134

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО БОЙКО ЛИЧИ ТИ КОЛКО СИ *** И АЛЧЕН ОТ ВСЯКА ТВОЯ ЗАКОНОДАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ПРОЗИРА ОДИРАНЕ НА КОЖИТЕ НА НАРОДА И КОЛКОТО И ДА ГО ПРЕДСТАВЯШ ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА ЧЕ Е ЗА ТЯХНО ДОБРО МАЙ, МАЙ СКОРО ЩЕ УСЕТИШ НАРОДНАТА ТОЯГА ТИ И ТВОИТЕ ПРИБЛИЖЕНА *** В КАЧЕСТВОТО СИ НА СЪВЕТНИЦИ И МИНИСТРИ, ЧЕ НЕ ЗНАМ КАКТО СИ Я ПОДКАРАЛ САМО ДАНЪЦИ УВЕЛИЧАВАШ И НОВИ ТАКСИ ЗА ПАСПОРТИ И ТЕМ ПОДОБНИ. А БЕ Я НА ТЕБЕ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ВИ ИЗДАДЕМ БЕЗПЛАТЕН ЖЪЛТИ ПАСПОРТИ И АЙРЕ В КАРЛУКОВО !!!

133

Анонимен

преди 5 години

Къщата на село е на близо сто години и с непроменена конструкция. Преживяла е земетресения без щети. Дълбоко се съмнявам, че новите сгради са по-здрави.

132

Ф.С.В.

преди 5 години

Ние нещастниците останали в България и наричани работещите бедни -работещите гладни и бели роби-ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ! ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ТРЯБВА! ГЕРБ СИ ЗАМИНАВАТ САМО С КАМЪНИ! ако останат още един мандат - с НАС е СВЪРШЕНО! Не трябва да се подчиняваме на мутрите продаващи ни на САЩ и на всички други държави! Те са милиардери а НИЕ гладуваме и сме сами -разделени от близките си в чужбина- По гаден живот в никоя друга държава НЯМА! То МОНОПОЛИ ЕРПта Банки, Паспорт кола апартамент прасе !

131

Счети

преди 5 години

Паспортите съдържат техническа информация за сградата година на строителство, вид строителство, информация за сеизмичната устойчивост на сградата, мерки за поддържане на нейната сигурност и безопасност, както и информация за всички извършени строителни и ремонтни работи след въвеждането на сградата в експлоатация, както и предписания за необходими ремонти.. Най-общо, техническите паспорти установяват състоянието на сградите и тяхната степен на безпосност при експлоатацията им.

130

Счети

преди 5 години

mrrb.government.bg/docs/8b884b786a3324505e209eb17851375e.docЕто в този документ е написано всичко по-въпроса. Прочетете го и нека след това да коментирате. Много ми харесва ето тази точка :"Паспортът като основа за остойностяване на недвижимите имоти (по повод кредитиране, застраховане, покупко-продажби, данъчно облагане, доказване на имотно състояние, вземане на решение за обновяване и др.);"

129

Анонимен

преди 5 години

Аз с паспорт, кучето с паспорт, колата с паспорт, къщата с паспорт... а овцете, кокошките, прасето кога?! От утре всяка кокошка с паспорт със снимка и задължително плащане на данък за нея.

128

Брутал

преди 5 години

Не се налапаха бе?! Няма да гласувам за тая партия, дето го е гласувала!

127

Анонимен

преди 5 години

Едно не може да им се отрече на управляващите имат талант в дрането на кожа от изстрадалия народ! А сега ми кажете бабите и дядовците по селата, дето живеят в полуразрушени къщички от къде ще намерят толкова пари? Аааа, да това управляващите не ги интересува.

126

Анонимен

преди 5 години

Е за кой да гласуваме.Ако гласуваме за БСП ще плащаме на руснацитеи то за модернизирани МИГ-29.Да не мислите че ще ни дадат самолети четв.и пето поколение които са и прекалено скъпи и не са за нашия празен джоб.

125

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще спрат евродотациите и почна самоиздръжката

124

Анонимен

преди 5 години

"такова обследване, макар и не пълно трябва"Най-важната част на такова "изследване" засяга конструкцията. Точно то е напълно невъзможно да се направи. Гредите, колоните, шайбите виждат ли се от мазилките и облицовките? А армировката вътре? А състоянието и? А заварките на замонолитените закладни части на панелите? Как точно ще ги обследват бе? Не ви ли е ясно, че дори за една единствена сграда това е работа за цял институт?

123

ГЕРБ forever

преди 5 години

Не бива да мрънкаме по форумите,а да се стегнем да работим повече,защото ни предстои влизане в Еврозоната в скоро време!Всички сгради в Еврозоната са със паспорти,така че не откриваме топлата вода,а прилагаме евростандартите,нищо повече.

122

АнонимеН

преди 5 години

ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ ПЪК ПОСЛЕ СЕ ЧУДИТЕ ЩО ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ СИ ПО 1000 ЛЕВА!!!

121

grob

преди 5 години

Айде това комунистическо правителство ГРОБ да си ходи,само товарят народа край няма,кой нормален ще се прибере в тая *** дирижирана от мутра,всичко е цветущо,мед.сестри да взимат по 580лв.и сме уж в Европа,пълен смях:)

120

Анонимен

преди 5 години

Нема НАЧИН.ТРЕБВА ДА СЕ ИЗБИВАТ ПАРИТЕ ЗА ф-16- 8 на брой.Добре че не са повече.Ще има и други изненади.Това не са малко пари.Да не мислите че Шкембе Воевода ще се бръкне да ги плати.Суджука също няма да даде и цент от джоба си.

119

Анонимен

преди 5 години

Държавата да обясни как е формирала цената от 5 лв на кв. метър. Да не би пък да е 5.50??? и да се набута жестоко???

118

Анонимен

преди 5 години

"Един такъв пасторт е някакво решение на този проблем."Никакво решение не е, върни се и прочети мнението на мен, СТРОИТЕЛНИЯ инженер по въпроса.

117

Анонимен

преди 5 години

След приключването на "шеметно" "прекрасната" сделка със САЩ за "птички" за милиарди които ще "долетят" след 4-5 години дойде времето да се започне и със събирането на парите похарчени за тази сделка платена от завършени ***'оти ! Кои са тези държавници-кре'тени и на кои държави ще раздадат милиарди за стока която трябва да получат след една "петилетка" ?

116

Анонимен

преди 5 години

"Ншенецът иска да живее като в Европа,"Супер. Започват ПЪРВО ОТ ЗАПЛАЩАНЕТО, и после се крият зад полата на мащехата Афропа за всичко останало.

115

Анонимен

преди 5 години

"Според експерти, наличието на технически паспорт автоматично ще вдигне цената на имотите." :)Брокерите-спекуланти готови да надуват цената на имотите отново. не знам как 400 лева платен ГРЕБеж..пардон такса ще вдигне цената на имота с хиляди евро.