35

джо

преди 4 години

Да има съвместен парад в Полша и на хрониките се вижда, но при кого се приютиха нацистите след войната? В САЩ,Аржентина,Бразилия,Чили и др. държави от Латинска и Централна Америка със съдействието на Великобритания , Франция и целия западен свят. Единствен Израел се напъваше да издирва и наказва нацисти, които днес са на почит в Литва, Латвия и Естония а в Полша и днес децата "горят" лошите ***. Също може да се види на видео .Когато кажеш А трябва да стигнеш до Я.

34

odpo

преди 4 години

Русия е агресор и днес, но истината е една! Ако не бяха те, Германия щеше да владее Европа! И то защото Хитлер напада Русия от болна амбиция!!! Русия не е победител, Русия е пресметлива империя, която взима решение да спре войната и да "излезе" като победител... Света не е видял нищо хубаво от Русия и Дащ, няма и да види...

33

Az

преди 4 години

За информация на авторката, този деговор е всичко друго, но не и съюз. Това е споразумение за НЕНАПАДЕНИЕ, примирие.

32

Анонимен

преди 4 години

Сталин два пъти проваля мечтита не интернационалния капитал за ЕС - един път като зявява, че социалистическа революция в Европа и Интернационал няма да има и СССР ще строят сами социализма и не се интересува от световна революция, и втори път когато Русия победи Германия и спечели ВСВ.

31

джо

преди 4 години

Тази статия е пресолена и претоплена Манджа. да извинява автора, но когато се вземе откъслечно исторически събития се губи цялата перспектива. А тя е , че за втората световна война основна вина имат Великобритания и Франция. И това е заложено в Ньойския договор, той е толкова рестриктивен към загубилите, в това число и България,че поражда реваншистките движения в Германия, които подтикват фашистите за нова война.Всички цитирани страни в статията са заели територии,които не са им принадлежали

30

Анонимен

преди 4 години

До хможе да искаш да гърмиш? :Има тук един с ник "ц и н и к" и всеки път когато му отговарям никът му е цензуриран.

29

Анонимен

преди 4 години

А преди това мюнхенското споразумение заклеймиха ли?

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен>> Какво е ЕС?Е как какво - осъществената мечта на Хитлер.

27

Анонимен

преди 4 години

Какво е ЕС?

26

Анонимен

преди 4 години

Забавно е когато те мислят за ***, просто защото имаш мнение, подкрепено с исторически факти, което те прави по-критичен и обективен. А вие драги ми реакционисти, преди да пишете - четете история, а не някакви пропагандни сайтчета.

25

х

преди 4 години

уау думата *** е цензурирана лим-о-л-о-т-о-в е име а не нещо лошо

24

Русия ли?

преди 4 години

Страната на лъжите!

23

Аха

преди 4 години

А Мюнхенската конференция? А ашлуса на Австрия кога?

22

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До До 2 ""дерзай ***, защитавай комунизма, урааааааа, марш към Расия, там е супер"" Ама тя може да дойде тук,както го е правила много пъти,стига да и е потрябвала някаква опоскана територия

21

Анонимен

преди 4 години

До Йово Прав си . Но сега е политически некоректно да се споменава Мюнхенският договор и подаряването на Чехословакия на Хитлер , ролята на Англия.

20

sport

преди 4 години

Дори не мога да си представя каква ***, или *** трябва да си, за да работиш *** /без значение ГРОБ-аджийски, рубладжийски, американски, западняшки и т.н., не знам всички течения/.

19

Антон

преди 4 години

Кремълските кукловоди се опитват да пренапишат историята - вече със половин уста започват да отричат Катинското клане, отричат съществуването на секретните клаузи на пакта ***-Рибентроп. Документите разсекретени по времето на Горбачов били фалшиви, нямало такива работи.

18

Анонимен

преди 4 години

Спомням си Тютюн и как Борис Морев казваше, че англичаните няма да допуснат Червената Армия да стъпи на балканите. Как ми се иска да се беше оказал прав.

17

Ооо някой рекъл:

преди 4 години

Марш накъде, аз няма да ходя там пиленца и съм се погрижил и не искам и няма да ходя, нито защитавам комунизъм, тоталитаризъм, демокрация, технокрация ... Аз защитавам само и единствено истинска човешка свобода и връщане към невинността ... Която тук е тежко наранена и отнета ... И се лъже под път и над път, че чак сте забравили какво е да дишате свободен чист въздух ... Изворът ...

16

Гого Ментата

преди 4 години

До АнонименТе не са журналисти. Събрали са двайсетина пенсионери, които от къщи ровят нета, копират и постват. Заръката е - на всеки 5 мин. "новина". Пейстни в Гугъл едно изречение и ще разбереш за какво става въпрос. Дано баба Зелка е заспала, че иначе веднага ще ме делне. :) Аз ще си го сейвна и довечера след 23 ч. като си легнат - теренът е наш. И не ме блокирай, защото ай пи-та из нета бол!