176

666

преди 4 години

За скапаното положение в държавата е виновен народа. Да не се опитва да прехвърля вината на държавата. Мързи ги като за световно, крадат като за световно и хайде държавата виновна.

175

баба мара

преди 4 години

защо доган и останалите имат държавна охрана а аз ще плащам по лобиски закон5 лв за кв метър паспорт за панелката мислете на местните избори

174

Анонимен

преди 4 години

Икономиката се крепи на роми и компаньонки, особено в провинцията няма разлика с Африка, освен външния вид на хората.

173

Анонимен

преди 4 години

50 + 50 = 100% виновни сме че сме българи , прокълната нация , хубавото е че до 10 год няма да я има.

172

Анонимен

преди 4 години

Не е толкова заради краденето или ниски данъци, а е от неефективно работещи и лошо структурирани институции. Навсякъде в държавните служби цари апатия, скатаване и заплатаджийство. Трябват истински реформи и тогава ще има смисъл да се наливат повече пари.

171

Анонимен

преди 4 години

И тук става с повече мислене и много работа донякъде, по скоро проблема е, че всеки опитва да прееве държавата под някаква форма и после да реве , че и държавата го преебва...нямаме суровините да взимаме едностранно от държавата. Нямаме и топки да бачкаме сериозно обаче като народ и да вървим по-бързо напред. От освобождението движим в унисон с Европа като ръст на БВП. Няма иновации да ни дръпнат...

170

Анонимен

преди 4 години

Не държавата,а Бойко ***!

169

Анонимен

преди 4 години

Ами, колкото и да звучи банално, колкото и да звучи смешно, колкото и да звучи абсурдно, но истината е една: Това е пряка последица от тези 45 години комунизъм.Младите не помнят, но тези, които сме били ученици до 11-ти клас сме изучавали и Конституцията на НРБ.В нея се казваше в Член 1, че Партията (разбирай Българската Комунистическа Партия) има ръководна роля в цялото общество.Еми, народът е свикнал - щом ние нямаме ръководна роля, значи партията, правителството и държавата са ни виновни.

168

Същата тази..

преди 4 години

..оплакваща се половина на избори гласува за БСП/ДПС/Атака/ГЕРБ и пр уникати. Явно тези хора предпочитат да живеят в режим на оплакване!

167

174

преди 4 години

Лесно нема, мен! Но в Западна Европа е трудно 2-3 години, после се оправяш, ако си умен и работиш много. В БГ-то каквото и да правиш, цял живот си зле. И пари да имаш, пак си зле, защото държавата е скапана.

166

Анонимен

преди 4 години

Държавата е виновна за мен до толкова, че не ми предоставя добра инфраструктура, лошо здравеопазване и други обществени услуги срещу данъците ми. Може би малко даваме или пък много се краде, но от там нататък всеки сам си е виновен...

165

Истината за БГ

преди 4 години

Каквото и да си пишем, държавата България е обречена. Ромите са много, мързи ги да работят и се мултиплицират със скоростта на светлината, а младите българи бягат с 200 от "успехите на ГЕРБ". Всичко ще приключи скоро. Спасявайте се, ако още не сте го направили. Нямате шанс в Държавата на Мафията!

164

алоу

преди 4 години

До Гасете лампите И ТАМ ГИ ЧАКАТ С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ !

163

ехааааа

преди 4 години

Това е общовалидно за всички българи-На крива ракета космосът и пречи !

162

Анонимен

преди 4 години

Мислиш ли, че в тази държава имаш право на избор?

161

168

преди 4 години

Това са уникални глупости. Добре работещите фирми нямат нищо общо с държавния апарат. В 80% от случаите изнасят нещо за Западна Европа. Хората се оплакват от простите Калинки на ГЕРБ!

160

Анонимен

преди 4 години

Обикновено глупаците, които обвиняват държавата не си дават сметка, че самите те са държавата. Като не знаят и не могат да гласуват правилно, съвсем логично е да ги управляват и ръководят крадливи измамници. Това, което виждат около себе си и не им харесва е следствието от техния избор. Нищо повече...

159

Гасете лампите

преди 4 години

Скоро тези 50% ще поправят грешката си и ще заминат в чужбина. В Боколенд ще останете само - гербаджийски недоразумения и електората ви от гетата.

158

Голем Смех пада

преди 4 години

Днес цар Тиквун Умни назначи любовницата на Винкела за шеф на КИБЕРСИГУРНОСТТА. Момата е доста семпла и няма как да се справи с такава задача. Това се вижда с просто око. И после ще ми защитавате "държавата" - разбирай хрантутниците в администрацията.

157

Анонимен

преди 4 години

Ами такава си я искате държавата. Тя не е плод на извънземни.