Не можах да разбера от статията България от кого е била окупирана през 1944 та се е наложило СССР да ни "освобождава". По време на войната България беше на три морета а сега е само на едно. АлкашитеМай се опитват да ни вземат за балами.

332

Анонимен

преди 5 години

До 362Медитирай, медитирай, па си пийни малко "Бояришнк" !... помага при тунелен поглед в небитието !

331

Гост

преди 5 години

РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ. А Карлуково не е далеч.

330

Анонимен

преди 5 години

Сталин не е победил Хитлер. Хитлер го победи САЩ и Англия. Раша по стара традиция изчака изчака и отиде да обере, каквото има. Питайте , къде беше войската на раша при освобождението на България :) Истороците да ви отворят очите, как Българска чета спасява над 200 000 руснака около Русе, които са били в капан на предстояща атака на османците.Тяхната работа винаги е една и съща... Нищо не правят и с лъжи обират лаврите.

329

ВЛАДИМИР

преди 5 години

РУСИЯ Е БОЖЕСТВЕНА СИЛА. ОТРЕДЕНА ДА СЕ БОРИ С СИЛИТЕ НА МРАКА сащ И нато.РУСИЯ Е НАЙ ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЩЕСТВУВАЛА НЯКОГА НА ЗЕМЯТА. РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ. БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ !!! АМИН.

328

Анонимен

преди 5 години

В България освен Комунизъм друг Фашизъм не е имало !за справка: прочети книгата на Д-р Ж. Желеев "Фашизмът"

327

Анонимен

преди 5 години

След смръдливия руски ботуш трева не никне!!!

326

Анонимен

преди 5 години

Ама защо русофилите-продажници стават нервозни и агресивни когато им се каже истината за престъпленията на техния Кумир руския Гулаг срещу която нямат аргументи и започват да ръсят заплахи наоколо !?

325

Анонимен

преди 5 години

Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.

324

Българин

преди 5 години

Този *** да вземе да се застреля в тъпия си мозък.Където са руските ***, нищо хубаво няма.Колкото по далеч толкова по добре.

323

Анонимен

преди 5 години

До Крали МаркоКои са тези стар ленти бе ***? Всички тези ленти са пропаганда правена впоследствие.

322

До Крали Марко

преди 5 години

Нямаше да се крият! Щяха да са първите редици на посрещачите на ч. армия, а след това първи комунисти....

321

Анонимен

преди 5 години

До 350Вие русофилите-продажници и сега посрещате "Нощните вълци" на Путин, но това не учудва никой защото сте си загубили разсъдъка !

320

Хаха

преди 5 години

Помним 80 година на Ботевите празници, как правешкия цар лежеше на земята треперейки от страх. Смелчаги ли? Нямаше по-големи страхопъзльовци от дрогарете.

319

Крали Марко

преди 5 години

Еей много смелчаци имало у бегето бре. Дали ако сега беше 1944г. вие същите щяхте да се криете като плъхове по дупките. Жалки твари. На старите ленти се вижда как народа посреща руските солдати с цветя и хляб и сол. Защо !?....А? По добре си помислете за селата и провинцията. Че скоро българин ще означава Пария от индийски произход. Русите са били Велики и Велики ще си останат във всички форми на държавата.

318

Ама ха

преди 5 години

Народен съд за руските агресори! Немедленно! А за *** - глоба за лоша интимна хигиена!