77

Анонимен

преди 4 години

До въпросРуска радиация няма, но има американска от бомбардировките на Сърбия с бомби с обеднен уран.

76

Анонимен

преди 4 години

Тоя тип откъде знае дали руснаците не разработват ядрени бомби за борба с ураганите връхлитащи Флорида. Просто искат да помогнат на американците.

75

въпрос

преди 4 години

Чудна работа, в България руски компютри няма, руски автомобили са рядкост.Въпроса ми е дали има руска радиация?

74

Анонимен

преди 4 години

Немски самолет има ли? Знам само, че техните изстребители са по на 30 г. Що не си купят нови Ф16ки като нас?

73

Анонимен

преди 4 години

Има ли германци в Германия!?!?!?Има ама Ханс вече е Али и Мехамед Ааааа и Айше и Юсуф

72

Анонимен

преди 4 години

Германския ракетен инженер кои точно действащи ракети е разработил?

71

Анонимен

преди 4 години

До въпрос"Трябва ли да си купуваме йодни таблетки против радиация?"Против американското пропагандно облъчване ли?

70

Кисело грозде

преди 4 години

"Буревестник" няма да даде на Русия никакво военно преимущество"Каза ученият от държавата, която загуби Втората световна война, защото ракетата Фау-2 (V-2, от нем. Vergeltungswaffe 2) не беше доизкусурена и беше неточна и неефективна. А тя стига почти 200 км. височина и е първата ракета достигнала космоса...Ама сега, щото вече нямате право на ядрено оръжие - нямало смисъл от по-модерни ядрени балистични ракети. То и от мерцедеси, аудита и бмв-та, които вдигат 300 няма файда по нашите пътища

69

Анонимен

преди 4 години

Как може един помощник специалист, който е гледал как янките са правили совалките преди 50 години да се праи на експерт и да дава акъл??? Тези немци съвсем се побъркаха, даже ингилизите го разбраха и бързат да се избавят от баоъците както и да е, но без Германия.

68

Анонимен

преди 4 години

Вчера братушките са истрелвали и Калибар от Черно море, но Банкя не чак толкова далеко!

67

въпрос

преди 4 години

Трябва ли да си купуваме йодни таблетки против радиация?

66

Анонимен

преди 4 години

67, те тва е, освен войни и конфликти от съвременна Русия нищо друго не излиза!

65

Анонимен

преди 4 години

Работата на немските инжинери я виждаме всички, всеки ден по улиците. Най-желаните коли са немски. Работата на руските инжинери я виждаме само по статии и снимки на инциденти. Понимаеш друзя.

64

Анонимен

преди 4 години

Немците се мислят за голяма работа, но аз живея и работя от 30 г. с тях и виждам как пропадат не само като нация, но и във всяко едно отошение. А технически са толкова изостанали като облеклото и визията на кацлерката им. Дори Франция е атомно страшилище в сравнение с дойчовците. Абе направо бегай и се скрий специалиста.

63

Анонимен

преди 4 години

Отрязаха ги, защото се уплашиха от конкуренцията. Въпреки това времето на Гугъл изтича.

62

Анонимен

преди 4 години

Айде бе, кажете една марка хамерикаснки телевизор. Искам да си взема и на него като един иситнски хамериканец да гледам само и единственои хамерикански канали. Да гледам хамерикански футбол, дето някакви се блъскат един друг докато тичат след нещо което много прилича на бътплъг и накрая загубилия отбор разстртелва другия. Или пък да гледам предаване на живо за това как поредния горд хамериканец разстрелва с автомат в някакъв мол, жестоки и подли хора които са го обидили.

61

Анонимен

преди 4 години

Доста несвързано е всичко в статията. Дали източника е приказвал глупости или преводът е неграмотен, но общо взето смисълът е "не знаем какво са разработвали, ама то няма да им даде военно предимство и е безмислено". Трудностите щели да бъдат големи, щото бил трябвал лек и компактен реактор, който трябвало да се загрее почти до точката на топене (точката на топене на кое точно, бе уважаема редaкция - всяко вещество има различна точка на топене).

60

Анонимен

преди 4 години

до 65,Щото Гугъл ги отряза за Андроид. Освен това ПЛАНИРАТ да тестват. . Подозирам, че китайски програмисти масово ще се бесят след като им докарат таблети с руска ОС.

59

да

преди 4 години

А първо спечелете една война с Русия, пък тогава давайте акъл. Ша ви таковам у швабите. Победените да бъдат така добри да мълчат, да не гризнете дръвцето за пореден път.

58

Анонимен

преди 4 години

до 61,руснаците разработват процесори и лаптопи. Работят на...дърва и въглища, тук в България не са целесъобразни.